Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

המחשב שלי נרכש לפני כמה שנים ועבר שידרוגים עם השנים, ושום דבר לא פותר את בעיית האיטיות שלו (טעינת עמודים בדפדפן (לא באמת משנה איזה דפדפן), לחיצה על תמונה בפייס לוקחת חצי שניה עד שהתמונה נפתחת, עמודים בסגנון וויינט מאקו וכו׳ מאוד איטיים וכבדים. מיותר לציין שבוצע ניקוי מאווררים+ משחה על המעבד.

נתונים:

מעבד 2600

לוח גיגהבייט p67x-ud3-b3

כונן ראשי - ssd דיי חדש (כמה חודשים, גם לפניו הייתה בעיה)

כונן משני sata 3

וכונן שלישי ssd

הבעייה הייתה קיימת גם לפני רכישת הכונן החדש ביותר, אז ניסיתי לנתק את כל הכוננים ולהשאיר רק אותו - אין שינוי.

זכרון: 2x8 ddr3

בעבר היו לי שני זכרונות של 4, גם החלפה שלהם לא פתרה את הבעיה

הכרטיס מסך גם דיי חדש, הבעיה הייתה גם לפניו.

הוחלף גם כרטיס רשת רק לצורך בדיקה.

להלן פרטים יותר חשובים:

היום באתי לחנות של חבר, יש לו שם מחשב יותר חלש, מעבד i5, זכרון 4 גיגה סך הכל,

המחשב שלו טוען עמודים יותר מהר משלי.

שמנו את המעבד והזכרון שלו במקום שלי (כדי לשלול בעיית מעבד וזכרון) - עדיין נשארה הבעיה

הדבר היחיד שלא ניסינו להחליף זה לוח

מיותר לציין שבעריכת מוזיקה המחשב מאוד כבד עד לרמה שמגיע לניצול מקסימלי של המשאבים והתוכנה מכבה לי את הסאונד עד ש״משתחרר״

ההבדל המהותי היחיד בין המחשב שלי לבין המחשב של החבר זה שאצלו יש ווינדוס 10 ואצלי יש ווינדוס 7

אני חושב שהתקנתי מערכת לא מזמן, לפני כמה חודשים, וגם לפני ההתקנה (וכמובן אחריה) הייתה איטיות והרגשה של מערכת כבדה.

האם לוח יכול לעשות בעיה כזו ?

שללנו כמעט את כל שאר הרכיבים.

פורסם

ניסית לעדכן את הדרייברים של לוח האם? בד"כ לוח האם מגיע עם CD שמכילים את הדריברים האלה, ולרוב יש להם עדכונים ותיקונים באתר היצרן.

דבר שני - תריץ לינוקס יובונטו בגירסת LIVE, (רצוי מדיסק און קי). אם זה עדיין בקושי רץ יש בעייה בלוח.

פורסם

1. יש הגדרות שאינן ברירת מחדל בביוס ?

2. להעלות את המחשב רק עם החלקים החיוניים (לבטל דיסקים קשיחים וכונן דיסקים).

3. כמה חריצי זיכרון יש בלוח ? אם יש 4 חריצים בדוק את הזיכרונות בכל אחד מהם. לעלות עם יחידה אחת של זיכרון ולהחליף ביניהם.

4. האם הוחלפו הכבלים המחברים לדיסקים ?

4. האם הדיסק של מערכת ההפעלה מחובר ליציאה הראשונה בלוח ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ניסית לחבר אותו לאינטרנט במקום אחר?

חוץ מזה, נסה לאפס את ההגדרות של הביוס, ותראה שהתמיכה בוירטואליזציה מופעלת - היום, כשכמעט כל דבר רץ במכונה וירטואלית, זה יכול להיות קובע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם עשית כל מה שכתבו כאן, בעיקר לגבי כבל SATA וכו', נסה לחבר ללוח אם כרטיס SATA ייעודי (אם יש לך איך להשיג) ולחבר את הכוננים אליו. אולי זה יעזור אם חיבורי ה-SATA בלוח אם לא מתפקדים כמו שצריך. קצת הזוי אבל אחרי שהחלפת הכל, לך תדע.

• תוכן חדש...