Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפורומים מלאים באמירות כאלו. גם כאן.

כמות האנשים שברגע האמת בוחרים כך רכב, מזערית.

כל כך נכון. ברגע האמת (וגם אני נופל בזה) העין ישר מחפשת את הכי הרבה כוח והכי הרבה אבזור.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיה של מנוע קטן עם טורבו גדול זה הזמינות בדיוק כפי שרוני ציין.אין אין ואז בבום אתה מקבל מכת מומנט וזה החסרון של נפח קטן ולא האמינות. וצריך להחזיק את המנוע בטווח היעיל שלו כדי לקבל ביצועים חזקים. כי עם כל הקרביים מחוזקים אין בעיה גם 400 סוסים.כפי שלובינסקי מתמחרים לאחרונה והמבצעים בטח גם ב 178 יהיה ניתן לקבל אותו. מעניין הרבה יןתר בכמה תמכר 208 gti ps.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מנשה,

השבוע נהגתי באאודי A3 2.0 עם 3 דלתות 2017. מכונית איכותית, מבודדת, מאובזרת ועם הרבה טעם. מבחינת ביצועים לא צריך יותר. וגם העין אוהבת את מה שהיא רואה. נהיגה מהירה לא דורשת מאמץ וואלה ממש סבבה, אפילו נוחה למדי.

כשירדתי ממנה, ישר רצתי לST שלי לעשות את אותו מסלול כדי לגרש את השדים. ופשוט אין, אין מה להשוות, פלייסטשן מודרני מול מכונת נהיגה מחוספסת ופשוטה. אין מה להשוות ממה אני נהנה יותר.

אבל זה כבר ידוע שבהרבה מקומות בעולם מסכים חכמים החליפו את חיי הזוגיות, ממלאים גם את הצורך בהנאה ממערכת יחסים. אז ככה גם נראה הביקוש למכוניות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חלאס עם הנשמה ותקשורת. בסופו של דבר בנהיגה ספורטיבית מה שקובע זה זמן שלקח לכסות מרחק. אין פרס על השתדלות ודרך. אז אומנם בהחלט מעניין להיות שותף לתהליך נהיגה אבל זה גחמה של הדור שעוד זכה לנהוג בלי הגה כוח. כפי שיקום דור שעןד זוכר הגאים הידראוליים שורקים בנעילה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

גחמה? באמת סליחה. זה מה שאני אוהב. תחרות הבולבולים שלך לא מעניינת אותי. אבל אני מבין לגמרי אותה. וזה בסדר בעיני שתמשיך.

פורסם

רכב יפייפה!

המחיר פשוט מצוין, וזה עוד לפני הנחות!

כן ירבו רכבים כאלה על הכביש :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
חלאס עם הנשמה ותקשורת. בסופו של דבר בנהיגה ספורטיבית מה שקובע זה זמן שלקח לכסות מרחק. אין פרס על השתדלות ודרך. אז אומנם בהחלט מעניין להיות שותף לתהליך נהיגה אבל זה גחמה של הדור שעוד זכה לנהוג בלי הגה כוח. כפי שיקום דור שעןד זוכר הגאים הידראוליים שורקים בנעילה.

לא מסכים בכלל!

כמו שתמיד אומרים ״החיים הם לא אפס למאה״, ככה גם בנוגע לנהיגה ספורטיבית בעיקולים. הפוקוס/ מגאן/ סיוויק טייפ אר הרבה יותר יקרצו לי מאשר אודי A3 ודומיה.

פורסם

שמע. אני עונד שעון אוטומטי וכותב עם עט ציפורן נובע ומחזיק רכב עם גיר רגיל כי זה הרבה יותר כיף. אני גם יודע ששעון קוורץ יותר מדויק, עט כדורי יותר נוח ויעיל וגיר רובוטי יותר מהיר. אני מכווה שהבהרתי את הנקודה.

פורסם

לא מסכים בכלל,מה שחשוב ברכב ספורטיבי זאת הדרך שבה הרכב מבצע את מטלות הנהיגה,התחושה,ההנאה,זה שאתה יודע שאתה נכנס לרכב אתה הולך להשפריץ.

לא כל הרכבים שעושים את הנירבורגרינג הכי מהר הם בהכרח הכי מהנים.

פורסם
גחמה? באמת סליחה. זה מה שאני אוהב. תחרות הבולבולים שלך לא מעניינת אותי. אבל אני מבין לגמרי אותה. וזה בסדר בעיני שתמשיך.

כן אבל אתה אדם שקול ורציונלי שמקבל גם את דעת האחר, זה לא כיף ככה.

אגב, אני הייתי לוקח מגאן אר אס לפני שהייתי לוקח כל רכב שיש בו יותר אבזור או כוח.

אם אתה מביא לי עכשיו מתנה [או שאני צריך להוציא אותו סכום עבור] m3 חדשה או m3 e30, אין לי בכלל התלבטות לטובת הe30. בכלל.

כנ"ל עם 205 על פני 208 וכדומה.

יחד עם זאת, אני מסכים אתך שאני לגמרי במיעוט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לובינסקי בהחלט נותנים עבודה - תמחור מצויין ל-308 GTI, כמו לרב הדגמים המשווקים על ידם.

בנימה אישית, מאד מתגעגע ל-306 על איכויות המתלים/ניהוג הנדירות שלה. הייתי מוותר בכיף על מולטימדיה ומסאג' בגב בשביל מכונית שננהגת כמו אותה 306.

נותנים עבודה, מביאים גם מכוניות מצוינות, אממה, בקושי מוכרים. כשאני רואה את הפודיום עם אאוטלאנדרים וכל מיני כאלה למעלה והפיקאסו הפנטסטית מעלה לכביש בקושי עשירית, לי מתחשק להרים ידיים ואני אפילו לא עובד שם וגם לא מקבל רנטה מהעסק הזה. וה 308 הזו עם איכויותיה שאיני מכיר, לא באמת מבין מה הטעם להביא אותה, אלא אם עולה שם מחשבה מוזרה שהדגם המשפחתי הסטנדרטי, שכידוע די מדשדש, יקבל איזה בוסט מהסיפור הזה. מצד שני כותבים לי כאן שהם גם הקפיצו את מחיר ה 208 לשמיים, אז כנראה שהם יודעים משהו שאני לא.

פורסם
אגב, אני הייתי לוקח מגאן אר אס לפני שהייתי לוקח כל רכב שיש בו יותר אבזור או כוח.

יחד עם זאת, אני מסכים אתך שאני לגמרי במיעוט.

גם לך, כתבתי את זה:

הפורומים מלאים באמירות כאלו. גם כאן.

כמות האנשים שברגע האמת בוחרים כך רכב, מזערית.

אני מאחל לך את האמצעים הנדרשים למימוש חלומות.

העניין הוא שרוב האנשים שמגיעים לאמצעים, זה בשלב שהחיים מאלצים אותם או לימדו אותם שפשרות הן בחירות נכונות יותר.

ככה זה.

כשיה לך כסף למשל, פתאום תגלה שצריך להתכופף לבוסטר ולתת לפעמים לאשה לנהוג. ואז 5 דלתות אוטומאטי, זה מאסט.

פורסם

כשיה לך כסף למשל, פתאום תגלה שצריך להתכופף לבוסטר ולתת לפעמים לאשה לנהוג. ואז 5 דלתות אוטומאטי, זה מאסט.

הרעיון זה יכולת לממש צרכים/רצונות בלי פשרות.

אני מניח שזוגתך לא נוהגת על אסתי. אבל זה לא מנע ממך לקנות אותה.

פורסם

אני לא דוגמא טובה.

אבל ברגע האמת עניינים פראקטיים ותסביכיים גרמו לי גם להתפשר.

• תוכן חדש...