Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב שמתחת למנוע של המיצובישי שלי ישנה נזילת שמן מכיוון המסנן שמן וקרטל שמן, הנזילה היא לא נקודתית אלה מפוזרת.

אשמח לקבל עצות מאיפה יכולה להיות הנזילה.

דניאל

פורסם

יש לשער כי הנזילה מתפשטת עקב מהירות הרוח שמתחת לרכב והיא עלולה להיות מכמה גורמים

כאטם אגן שמן, מחזיר שמן מנוע, אטםם מכסה שסתומים ועוד.

מוסכניק יאתר מהר הנזילה או שצריך יהיה לבצע שטיפת המנוע מלמטה ונסיעה לאתור הנזילה על המשטחים הנקיים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב שמתחת למנוע של המיצובישי שלי ישנה נזילת שמן מכיוון המסנן שמן וקרטל שמן, הנזילה היא לא נקודתית אלה מפוזרת.

דניאל

שלום.

מירב הסיכוים שהנזילת שמן באה ממערכת הטימינג (מחזרי שמן)

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום לכולם,

דניאל

שלום,

תודה על העיצות, כנראה שנזילה באה מכיוון מחזיר שמן.

בכל מקרה היגיע זמן להחליף את חגורת תימינג, באותה הזדמנות אחליף מחזיר שמן גם.

תודה ויום נאים

דניאל

• תוכן חדש...