Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן MP3 בפחות מ100 שקלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פעם [לפני שנתיים] נכנסתי לחנות וקניתי נגן MP 3 פשוט וזול שעלה לי בול 50 שקלים.

היום נכנסתי לאתרים ולא הצלחתי למצוא משהו בפחות מ130 שקלים.

יש זולים יותר בזאפ אבל אני זקוק לאחד בהקדם, כי את הנוכחי שלי איבדתי.

לא מעניין אותי וידאו ולא מעניין אותי מקום.

אני שם בו 50-60 שירים והוא שוכב בתוך הרכב מחובר בחיבור AUX קבוע.

יש חנות שמוכרת במחירים כאלו?

סתם כי אני סטודנט שלא ציפה שנגן MP3 פשוט יעלה לי 130 שקלים, במיוחד כשבאיביי יש גם ב20 שקלים. פשוט כאמור אני צריך בהקדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נראה לי שב100 ש"ח ביד2 אתה כבר יכול לרכוש מערכת לרכב עם כניסת USB... נגן MP3 זה קצת how to put it, גריאטרי.

אני שוב מזכיר לעצמי שאתה זקוק למשהו דחוף:

יש את זה ב80ש"ח:

http://www.imatrix.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=134&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=99&aff=Zap&lang=he

מדובר במשדר FM אשר מתחבר לשקע המצית ומתחבר בכבל AUX, אליו אתה יכול לחבר כל כרטיס זכרון\USB עם תוכן.

יש את זה אם כבר:

http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=5473

135 ש"ח ו5 דקות עבודה ויש לך חיבור USB בלי חוטים ועניינים.

מדבריך אני מבין שהמערכת ברכב שלך מיושנת, יש עוד הרבה אופציות שלא אלאה אותך בהן, כגון מתאם BT לרכב עם חיבור AUX שבעצם הופך את המערכת שלך לתומכת BT, ועוד. אם תרצה להתייעץ אני פה.

*עריכה: כמובן שהצרכן החכם ירכוש את הנ"ל בעשירית מהמחיר באיביי ושות' אבל מפאת הדחיפות שלך..

פורסם

כן יש לי במאזדה מערכת פח.

חיברתי אליה כניסת aux ואז חיברתי אותו לנגן אמ פי ששכב אצלי בבית.

שרע המצת תפוס כבר. יש צורך במערכת הנוכחית שיישארו גן דיסקים.

הצרכים שלי מאוד גריאטרים לצערי.

אם אין ברירה אקנה איזה נגן פשוט ואהיה חזק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...