Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

נשוי + 1 בן חצי שנה.

עברה עלינו שנה לא קלה. הריון לא קל של אשתי, נכשלתי בלימודים לא מעט, אשתי סבלה מבייבי בלוז עמוק ומעבר דירה לא צפוי נכפה עלינו.

אך עכשיו, טפו חמסה.

האשה מצאה עבודה לא רעה בשכר לא רע, ואילו אני בהקלות מסויימות בלימודים, עושה שוב מספר קורסים קטן, עד פה לא נורא אך סביל. עד שאני מגיע לדבר על העבודה שלי.

אני עובד במוקד עירוני בעיר דרומית שלא אומר את שמה, אבל הקבוצה שלה לקחה אליפות לאחרונה.

כיוון ואני אדם לא קל, עם שכל ולא רובוט ויסמן, המנהלים שלי מחפשים אותי. מה זה מחפשים? עשיתי ניסוי חברתי, אני ובחורה אחרת אמרנו את אותו הדבר באותו נושא לאותה הפונה, אותי זימנו לשיחת בירור ועל השיחה שלה אף אחד לא יודע. עשיתי זאת שוב עם בחור אחר, ושוב, אני בבירור והוא, לא.

אמה מה, זומנתי לראיון בחברת hp אינדיגו בתור ״רשם״. לכאורה משרת סטודנט רגילה בשכר מינימום והתקבלתי.

מחד, חברה גדולה ואפיק מקצועי. מאידך, מקום עבודה רחוק (יש הסעות), וירידה בשכר וסוגשל איבוד ותק ותקן במועצה מקומית כיוון והיום אני נמצא בתקן של המוקד, אני מאד מוגן מבחינת השכר, השעות והמשמרות.

חשוב לציין כי, מנהל המוקד לא מחבב אותי בלשון המעטה, מתנכל לי לא מעט, מעלה אותי לבירורים לא מוצדקים במשאבי אנוש למרות פניותיי לממונה על הטרדות במקום העבודה.

בקיצור, זה או להיות מאושר בשכר נמוך יותר ופחות כאבי ראש, או להיות בסוג של ״מצריים״.

עכשיו מגיעה השאלה, מה אתם הייתם עושים?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם (נערך)

עוזב בלי להביט לאחור.

עזבתי בעברי משרה משתלמת יותר, עם עתיד "ורוד" יותר, כי נמאס לי מהוויכוחים היומיומיים עם הכפופים לי.

(דווקא עם הממונים עלי הכל היה יותר ממעולה...)

לקום בבוקר בכיף לעבודה, חשוב יותר מכל הפרש בשכר או באפשרויות הקידום.

ואם באמת זרקו אותך מפאפאזון, תמצא אצלנו בקבוצה הסגורה של "אבא פגום" אוזן קשבת :-P

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בגדול, כדאי לעזוב. אין טעם להילחם כל יום, בטח לא עם הבוס (אלא אם אתה נהנה מזה בצורה כלשהיא).

אבל, אמרת בעצמך שאתה "לא קל". אי אפשר להבין ממה שכתבת אם זה באמת שורש הבעיה. זה נשמע כאילו אותה בעיה עלולה לחזור על עצמה במקום החדש, ואז הפסדת פעמיים (ובחברה פרטית הרבה יותר קל לפטר).

לגבי הניסוי החברתי: גם כשאומרים אותו דבר, יש הרבה צורות וניואנסים להגיד את זה. זה גם מאוד תלוי בצד השני, ובמה שנאמר עד אז. יכול להיות שעבודה מול קהל פחות מתאימה לך. מה מהות התפקיד החדש?

אם אתה יכול, תנסה לדבר עם מישהו שאתה מכיר וסומך עליו (אשתך?), לא בכוונה להוכיח שאתה צודק, אלא כדי באמת לשמוע את דעתו(ה) על למה מעירים לך. אם תבוא בגישה של הקשבה, אולי תגלה את שורש הבעיה, ואז או שתוכל לחסוך את המעבר, או שלפחות אחרי המעבר תוכל להפחית את רמת החיכוך.

בהצלחה בכל אופן!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני מניח שמדובר במשרות שנועדו לפרנס אותך ואת המשפחה, ולא להוות בסיס לקריירה שלך. לכן הייתי בוחן כמה צדדים ואז מחליט:

עד כמה תפגע הירידה בהכנסות בהתנהלות הכלכלית של המשפחה?

כמה זמן אתה צפוי להזקק למשרת הסטודנט?

עד כמה העבודה הנוכחית גורמת לך להתנהג פחות יפה כלפי המשפחה (כן - כפי שאתה מביא את המריבות עם האשה והבכי של הילדה לעבודה, זה פועל גם בכיוון ההפוך).

שקלל את אלה. אם העבודה הנוכחית לא גורמת סבל למשפחה, ומדובר בהפרש כלכלי משמעותי ולזמן לא יותר מדי ארוך "רד חפה" והשאר בעיריה. אם להפך, או שרמת הסבל שלך גבוהה מאד - החלף למקום החדש.

אתה מזכיר לי את אשתו של קולגה שעזבה מקום עבודה בגלל מנהלת מזופתת. המנהלת נזרקה שבועיים אחר כך, והמתפטרת הפסידה את ההזדמנות להחליף אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוזב בלי להביט לאחור.

עזבתי בעברי משרה משתלמת יותר, עם עתיד "ורוד" יותר, כי נמאס לי מהוויכוחים היומיומיים עם הכפופים לי.

(דווקא עם הממונים עלי הכל היה יותר ממעולה...)

לקום בבוקר בכיף לעבודה, חשוב יותר מכל הפרש בשכר או באפשרויות הקידום.

ואם באמת זרקו אותך מפאפאזון, תמצא אצלנו בקבוצה הסגורה של "אבא פגום" אוזן קשבת :-P

אני כבר באבא פגום, אפילו מעלה תמונות זוועה מידי פעם..

בכל מקרה, תודה. דעתך ודעת כולכם חשובה מאד עבורי.

כן, לגבי עבודה עם קהל, פחות מתאים לי, אני חסר סבלנות לחלוטין ואין לי כוח לבלבולי שכל, ביחוד כאשר מדובר בעניינים מוניציפליים. למרות שעברי רצוף עבודה עם קהל ועל קהל (בארה״ב לדוגמא)

המשרה הפוטנציאלית היא אחד על אחד ועבודה עם מכונות ומחשב. לחלוטין בלי קהל.

פורסם

תעזוב את מקום העבודה, אבל...

כיוון ואני אדם לא קל, עם שכל ולא רובוט ויסמן, המנהלים שלי מחפשים אותי.

תתחיל לעבוד על עצמך.

מנהלים אוהבים מאוד עובדים עם ראש גדול, אבל שונאים טרבלמייקרים.

מנהלים אוהבים עובדים חכמים אבל לא חכמולוגים.

אם אתה נטל על מנהל, והוא צריך אנרגיות בשביל לנהל אותך - אתה לא עובד טוב. אם אתה מתיש אותו בהתנהלות שלך - אתה לא עובד טוב.

כשתהיה מנהל - תנהל כמו שאתה מבין. תביא לכדי ביטוי את החוכמה שלך, והידע שלך, וההבנה איך צריך לנהל. כרגע אתה לא שם, ולא הציבו אותך בעמדה שכזו.

כנראה שאין מנוס אלא לחפש מקום עבודה אחר, אבל אתה חייב להפנים את התפקיד ואת מקומך בארגון, אחרת מה שהיה - הוא שיהיה.

תקדיש את מקסימום המחשבה והאנרגיות הטובות למשפחה וללימודים. העבודה כרגע היא זמנית.

בהצלחה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תתחיל לעבוד על עצמך.

מנהלים אוהבים מאוד עובדים עם ראש גדול, אבל שונאים טרבלמייקרים.

מנהלים אוהבים עובדים חכמים אבל לא חכמולוגים.

אם אתה נטל על מנהל, והוא צריך אנרגיות בשביל לנהל אותך - אתה לא עובד טוב. אם אתה מתיש אותו בהתנהלות שלך - אתה לא עובד טוב.

בדיוק.

הסוד להצלחה במקום עבודה זה לעשות למנהלים שלך חיים יותר קלים, לא להוסיף כאב ראש.

אתה יכול להיות סופר מקצועי, אבל לא הרבה מקומות עבודה יהיו מוכנים לסבול עובד "פרימה דונה", וגם להם לסבלנות שלהם יש גבול. אחרי הכל, גם את ד"ר האוס פיטרו מבית החולים, ושללו לו את הרישיון.

בנוגע לאינדיגו, לדעתי לך על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המקום עבודה שהתקבלת אליו יושב בקריית גת?

כי אם כן אז התנאי עבודה שלהם מעולים.

לגבי ההסעות, אני עובד במקום סמוך ורואה יום יום את כמות האוטובוסים שמשמשת להסעות העובדים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה שחשפת אותנו לדף המצחיק הזה :lol::lol::lol::lol: (וסליחה על ההפרעה בדיון).

:turn-l:
פורסם

יש כאן מס׳ שיקולים עיקריים:

1. כלכלי - זה נתון לגמרי להחלטתך מכיוון שאנחנו לא מכירים את מצבכם הכלכלי.

2. בטחון - מעבר לשיקול הכלכלי (ובעצם במקביל אליו), שים לב שאתה עובר פה למצב של חוסר ודאות מ(סוג של )ודאות מלאה. משרת סטודנט היא סוג של משרה זמנית ולא ברור איך יראה העתיד שלך גם בעוד שנה (אם אתה עובד מוצלח רוב הסיכויים שיהיה בסדר, אבל המשך התעסוקה לא תלוי רק בביצועים שלך). לעומת זאת במשרה הנוכחית יש בטחון מלא. קח את זה בחשבון.

3. עד כמה לדעתך המצב הנוכחי בעבודה תלוי בכימיה (הלא טובה) עם הבוס שלך לעומת העובדה שלא טוב לך עם העיסוק עצמו? אם זה בעיקר הראשון, יש המון דרכים לתקן את המצב. אם השני, זה שיקול חזק בעד לעזוב.

פורסם

על כך שהחמאתי לעצמי שאני לא יסמן ויש לי שכל, רובכם הסקתם שאני טרבל מייקר או סתם עובד רע ונטל.

אז לא, אני מקצוען אמיתי בכל מה שאני עושה, אני פותר בעיות מכל סוג ויצירתי מאד בעבודתי בניגוד לרובוטים שעובדים איתי.

אז כן, לעתים אני נכנס לעימותים לא לי, וכן, אני סוחב איתי מעמסה גם הביתה.

הפסיק להיות שווה את זה ממזמן.

פורסם

שאלה אחת פשוטה: אתה רואה את עצמך מסיים את הלימודים?

שנינו לומדים באותה מוסד לימוד אקדמי. המוסד הזה נותן את כל המוטיבציה בשביל לסיים את הלימודים.

איך אתה רואה את העתיד שלך? עם תואר בלי תואר, במה תרצה לעבוד?

אני לא חושב שכדאי להישאר, אבל אתה בעצמך צריך לעבוד "בדק בית" עם עצמך.

פורסם

קודם כל מחזק את דברי דיסקו בקשר ללעבוד על עצמך. כשאתה לא המנהל אז למנהל מותר לטעות ולך אין ברירה אחרי שהארת את עיניו אלא לעשות מה שהוא אומר.

לגבי לעזוב או לא לא זה כבר תלוי בכמה דברים:

1. עד כמה גדולה התלות הכלכלית במשכורת הזו?

2. מתי אתה עובר ממשרת סטודנט למשרה "אמיתית"?

3. מה הביטחון התעסוקתי ב hp?

4. עד כמה ירידת השכר משמעותית?

5. כמה אתה באמת סובל בעבודה וכמה הדשא של השכן באמת ירוק יותר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...