Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחליף לGALAXY S7 ללא מסך אדג', לו יש מגני מסך נורמלים וגם נוח יותר בכיס.

המכירה הזו כוללת את כל המיסים? כי מצויין שם Sold by Wireless Place and Fulfilled by Amazon.

https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Factory-Unlocked/dp/B01CJU9126/ref=sr_1_15?s=wireless&ie=UTF8&qid=1488720606&sr=1-15&keywords=GALAXY+S7&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

יותר זול , שים לב שהמכשיר מגיע עם נעילה אזורית , צריך לבצע כ 5 דקות שיחה לאירופה , בבנדל הזה אתה מקבל SIM חינם מה שמאפשר לך לבצע שיחת חינם למוקד פשוט ת-טייל במנתב שיחות. 1916 שח עד פתח הבית,

https://goo.gl/PcBvau

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסלח לי שלא הבנתי אותך, במכירה שלי מופיע"Samsung Galaxy S7 Factory Unlocked Phone 32 GB - Internationally Sourced "

וגם המחיר זול יותר בכ100 ש"ח.

פורסם

המוכר הוא לא אמאזון עצמו אלא מישהו שמשתמש בפלטפורמה של אמאזון , יכול להיות שזה זה לא כולל מיסים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תסלח לי שלא הבנתי אותך, במכירה שלי מופיע"Samsung Galaxy S7 Factory Unlocked Phone 32 GB - Internationally Sourced "

וגם המחיר זול יותר בכ100 ש"ח.

אתה צודק ידידי, המכשיר שלך מארה"ב כולל אחריות של שנה עלות של 556.3$ כ2055 שח עד הבית,

הלינק שאני נתתי לך הוא מאמזון דויטשלנד 487.67 אירו כ-1914 זוזין חדשין עפ"י חוקי האיחוד למוצר שכזה יש שנתיים אחריות.

פורסם

עכשיו אני רואה שלא התייחסתי לעלות המשלוח כ90דולרים במכירה שאני צירפתי.

לגבי המכירה שאתה נתת לי, אני יכול להיות בטוח שהמחיר כולל את כל המיסים עד הבית ושהמכשיר כולל עיברית ושהוא יעבוד בארץ בלי קומבינות?

פשוט לא הבנתי את מה שהאמרת לגבי זה שהמכשיר מגיע עם נעילה אזורית וסים קארד.

תודה רבה על הסבלנות.

פורסם

הכל בסדר לזה נועד הפורום.

כשאני מצרף ליניקים למוצרים הם לרוב כוללים את המחיר עד הבית.

לגבי העברית היא קיימת במכשיר (אגב כל מכשיר החל מגרסה 4.4) רק צריך " לחשוף" אותה עם אפליקציה, תהליך של 30 שניות.

דגם המכשיר הוא SM-G930F כלומר גרסה אירופאית .

סמסונג החלו עם יצאת ה SGS5 לפלח את השווקים עפ"י אזורים אמריקה ואירופה הכולל 40 ומשהו מדינות.

על מנת "לשחרר" את הנעילה צריך לבצע שיחה של כ5 דקות המכשיר אל האזור שהוא משויך.

ישנה עוד שיטה שולחים מייל לאמזון והם שולחים לך את קוד הפתיחה.

פורסם

פשוט חושש להתעסק עם זה.

הפתיחה היא חד פעמית או כל פעם שאעדכן את המערכת הפעלה?

הסים שהם מספקים הוא נועד בשביל הפתיחה? (5 דק שיחה לגרמניה)

אני יכול לדרוש מראש את הקוד הזה שציינת?

העיברית ש"נחשפת" היא מלאה? עם יישור לימין והכל?

תודה רבה רבה.

פורסם
פשוט חושש להתעסק עם זה.

הפתיחה היא חד פעמית או כל פעם שאעדכן את המערכת הפעלה? פעם אחת

הסים שהם מספקים הוא נועד בשביל הפתיחה? (5 דק שיחה לגרמניה) הסים הוא בחינם שווה לנסות

אני יכול לדרוש מראש את הקוד הזה שציינת? איך צריך לשלוח להם את ה IMEI ואישור תשלום

העיברית ש"נחשפת" היא מלאה? עם יישור לימין והכל? כן

תודה רבה רבה.

5תווים

פורסם

מהתנסות עם מכשיר שנקנה בגרמניה,ברגע שמבצעים שחזור הגדרות יצרן העברית נעלמת ויש "לחשוף" אותה שוב.

פורסם
מהתנסות עם מכשיר שנקנה בגרמניה,ברגע שמבצעים שחזור הגדרות יצרן העברית נעלמת ויש "לחשוף" אותה שוב.

אין צורך ידידי , בהפעלה הראשונה המכשיר מעדכן את עצמו לאנדרואיד גרסה 7 נוגט. העברית מובנית במכשיר.

פורסם

אם כך מה טוב,המכשיר שהיה אצלי היה לפני העדכון לנוגט וברגע שעשיתי לו שחזור הגדרות יצרן העברית נעלמה.

פורסם
למכשיר יצא עדכון לנוגט ממליץ ישר לעדכן.

אגב איך פתחת את הנעילה האזורית?

מייל לסמסונג גרמניה והקוד התקבל לאחר כשבוע.

• תוכן חדש...