Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביצעתי עכשיו הזמנה מאמאזון old spice סטיק באזור 20 ש"ח, לקחתי 10 חתיכות. אפשר להשיג אפילו יותר זול מזה אם מתחייבים להזמין כל חודש.

שנה שעברה הייתי בחו"ל, לקחתי את כל המדף! הייתי בסופר של אולי 3000 מ"ר כל הדרך הסתכלו עליי מוזר :lol:

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

אני קונה את המוצר הבא, צריך לחפש קצת משלוח זול יחסית בדר"כ מזמין 4.

רצוי להבין שדאודורנט טבעי עובד אחרת, רגיל מונע את הזעה, טבעי לא מונע זעה אלה אמור לנטרל את הריח יש כאלה שזה לא עובד אצלם או פתאום מפסיק לעבוד, סביר שיש כאלה עם שילובים של השניים.

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/292048497014

תוצרת הארץ לא ניסיתי

http://www.sabonmichal.co.il/catalog/deodorant.html

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם

במה האלומיניום הזיק לך עד כה?

(אין צורך להדביק פה מחקרים על אלומיניום, טרם הצליחו לבודד הבדלים בין שני בני אדם, אחד שצרך עם ואחד בלי)

מניסיוני, כל דאדורנט ללא אלומיניום לא עשה את עבודתו אצלי, פשוט הבדל בין ריח של פועל בניין לניחוח של חנות פרחים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האבן הזו זה הדבר הכי כוסות רוח למת שהשתמשתי בחיי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבן שלי משתמש באופן קבוע בסודה לשתייה.

לטענתו, אף דאודורנט לא החזיק מעמד כמו הסודה לשתייה, גם בימים לחים עם אימוני כושר אינטנסיביים.

פורסם
מניסיוני, כל דאדורנט ללא אלומיניום לא עשה את עבודתו אצלי, פשוט הבדל בין ריח של פועל בניין לניחוח של חנות פרחים.

לספריי של FA אין אלומיניום והוא עובד אצלי מעולה.

פורסם

גם אצלי בתחילה לא עבדה. לקח לי כמה נסיונות להבין שצריך להרטיב אותה היטב ולמרוח בנדיבות. ז"א להרטיב ולמרוח 3 או 4 פעמים (בכל צד. כן?) יש אותה גם בנוזל. מאוד לא משתלם אבל שפריץ לבית השחי ואתה מסודר.

מבחינת עובד או לא, זה כמו להגיד שאצלך בשרותים אוקונומיקה לא מחטאת.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
הבן שלי משתמש באופן קבוע בסודה לשתייה.

לטענתו, אף דאודורנט לא החזיק מעמד כמו הסודה לשתייה, גם בימים לחים עם אימוני כושר אינטנסיביים.

סקרנת

תוכל לשאול אותו איך הוא משתמש בה? ממיס במים פושרים ופשוט מורח כל פעם? לא קצת התעסקות על הבוקר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
סקרנת

תוכל לשאול אותו איך הוא משתמש בה? ממיס במים פושרים ופשוט מורח כל פעם? לא קצת התעסקות על הבוקר?

שאלתי עבורך.

הוא שם סודה לשתייה בכמות קטנה שמקבילה לכפית שטוחה בכף היד ו"מדביק" באזור המיועד, כשהאזור יבש ולאחר מקלחת. בימים רותחים ולחים הוא מגדיל את הכמות בקצת.

כבר כמה שנים שהוא לא רוכש דיאודורנט.

בני עצום בגודלו (כמעט 2 מ') שמתאמן באופן אינטנסיבי ביותר בצה"ל בעיקר באזור הים ולטענתו, הסודה לשתייה טובה מכל דיאודורנט שהוא אי פעם רכש.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi

• תוכן חדש...