Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רנו פלואנס לבדיקה 2011 עם התחייבות להחזיר את הבדיקה אם מנוע גיר שילדה לא יהיו תקינים

בסעיף המנוע :לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה רעשים מגלגלות ורצועות מנוע רעש מערכת תזמון בלאי פנימי אין אחריות למנוע במקרה של פריצות מים או שמן עקב קורוזיה.

העברת הכוח טיפול תימסרת אוטומטית לפי הוראות יצרן אין אחריות נקישה החלקה בשילוב והעברת הילוכים לבדוק תושבת תיבת הילוכים +מנוע.

האם אני זכאי לקבל החזר על הבדיקה?

פורסם

לא הייתי קונה את הרכב.

לדעתי יש פה פגיעת קצה שלדה בגלל הסעיף רצפה אחורית.

גם לגבי קורת רוחב - למרות שרשום מחוברת עם ברגים.

פורסם

זו בדיוק הסיבה בגללה ההתחייבות "מנוע גיר שלדה" לא שווה דבר.

אתה תבוא למוכר ותגיד לו שיש מכה בפח אחורי, והוא יענה שזה משמעות נמוכה ו 'לא נחשב'.

אתה תאמר למוכר שהמנוע לא תקין בגלל הסעיפים שנרשמו שם, והוא יענה לך שזה כסת"ח רגיל של מכוני בדיקה.

ואז מה? תתבע אותו בבית משפט?

זו בדיוק הסיבה שמעולם כמוכר לא התחייבתי למנוע גיר שלדה. התחייבתי שכל מה שרשום ברישיון הרכב הוא אמיתי, ושאני מוסר את כל המידע שיש לי על הרכב, וכך עשיתי. היו קונים שזה גרם להם לנתק מגע, והיו שהבינו מה אני אומר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אני יודע שבבית משפט זה נחשב לא תקין אני תובע

זה לא מאדם פרטי זה מאחת מסוכניות הטרייד אין וההטעייה שלהם פשוט זועקת לשמים

• תוכן חדש...