Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה - איזה מנועים יכנסו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הייתה עד לפני חודש פיאסטה 1600 סמ"ק היא אומנם נמכרה לחבר, אבל אם מישהו רוצה אני מוכן לשאול אותו אם הוא מעוניין למכור תמורת מחיר נחמד...

ובלי שום קשר, לדעתי האישית יש אפילו מקום למנוע 2000 ברכב

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי הייתה עד לפני חודש פיאסטה 1600 סמ"ק היא אומנם נמכרה לחבר, אבל אם מישהו רוצה אני מוכן לשאול אותו אם הוא מעוניין למכור תמורת מחיר נחמד...

הפיאסטה שלך הייתה דור שלישי, פה מדובר בפיאסטה דור שני (שנות ה 80).
פורסם
אפשר גם להכניס V8 אם רוצים, הכל שאלה של זמן, כסף וכמה עבודה אתה מוכן להשקיע... ועדיין, בלי הפלטפורמה הנכונה כל זה לא שווה לשום דבר חוץ מלבוא ולהשוויץ "יש לי דייהטסו קורה עם V10 של וייפר"... זה עדיין חרא של אוטו :-P.

מוטי.

פורסם

חשוב ביותר:

אם רוצים לשפר פיאסטה mk2, חשוב לעשות זאת מבסיס של fiesta S (הגיעו ארצה ב 88-89)

ההבדל, לS יש antiRollBar לגלגלים האחורים כמו לXR2 וגם גיר של 5 הילוכים (שכיאה לפורד, מתאים לCVH 1.6 בלי בעיה).

אגב, במקור פיאסטה S אמורה להיות 1.4 CVH אבל, בישראל הן היו 1.1...

עד 86 הן היו 1.3

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• 15 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.2.2005 בשעה 19:54, colchao כתב:

עם כל הכבוד לגיא פרילינג הפיאסטות המשופרות נבנו ע"י גיא ב. ***עריכה - השם המלא שמור במערכת ***

אם אתה מעוניין בפרטים של גיא ב. צור איתי קשר בפרטי.

היי חבר מצאתי צמד תמונות שלה והיא אכן צהובה שצולמו על ידי erez ben simon עם יש עוד תמונות שלה אשמח לראות 😊

20201118_000926.jpg

20201118_001033.jpg

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, itsik170 כתב:

15 שנה עברו, מאיפה הקרצתם את זה פתאום?

היי חבר אני מצאתי תתמונות הללו חח וראיתי שמישהו הזכיר את גיא פרילינג אז מצאתי תמונות של הרכב ושמתי חח

עריכה אחרונה על ידי טום 78

• תוכן חדש...