Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההודעה הראשונה קצת הטרידה אותי, איכשהו ידעתי שבהמשך תגיע הודעה של אסף שתחזיר איזון לעולם.

אז כן, #9, כלל לא מפתיע.

למיטב ידיעתי אסף אף פעם לא לקח כסף (למעט איזה מקרה אחד שבו שני קווקזים בגודל של מקרר כל אחד הצליחו לדחוף לו, תוך כדי איומים על חייו אם לא יקח) ולא השאיר אף "לקוח" עם טעם מר בפה.. אבל לא כולם שומרים על "טוהר המברג" כמוהו, מסתבר.

מסקרן מי זה היה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אסף הוא בחור מדהים, ישר, ובא מכל הלב.

אמנם לדעתי צריך למצוא דרך לתגמל את חברי הכנופיה כך שלפחות יקבלו החזרים על הוצאות שוטפות ובלאי.

הם נוסעים וגומעים מרחקים, רוכשים כלי עבודה, תורמים המון מזמנם ומהידע שלהם. לטובת כל דורש.

גם אם מישהו אחרי כלכך הרבה עזרה שגה, והתפתה לגבות אי אלו סכומים, כדאי לא להיות שיפוטיים מידי.

אסף, כרגיל, ישר כח!

פורסם
אסף הוא בחור מדהים, ישר, ובא מכל הלב.

אמנם לדעתי צריך למצוא דרך לתגמל את חברי הכנופיה כך שלפחות יקבלו החזרים על הוצאות שוטפות ובלאי.

הם נוסעים וגומעים מרחקים, רוכשים כלי עבודה, תורמים המון מזמנם ומהידע שלהם. לטובת כל דורש.

גם אם מישהו אחרי כלכך הרבה עזרה שגה, והתפתה לגבות אי אלו סכומים, כדאי לא להיות שיפוטיים מידי.

אסף, כרגיל, ישר כח!

מהשהואאמר#

פורסם

זאת לא טעות .

הבחור לא היה אמור לגבות תשלום או לבקש שירכשו לו מוצריי עבודה.

אם צריך כלי לטיפול ברכב ולחבר כנופייה אין כלי כזה,ארכוש למעני ואשאיל במקרה הצורך לחבר הכנופייה הנ"ל.

אני לא מצפה מהם להחזיק כלי עובדה ספציפיים לפיאט במידה ויש צורך ארכוש או אדאג להשיג ממישהו.

כשאתה משלם אתה אמור לקבל חשבונית מי שחושב לפתוח מוסך מדרכה או מכונאי רכב ללא תעודה עד הבית מוזמן רק שלא ישכח שמס הכנסה רודף אחריי הקטנים לא הגדולים.

רק אל תציג את עצמך כחבר כנופייה זה פוגע בעבודת הקודש שהם עושים.

פורסם

גם לי יצא לקבל את שרותו שלחבר הכנופיה אסף, ואין ספק שהחברה האלה הם זן נדיר של אנשים, אני אולי לא מכיר את שאר חברי הכנופיה, אך אין ספק שאסף ברמה האישית של בנאדם הוא אחד ומיוחד! ולא אין מה לדבר על הרמה המקצועית והידע הרב שיש לו.

אני סבור ובטוח כי חברי הכנופיה באשר הם דוגלים על מוטו ותפיסה זהה כל אחד וכולם כאחד שם..

וכן אני בעד שהחברה האלה יקבלו תגמול מסוים כי מגיע להם ללא ספק .

פורסם

יצא לי לקבל שירות מאסף ואליקו, מרוצה עד השמיים ידי זהב סבלנות ועבודה פדנטית ברמות שכל מוסך רק היה רוצה(לדעתי) בשישי הקרוב מקווה לקבל טיפול נוסף וכמו שאמרתי לאסף כבר, אני מוכן לנסוע מטבריה לאילת כדי שהוא יבצע את הטיפול(כן כן לא צוחק).

תמשיכו להיות כמו שאתם אין עליכם:)

פורסם

לראות את אסף עובד בשטח זה מצחיק רכבים עולים יורדים זווית כזאת מוגבה על חמורים . כמה כלים נכנסים לרכב הירוק .חסר לו שם רק ליפטר .גם אצלי אסף טיפל בפוקוס בחינם .לא נעים לנו גם מבזבז את הזמן הפנוי שלו ולא מוכן לקחת כלום . אדם עם לב זהב עוזר מכל הלב יסודי ומקצועי .רואים שאדם נהנה לעזור לזולה .

פורסם

שמח לשמוע על כנופיית הטיפולים השוטפים ועזרתם לזולת.מעשים טובים ונדיבות לב -גורמים למקבל להפנים ולגלות נדיבות לב .למשל, במיקרה פרטי, אני משתדל-לעצור ולעזור במתן כבלים ובהתנעת רכב שמצברו ניגמר מפני שגם לי עזרו ...

פורסם
זאת לא טעות .

הבחור לא היה אמור לגבות תשלום או לבקש שירכשו לו מוצריי עבודה.

אם צריך כלי לטיפול ברכב ולחבר כנופייה אין כלי כזה,ארכוש למעני ואשאיל במקרה הצורך לחבר הכנופייה הנ"ל.

אני לא מצפה מהם להחזיק כלי עובדה ספציפיים לפיאט במידה ויש צורך ארכוש או אדאג להשיג ממישהו.

כשאתה משלם אתה אמור לקבל חשבונית מי שחושב לפתוח מוסך מדרכה או מכונאי רכב ללא תעודה עד הבית מוזמן רק שלא ישכח שמס הכנסה רודף אחריי הקטנים לא הגדולים.

רק אל תציג את עצמך כחבר כנופייה זה פוגע בעבודת הקודש שהם עושים.

רק קח בחשבון ששמעת רק צד אחד,ולעולם לא קובעים או שופטים מבלי לשמוע את שני הצדדים.

וכן, מגיעה תמורה למי שבא אליך ממרחק ושילם על הדלק מכספו, חד וחלק.

על אחת כמה וכמה שהוא הגיע אליו פעמיים.

ותתפלאו, יש גם אנשים כפויי טובה.

לא הרבה, אבל יש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

צודק.

אם משלמים את ההוצאות של מי שמגיע אלייך והוא לא מרוויח אז מס הכנסה יכול לחפש אותו עד מחר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
רק קח בחשבון ששמעת רק צד אחד,ולעולם לא קובעים או שופטים מבלי לשמוע את שני הצדדים.

וכן, מגיעה תמורה למי שבא אליך ממרחק ושילם על הדלק מכספו, חד וחלק.

על אחת כמה וכמה שהוא הגיע אליו פעמיים.

ותתפלאו, יש גם אנשים כפויי טובה.

לא הרבה, אבל יש.

רוב הלקוחות החוזרים של הכנופייה בדר"כ (מדבר על עצמי בלבד ועל עוד כמה שראיתי) באים לעזור בתקופות שיש זמן חופשי או כאשר באים לטיפול נשארים אחריי לעזור לאסף.

אני(ועוד כמה שראיתי) באופן אישי מנסה לא הטריח חבר כנופייה לבוא עד עליי ומנסה להידחף ביום טיפולים רק להשגחה,הרי מטרתנו זה ללמוד לטפל ברכב לבד לא שיעשו לנו את העבודה חינם.

אני רואה כהיגיון בריא לא להטריח אף אחד מחברי הכנופייה ביותר מידי בנסיעות או טרטורים מיותרים כל עוד זה לא משהו שמוגדר כמקרה חירום או משהו שאני מאמין בכל ליבי שמוסך לא יצליח לעשות בצורה טובה שחברי הכנופייה יעשו בצורה איכותית הרבה יותר.

לגבי תשלום אני דוגל באופן אישי בהעברת שמנים או נוזלי קירור או חלפים שניקנו לרכבים שכבר לא באחריותי טיפולי לאסף ככה אני יודע שמישהו אחר ייהנה ללא תשלום.

אכן ראיתי בתקופה שהייתי נוסע הרבה לבקר ולהתרשם מרחבת הטיפולים ברעננה,אנשים שלא באמת מעריכים את עבודה הקודש שהם עושים.

פורסם

ברשותי Audi a6 מנוע 2400 6 צילנדרים שנה: 2006

עשיתי גם טיפול אצל האלופים רון ועומרי התותחים

ישבו לי על הרכב שעות וביצעו לי טיפול

חלפים:

שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר דלק, נוזל בלמים, ונוזל קירור, ורפידות קדמיות

ומה עשו עבודה נאמנה ולא ביקשו שקל.. אפילו לא רצו לאכול משהו שהצעתי להם בשמחה

צוות תותח ומסור ושמח שידעתי למי לפנות, לא רואים ממטר שום מוסך

בנוסף גם יש להם מחשב VCDS מקצועי

רק מילים טובות :)

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...