Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאב טוב במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברודצקי 17 רמת אביב

03-6427062

וגם בגילי החטייארי יחסית (36) אני נהנה לשבת שם, מהסיבה שזה פאב שכונתי ופשוט, שאפשר לשבת בו על חצי גולדסטאר בכיף ובלי מוזיקה שחופרת בשכל.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ניצחת

אתה יותר מבוגר ממני

:roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כשאני הייתי בגילך "החטייארי" הפורום הזה עוד לא היה קיים....

עצם זה שאני לא יודע מה הכוונה ב"חאטיירי" כנראה אומר הרבה על הבדלי סלנג בין גילאים ( 21).

פורסם

אוסקר וילד, מרכז עזריאלי חולון

פטריקס, ליד היס פלאנט בראשל"צ

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אהלן,

בהמלצת גיסי ו kingikra מהאתר, סגרתי על מקום ב 'אינגה בר' בהרצליה. גלגלי הפלדה 16 א.ת. הרצליה. אחלה מקום.

ההתנהלות מולם היתה זורמת ונעימה, בעיקר בווטסאפ. הגענו בשעה הייעודה, חיכה לנו מקום מסודר. מגוון של בירות מהחבית. שירות זריז ונעים. מוסיקה טובה. מומלץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...