Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסף הוא בחור מדהים, ישר, ובא מכל הלב.

אמנם לדעתי צריך למצוא דרך לתגמל את חברי הכנופיה כך שלפחות יקבלו החזרים על הוצאות שוטפות ובלאי.

הם נוסעים וגומעים מרחקים, רוכשים כלי עבודה, תורמים המון מזמנם ומהידע שלהם. לטובת כל דורש.

גם אם מישהו אחרי כלכך הרבה עזרה שגה, והתפתה לגבות אי אלו סכומים, כדאי לא להיות שיפוטיים מידי.

אסף, כרגיל, ישר כח!

מסכים עם כל מילה.

מקווה שיבוא יום ואסף יפתח מוסך ונוכל לטפל באוטו בראש שקט וגם לתגמל אותו.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש שירשור תודות לכנופייה, את כל התודות אפשר לרשום שם. פה מדברים על סוגיה ספציפית אחת, בבקשה להיצמד לנושא הדיון.

פורסם

לי אישית הייתה חוויה עם חבר כנופייה לשעבר שהיה ממשיך להתעלם ממני נחרצות,

בסופו של דבר זה כבר לא כזה מזיז לי כי מאז אסף עזר לי כשהיה צריך.

אבל בואו נדבר תכלס, אני אישית הצעתי המון פעמים לאסף כסף למרות שידעתי שהוא לא יסכים ומאז כל מפגש הייתי בא עם וואחד כיבוד (מי אמר פרסי ?) שגם אותו הוא לא תמיד רצה אז טחנתי את זה לבד.

אבל לקחת כסף מהצד בזמן שהלקוח לא יודע שזה מה שיקרה זה לא יפה כי זה לא רשום במהות של הכנופייה, זה נקרא הטהיית הציבור למרות שלי אישית לא הייתה בעיה לשלם ספיציפית לאסף אם היה צריך.

שאפו לאסף בכל מקרה.

פורסם (נערך)

מנהל/ים - אולי הגיע הזמן שהכותרת (השערורייתית, אגב) תשונה למשהו קצת יותר הגיוני?

הן פות"ש רשם בעצמו - עוד בפוסט המקורי! - שהבחור שטיפל ברכב העיד על עצמו כלא חלק מהכנופיה, והן זה קרה לאחר מכן. אסף אמנם מגיב בנימוס כי כזה הוא אסף, אבל הכותרת עצמה לא היתה במקום מרגע פתיחת השרשור, והיא בטח ובטח לא במקום עכשיו כאשר ברור שאין קשר בין הכנופיה עצמה ובין המקרה המדובר.

למגיבים עתידיים - עדיף לנסות לפנות לאנשים בפרטי לפני שפותחים שרשורים שמשחירים פניהם. תנו הזדמנות לאדם/עסק/ארגון להגיב לפני שיוצאים בהכרזות, שכן לעיתים (כמו כאן, וזה היה גם די ברור מהרגע הראשון) מדובר בכשל נקודתי - לא מערכתי.

לשיקולכם.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
רוב הלקוחות החוזרים של הכנופייה בדר"כ (מדבר על עצמי בלבד ועל עוד כמה שראיתי) באים לעזור בתקופות שיש זמן חופשי או כאשר באים לטיפול נשארים אחריי לעזור לאסף.

אני(ועוד כמה שראיתי) באופן אישי מנסה לא הטריח חבר כנופייה לבוא עד עליי ומנסה להידחף ביום טיפולים רק להשגחה,הרי מטרתנו זה ללמוד לטפל ברכב לבד לא שיעשו לנו את העבודה חינם.

אני רואה כהיגיון בריא לא להטריח אף אחד מחברי הכנופייה ביותר מידי בנסיעות או טרטורים מיותרים כל עוד זה לא משהו שמוגדר כמקרה חירום או משהו שאני מאמין בכל ליבי שמוסך לא יצליח לעשות בצורה טובה שחברי הכנופייה יעשו בצורה איכותית הרבה יותר.

לגבי תשלום אני דוגל באופן אישי בהעברת שמנים או נוזלי קירור או חלפים שניקנו לרכבים שכבר לא באחריותי טיפולי לאסף ככה אני יודע שמישהו אחר ייהנה ללא תשלום.

אכן ראיתי בתקופה שהייתי נוסע הרבה לבקר ולהתרשם מרחבת הטיפולים ברעננה,אנשים שלא באמת מעריכים את עבודה הקודש שהם עושים.

הלוואי שכל "הלקוחות" של הכנופיה היו מתנהגים ככה.

אחד מחברי הכנופיה (שהוא לא אסף) טען שלא חסר אנשים שמגיעים לטיפול כי הוא בחינם. לא יודע סטטיסטיקה, אבל מניח שהם לא אחוזים בודדים.

פורסם

ברור שהטיפול בחינם הוא נקודת מכירה די אטרקטיבית,אבל פעמים רבות מגיעים לכנופייה בגלל תקלה שמוסך לא מצליח לפתור.

לדוגמא:מאור עזר לי עם החלפת גומיות שסתומים בזמן שמוסך דחף שמן דבש על מנת שהרכב יעבור טסט ואסף עזר עם אטם מכסה שסתומים לאותו הרכב לפני כן.

גם כן זכור לי לקוח שבמקום לתרום למאמץ בטיפול הרכב שלו בחר באימרות של חוסר אמינות לכיוון האנשים שטיפלו לו ברכב בזמן שהם עבדו על הרכב שלו.

פורסם

לא יצא לי להתקל בחברי כנופייה אחרים פרט לאסף, וכל מה שנכתב עליו באמת על קצה המזלג, זה אדם ששמו הולך לפניו וכולנו מאחלים לאסף רק בהצלחה בהמשך הדרך, הוא תמיד עושה הכל בחינם וגם כשמנסים לשלם או לדחוף, כלום לא הולך, מתעקש בשלו שלא לקבל כסף לכן נשמע שהמקרה הזה כמו שאמרו כאן אכן נקודתי בלבד ולא קשור לאסף או לכל החברה הטובים שעושים עזרה מבורכת בחינם לגמרי.

ולדעתי גם אם אדם אחד חרג ועשה טעות לא כדאי לקטול אותו, לא היינו שם אסור לנו לשפוט, אם אסף ראה לנכון להוציא אותו מהכנופיה - אני חושב שאפשר לסגור את האשכול, הנושא נסגר, בסוף הלקוח כן יצא מרוצה מ"המערכת".

בואו נגיד שלא חסרים מוסכים ששם יש בעיות יותר גדולות מזה

פורסם

החינם זה + מאוד גדול ללא ספק.

אני מגיע אל הכנופיה כי רק דרכם הרכב שלי מקבל טיפול ראוי.

כל מוסך שאי פעם הלכתי אליו אכזב ואני לא יצאתי ממנו מרוצה, והייתי צריך לשלם כדי לא לצאת מרוצה.

גם אם הכנופיה הייתה עולה לי יותר ממוסך עדיין הייתי לוקח כל רכב שבאחריותי אליהם.

פורסם

אמרתי לאסף לא פעם שאם אי פעם הוא יפתח מוסך אני וכל מי שאני מכיר יהיו לקוחות קבועים שישלמו בשמחה.

בהתחלה טרחתי להציע כסף וכמובן שהיא סירב.

האיש אגדה מהלכת. אין לי שמץ של התחלה של דבר שאפילו מתקרב להיות שלילי להגיד עליו.

בשביל לעשות את מה שהוא עושה, צריך להיות בעל אהבת אדם מיוחדת במינה.

מבחינתי אני מוכן להתארגן עם עוד כמה חברי פורום ושכל אחד ישים כמה עשרות שקלים ונוכל לקנות לאסף ולשאר החברים כלים שהם צריכים.

הבנאדם אגדה, לא פחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כולכם נפגשים עם אסף. אני לא מצליח לדבר/להתכתב איתו בשום צורה.

היתרון בכנופיה הוא בחיסכון בעלויות. לעשות מזה עניין של קבע מבלי לנסות ללמוד לטפל לבד זה ללא טעם. זה גם מעמיס על החברים בעבודה ומונע מאלה שבאמת רוצים ללמוד לקבל את העזרה שלהם.

אני החלטתי שאני מבקש עזרה פעם, מקסימום פעמיים מחבר כנופיה. אם לא הולך אני לא מנסה ונכנס למוסך שאמנם יגבה ממני כסף אבל תמיד אוכל לגשת אליו.

אין טעם לחכות לרגע האחרון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ערב טוב חברים

המטרה שלי בפתיחה המחודשת של האשכול היתה נטו לשתף בסיום ולהחזיר את האמון (שאצל חלק מהאנשים נפגע) בכנופיית הטיפולים השוטפים, ולצרף את תודתי לאסף על טיפולו בעניין.

זה לא משהו שהייתי חייב לעשות, אלא משהו שרציתי לעשות. זו יוזמה אישית שלי.

הצעתי זאת לאסף, והרעיון היה שאכתוב סיכום של הדברים, ואסף מצידו יביא גם את תגובתו הרשמית.

משום מה האשכול הזה נהפך לאשכול של "להקת מעודדות" (שזה בסדר גמור, אף שבוקי כבר ציין שיש אשכול תודות) ואצל כמה מהחברים כאן, גם במה להתנצחויות והאשמות, ומבלי שיש להם מושג ירוק במה מדובר.

כדאי להכיר בעובדות הפשוטות לפני שמנסים לפלפל ולהתפלפל.

א. לכנופיית הטיפולים השוטפים יש עמוד שבו הם מפרסמים בצורה הברורה והבלתי מסוייגת שמדובר על טיפולים ב"חינם".

ב. כשאדם עושה משהו בחינם, ומשום מה מחליט לדרוש כסף, מקובל בכל העולם, ואצל כל סוגי האנשים, שמדברים על כך מראש.

לפני שבכלל התחלתי לטפל אצל אותו חבר כנופיה (שכבר אינו חבר) שוחחתי עם אסף, הוא זה שהמליץ עליו וקישר בינינו.

כששאלתי את אסף בצורה כנה, "אם הבנתי נכון, אתם לא לוקחים כסף על העבודה (וזה עבודה)?

אסף ענה לי במילים האלו:

"נכון מאוד, הכל בחינם. הרעיון הוא לנקום במוסכים הרשעים והגנבים, ובמקבלים להנות מהתחום האהוב"

חייב לציין שהתשובה מאוד הרשימה אותי, והחמאתי לו על כך, ובכלל.

ככה שהדיבורים על כפיות טובה או כל מיני האשמות ילדותיות ואינטרסנטיות כאלו ואחרות של כמה מהמגיבים כאן, פשוט פתטיים.

אחד החברים כאן בשם "חן הפרחי כתב" את הדברים הבאים:

רק קח בחשבון ששמעת רק צד אחד,ולעולם לא קובעים או שופטים מבלי לשמוע את שני הצדדים.

וכן, מגיעה תמורה למי שבא אליך ממרחק ושילם על הדלק מכספו, חד וחלק.

על אחת כמה וכמה שהוא הגיע אליו פעמיים.

ותתפלאו, יש גם אנשים כפויי טובה.

לא הרבה, אבל יש.

אז כדאי שתלמד שגם אם מאוד בא לך להביע דעה ולזרוק רפש על אנשים, קודם כל אתה צריך לדעת את העובדות, ולא להמציא אותם בעצמך ועל סמך זה לזרוק את הרפש שיוצא ממך.

הוא לא הגיע אלי אף פעם, ולא מרחוק. אני זה שהגעתי אליו בפעמיים הראשונות (פעם אחת בשביל שיסתכל על הבלמים, בפעם השניה בשביל להחליף)

בפעם האחרונה אני הייתי אמור שוב להגיע אליו, אך הוא העדיף להגיע לאזור שיותר קרוב אלי היכן שיש חניון מקורה של קניון. וגם זה לא רחוק (אנחנו מאותה עיר).

ולמגיב בשם: "oryo" שכתב את הדברים הבאים:

מנהל/ים - אולי הגיע הזמן שהכותרת (השערורייתית, אגב) תשונה למשהו קצת יותר הגיוני?

הן פות"ש רשם בעצמו - עוד בפוסט המקורי! - שהבחור שטיפל ברכב העיד על עצמו כלא חלק מהכנופיה, והן זה קרה לאחר מכן. אסף אמנם מגיב בנימוס כי כזה הוא אסף, אבל הכותרת עצמה לא היתה במקום מרגע פתיחת השרשור, והיא בטח ובטח לא במקום עכשיו כאשר ברור שאין קשר בין הכנופיה עצמה ובין המקרה המדובר.

למגיבים עתידיים - עדיף לנסות לפנות לאנשים בפרטי לפני שפותחים שרשורים שמשחירים פניהם. תנו הזדמנות לאדם/עסק/ארגון להגיב לפני שיוצאים בהכרזות, שכן לעיתים (כמו כאן, וזה היה גם די ברור מהרגע הראשון) מדובר ב

כשל נקודתי - לא מערכתי.

לשיקולכם.

אתה ממחזר חלק מהדברים שכתבת לי באישי עוד באותו יום, ואף שלא היית ראוי כלל לתגובה (לא אשתף את החברים בתרבות השיח הירודה שלך בפרטי), התייחסתי לדברים שכתבת, ועניתי.

הכותרת לא שערורייתית, היא התאימה בדיוק לתוכן של הדברים (ונמנעתי מלספר עוד דברים שהיו בטיפול האחרון)

אתה שוב חוזר על דברי האיוולת שלך, אותו אחד שטיפל ברכב שלי היה חבר בכנופיה, הופניתי אליו ע"י אסף בתור חבר כנופיה, שמו התנוסס לתפארת בפורום ובדף של חברי הכנופיה, הוא כתב בתור חבר כנופיה.

ציינתי רק שבמסגרת ההסברים המוזרים של אותו בחור שהחליט באמצע הטיפול לדרוש כסף, הוא גם גמגם משהו על כך שהוא כבר לא חבר כנופיה.

אבל למה שתתן לעובדות לבלבל אותך, אפילו אחרי שאסף (לא אני) כתב שהוא היה חבר, ואסף הוא זה שהסיר אותו מרשימת החברים לאחר המקרה הזה, אתה עדיין בשלך.

וכבר כתבתי לך אז שפניתי בפרטי למי שצריך עוד לפני שפתחתי את האשכול, פתיחת האשכול היתה האופציה האחרונה מבחינתי.

נ.ב. לאלו הטוענים (כולל אסף שמשום מה ערך לאחר מכן את הודעתו המקורית והוסיף כמה שורות על כביכול שיש צד שני והדברים אולי היו אחרת) שיש גם צד שני, אני מניח שאם היה לו משהו לומר בעניין, הוא היה יודע לעשות זאת בעצמו מבלי להזדקק לעזרה.

רק כל מי שעיניו בראשו יכול להסיק את המסקנה לבד, אם אסף בחר בצעד החריג ביותר והסיר אותו מהכנופיה ומכל מקום שיכול לקשר אותו לכנופיה, אפשר להבין לבד שאסף התרשם לגבי הבעיה ואצל מי.

פורסם

חבל לטנף את שם הכנופיה עם כותרת כזאת - לומר שזה לא משקף אותם זאת אמירה קטנה מאוד,

כי הם בדיוק הפוך ממה שתואר. היה חבר כלשהו שסרח (באמת ובתמים אין לי מושג מי זה), וכפי שציין אסף,

אותו אחד כבר לא חבר בכנופיה.

יצא לי להיעזר פעם אחת במאור וכמה וכמה פעמים באסף - לא רק שמעולם לא היה שום דבר דומה למה שנכתב אלא

בדיוק להפך, כל הצעה לשלם נתקלה בסירוב מיידי, אסרטיבי וחד משמעי (כזה שגורם לך להבין שזה אפילו לא במקום להציע בפעם הבאה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...