Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

AMG זה סדנא, אבל הבדל לאומת רכב מעט יותר "אזרחי" ופחות אקסקלוסיבי כמו קופרה, זה משהו כמו 18% שזה גם לא מעט (גם לקופה יש יחסית הספק גדול מאוד).

לרנו יש 100 סוסים לליטר ב0.9, שזה לדעתי גם לא מעט (בזמנו, בימים האטמוספריים יחס כזה נחשב הרבה מאוד - אבל הזמנים השתנו).

פשוט מסקרן אותי איך מנועים כאלה ישרדו לאורך זמן, כי יש לי מעט חששות שזה עלול לבוא עם אורך חיים יותר קצר לרכב.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך היחס בין AMG למרצדס שונה מחטיבת M אל במוו, או פיג'ו-ספורט? מה לגבי וולוו בגימור Polestar שמפיקה 183כ"ס/ליטר?

כמו שאור ציין, יחס כ"ס/ליטר אינו מדד לאמינות, רק ל bragging rights.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

צביפר - שים לב שדווקא מנועי הטורבו המודרניים, נהנים בעיקר מהיכולת להתנהל בסל"ד נמוך בזכות עקומת המומנט.

כך שהקבלה למה שנסחט פעם לעומת היום בהחלט עושה שכל מבחינת סוסים לסמ"ק, אבל מנגד הסל"ד הנמוך יותר, גם לו יש סוג של השפעה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בדיוק. לו היתה פה אכיפה היו מכריחים את כל היבואנים להוריד בין 10-20 אחוז במחיר. אבל מה פתאום שהשודדים האלה יורידו במחיר אם אפשר לחלוב עוד את התושבים שלא התברכו בזיכיון ליבוא רכב?

אני מקווה שהשוק ימשיך להיות יחסיץ חופשי ובלי הורדות מחירים כי הממשלה מחליטה - אחרת נהפוך לונצואלה.

מחירים מורידים שיש תחרות ובהתאם להיצע והביקוש.

אחרת איך תסביר את זה שלמרות שער היורו הספורטאג' הוסיף עוד 2000 שקלים למחיר ופיאט טיפו התייקרה בחמישה אחוזים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתם מודעים שאף יבואן לא חושף את עצמו לתנודתיות של מטבע ועובד על עסקאות פיוצ'ר מול הבנק? במילים פשוטות הוא קונה איזה שער ממוצע ועובד לפיו במשך תקופה. אם השער ירד חזק זה נותן לו הזדמנות להגדיל עתודות מט''ח, אבל את המכוניות הוא קנה לפני 4 חודשים לפי שערים שהיו דאז ולפי שער בפועל שהוא קנה לפני חצי שנה. אין שום קשר לירידה כמו שיש עכשיו בתווך הקצר למחיר בשקלים ליבואן. אם הירידה ממשיכה כמובן שיבואן יוריד מחיר. אבל צריך לעבור זמן. זה לא בדיוק קניה מאיי ביי לפי שער מיידי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אז אפשר לומר שהבדל במחיר הוא קצת פחות מ10K.

משהו בפג'ו הרבה יותר קורץ לי מבחינת העיצוב החיצוני והפנימי, במיוחד המושבים המדהימים האלה.

אז תהיה הוגן.

מושבים דומים בקופרה, לבדם Will set you back עוד 10K ש"ח.

אז קופרה 5 דל' עם הבאקטים תגיע ל-233K (ליסט).

ה-308 עם גג ועם מצלמה תגיע ל... 203K?

פורסם

אני לא מבין את ההתלהבות מהמחיר. הוא אמנם מעט יותר נמוך ממובילות הקטגוריה אבל אם לובניסקי רוצים לכבוש מחדש את קהל הקונים אם היו צריכים לדעתי להציע מחיר יותר תחרותי. אני גם לא חסיד של סחיטת כל כך הרבה סוסים ממנוע קטן - לטעמי זה מתכון לבעיות מכניות.

כמובן שחזרתה של פיג'ו לסגמנט ההוט האץ' הקומפקטית מבורכת ונקווה שתשאר שם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לא לשכוח שהקופרה עם 290 כ"ס עולה כ10 אלף ש"ח יותר (בפועל) ושם מקבלים איבזור הרבה יותר עשיר, הא וגם גיר אוטומטי DSG.

אבל בהחלט תוספת מבורכת לשוק הספורטיביות בארץ.

נ.ב

יש לי תחושה שנראה כאלה נמכרות גם ב175K בימי מכירות.

ואתה עדיין מציין את הDSG לטובה?!..

זה רכב ספורט,אוטומטי זה לזקנות..מילא אם היה אוטומטי נורמאלי {שגם לא מתקלקל}:wink:..

אחלה רכב במחיר מעולה.

פורסם
אני לא מבין את ההתלהבות מהמחיר. הוא אמנם מעט יותר נמוך ממובילות הקטגוריה אבל אם לובניסקי רוצים לכבוש מחדש את קהל הקונים אם היו צריכים לדעתי להציע מחיר יותר תחרותי. אני גם לא חסיד של סחיטת כל כךם הרבה סוסים ממנוע קטן - לטעמי זה מתכון לבעיות מכניות.

כמובן שחזרתה של פיג'ו לסגמנט ההוט האץ' הקומפקטית מבורכת ונקווה שתשאר ש.

תבדוק בבקשה את מחירה של גולף GTI בסיסית(220 כ"ס) - ונסה לנסח מחדש.

בכמה רצית שתימכר? 150K? אתה מודע למחירה בחו"ל?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
נתוני המכירות שלהם יפתיעו מאוד, המתחרים בצרות. זה רכב מעולה, עם אחלה ביצועים ואחלה עיצוב ותא נוסעים במחיר מצויין.

אני ממש לא הרגשתי ככה בביקורת שכתבתי עליו אחרי שנהגתי.

היורו ברצפה אולי מתחת לרצפה.

לגמרי. ועדיין פה באסטוניה היא עולה (תחזיקו) - 27000 יורו שזה 105000 שקלים. מעניין שבמרבית אירופה היא יקרה יותר - 32000, 35000 ואפילו 37000 - דווקא בצרפת.

באוטואקספרס היה מבחן ארוך טווח, הדבר היחיד שהבוחן התלונן עליו היה הצבע הזה שמושך הרבה תשומת לב.

לדעתי אחד היתרונות שלה זה שהיא דיי סליפרית.

אם זה הדבר היחיד שהבוחן התלונן עליו אז הוא לא צריך להיות בוחן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד לא פתחת עסק רכישה באצטוניה מכירה בצרפת

זה הכל בגלל טראמפ.

משהו לקוי במערכת המחירים הזו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

10,000 אירו הבדל בין אסטוניה לצרפת ? אותו דגם/רמת איבזור ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ואתה עדיין מציין את הDSG לטובה?!..

זה רכב ספורט,אוטומטי זה לזקנות..מילא אם היה אוטומטי נורמאלי {שגם לא מתקלקל}:wink:..

אחלה רכב במחיר מעולה.

Dsg זה הדבר האידיאלי לרכב ספורט. חוץ מזה לdsg6 אמינות טובה מאוד.

על סמך מה האוטומט הרגיל לא מתקלקל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...