Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

העור שלי רגיש מאוד. אני די לבנבן ודאורדורנטים עושים לי גירווים לא נעימים.

אני כבר המון שנים עם ספיד סטיק של רקסונה, אבל חשבתי לעבור למשהו פחות מזיק (בלי אלומיניום או כסף לא יודע מה יש שם).

שמעתי על חלאבין וכאלו. מישהו יכול להמליץ מניסיון?

יש בכל סופר פארם?

מתקלח פעמיים ביום, אבל צריך שיחזיק סביבות ה-12 שעות כזה בלי מקלחת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעקבות שרשור ארוך שהיה כאן מזמן בנושא אימצתי את הדאודורנט של old spice.

מאז שהם לא מביאים את הריח שאהבתי אני עכשיו עם דאודורנט של nivea, עם הכדור.

פורסם

אני עם בעיה דומה. רוב הדיאודורנטים יוצרים לי גרוי בעור אחרי כמה שימושים.

משתמש כבר שנתיים בחלאבילין הזה. יש לו אח דומה שהוא רול ולא סטיק ולמרות שהוא מתואר דומה על האריזה (בלי אלכוהול ובלי אלומיניום) הוא עשה לי גרוי קשה.

גם הניוואה בלי האלכוהול בסדר אם אני לא משתמש בו רצוף (כמו עכשיו שיש כמה ימים קרים וכמה ימים חמים).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=1720&CatID=

מרטיב את האבן במים ומורח בנדיבות.

אין ריח כל היום גם בקיץ ואני מזיע הרבה.

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

למה להתקלח פעמיים ביום? זה לא בריא

העור מפריש חומרים אשר אמורים לשמור עליו בצורה טבעית...

הייתי ממליץ על שימוש מופחת בדאודורנט

אגב שמעתי שסודה לשתייה כן יכולה להוות תחליף

פורסם

הסטיקים של אדידס שיש בסופרפארם (לא הג'ל). בלי אלכוהול, בלי אלומיניום. מאז שעברתי להשתמש בכאלה לפני כמה שנים, אני מזיע פחות.

0019573.jpeg

!AWDSOME

פורסם

http://yaar.org.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99/

אני משתמש שנים בדאודורנט בשם "טוהר" (ללא ריח) של חברה גלילית בשם "יער".

מונע ריח זיעה לחלוטין, גם למשך יומיים "מאומצים", ביטחון מלא בין מקלחת למקלחת... טבעי, לא מכתים וצנצנת מחזיקה כמעט חודשיים (אצלי).

אני קונה אותם בשלישיות או רביעיות, שולחים עד הבית, ניתן גם למצוא במקומות שונים אך צריך לברר עם היצרן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לחלאבין יש גם רול און ללא אלומיניום וללא אלכוהול

https://www.bosmetic.co.il/4541-large_default/דאודורנט-רול-און-מידנייט-חלאבין-מונע-זיעה-עד-24-שעות.jpg

בסופר פארם עולה כ 15 שקלים, עושה עבודה מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התמכרתי ל old spice stick לפני שנים. כבר לא מייבאים אותו לארץ אז אני מזמין מאיביי כמה חתיכות כל פעם. המחיר אפילו נמוך יותר מהמחיר שנמכר בארץ בזמן שיובא לכאן.

פורסם
הסטיקים של אדידס שיש בסופרפארם (לא הג'ל). בלי אלכוהול, בלי אלומיניום. מאז שעברתי להשתמש בכאלה לפני כמה שנים, אני מזיע פחות.

[ATTACH=CONFIG]483722[/ATTACH]

הגרוע ביותר שיצא לי לחוות. אי פעם. בלי אלכוהול ובלי אלומיניום ובלי שום השפעה,

להפך, תוך מספר דקות אתה מסריח. פויה של מוצר.

תרשו לי להישאר עם האלומיניום, תודה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
התמכרתי ל old spice stick לפני שנים. כבר לא מייבאים אותו לארץ אז אני מזמין מאיביי כמה חתיכות כל פעם. המחיר אפילו נמוך יותר מהמחיר שנמכר בארץ בזמן שיובא לכאן.

גם אני, לצערי נגמר לי הסטוקים. לא חשבתי על הרעיון להביא מאיביי...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
למה להתקלח פעמיים ביום? זה לא בריא

קראתי באיזה כתבה או אתר של אחת הקופות,שצריך להתקלח גג פעמיים בשבוע :shock:

יש אמת? נשמע מוגזם קצת..יום כן יום לא נשמע יותר הגיוני..

גם אני, לצערי נגמר לי הסטוקים. לא חשבתי על הרעיון להביא מאיביי...

בשרשור בזבוזים לאיביי\אמאזון מישהו פרסם בזמנו קישור לאיביי לרכוש 12 יח' של ספידסטיק במחיר שווה לכל אחד (נראה לי סביב 200שקל,לאריזה הגדולה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...