Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת תדלוק נוזלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול תדלקתי סולר ברכב, כאשר תוך כדי אני מנקה את שמשות הרכב. כשסיימתי ניגשתי לפית התדלוק ולהפתעתי אני מגלה שפיית התדלוק נוזלת. מיד עצרתי את התדלוק ובדקתי בתחתית הרכב כמה סולר נשפך (כ-5 ליטר). ישר הלכתי לקופאית ודרשתי זיכוי, היא מיד התקשרה למנהלת וביקשה שאצור איתה קשר למחרת והיא תבדוק במצלמות כמה סולר נשפך ותזכה אותי (טרם יצרתי קשר איתם) לקחתי מספר תמונות ואף סרטונים של התקלה ולפתע גיליתי שעל המשאבה שבה תדלקתי, יש מדבקה עם אישור אימות דיוק שהוא פג תוקף (2.2016) צילמתי גם את זה. השאלה שלי האם קיים חוק בארץ שמחייב תחנות דלק לבצע אחת לשנה או מס׳ חודשים בדיקה של מכון התקנים? מדובר בחברת דלק מוכרת ולא באחת מהתחנות המוזלות שצצו בשנים האחרונות.

אשמח לדעת אם לעוד אנשים זה קרה ואיך התמודדתם עם הבעיה הזו.

• תוכן חדש...