Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל הפעם בשבועיים בממוצע שיש לי זמן לצאת לבלות, אני מוכן להניע את האוטו ולנסוע למעוז חפצי.

מצד שני, לא הייתי רוצה שתתנהל מכולת/מספרה מתחת לחלון הבית שלי (אולי העובדה שקניתי בית ברחוב ללא מוצא תלמד אותך על סגנון החיים שאני מחפש). לא רוצה שבעל המספרה יצעק על הספקים שלו מתחת לחלון שלי והלקוחות שלו יעשנו סיגרייה ליד הכניסה לבניין וכו'.

זה ברור לי שיש אנשים שמחפשים סגנון חיים תוסס ורוצים כל יום לשבת בבית קפה/בר/מסעדה חדשה. אבל בניגוד אלייך אני לא אעקוץ אותם על כך. כל אחד בוחר את סגנון החיים שטוב לו, לרוב מי שמסתכל/מתלונן על הדשא של השכן הוא זה שחסר לו משהו/לא מרוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד,

אמרת בידיוק מה שאמרתי.

מי שמתגורר בדירה או לחילופין קנה להשקעה ויש לו אויר לנשימה, עושה פצצה של עיסקה.

מי שקונה בשביל "להשכיר ושזה ישלם לו את המשכנתא ואם לא, מקסימום ימכור ברווח אחושרמוטה", הולך להתאכזב, במשך כמה שנים השכירות הולכת להיות נמוכה בגלל היצף הדירות להשכרה וכשהמחירים לא יכסו את המשכנתא, מי שאין לו חוסן כלכלי, ייפתר מהדירה מהר לפני שיהיה חדל פרעון בפני הבנק.

כמעט קופי פייסט למה שכתבתי מקודם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בשביל הפעם בשבועיים בממוצע שיש לי זמן לצאת לבלות, אני מוכן להניע את האוטו ולנסוע למעוז חפצי.

מצד שני, לא הייתי רוצה שתתנהל מכולת/מספרה מתחת לחלון הבית שלי (אולי העובדה שקניתי בית ברחוב ללא מוצא תלמד אותך על סגנון החיים שאני מחפש). לא רוצה שבעל המספרה יצעק על הספקים שלו מתחת לחלון שלי והלקוחות שלו יעשנו סיגרייה ליד הכניסה לבניין וכו'.

זה ברור לי שיש אנשים שמחפשים סגנון חיים תוסס ורוצים כל יום לשבת בבית קפה/בר/מסעדה חדשה. אבל בניגוד אלייך אני לא אעקוץ אותם על כך. כל אחד בוחר את סגנון החיים שטוב לו, לרוב מי שמסתכל/מתלונן על הדשא של השכן הוא זה שחסר לו משהו/לא מרוצה.

אני לא עוקץ אותך על סגנון החיים שבחרת, אלא את אלה שמתכננים את המדינה בצורה הזו ש90% מהשכונות החדשות שנבנות מתאימות לסגנון חיים אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה כי לא קל לשכנע את הישראלי המצוי לצאת מגוש דן בכדי לבלות. לפני שבוע רציתי לקחת את המשפחה לארוחה במסעדה מאוד מומלצת ברחובות, התגובות היו נוראיות. וזה לא שכל בני המשפחה גרים במרכז תל אביב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תחליף את המשפחה:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל עיר צעירה יחסית במדינה שלנו הייתה בעברה שכונת רפאים. לדוגמא שהם, מודיעין, אלעד, צור יצחק/יגאל וכו'. חברים של ההורים שלי רכשו בית בצור יגאל לפני כ-20 שנה, וילה 5 חדרים במחיר של דירת שיכון 3 חדרים בלי מעלית ברמת גן. אתה יודע איך צחקו עליהם. תראה לי היום זוג צעיר שיכול לקנות וילה ב"חור" הזה.

ההורים שלי באותה תקופה התלבטו אם לרכוש בית בשהם שהיה שם בעיקר חול או דירת 4 חדרים במרכז רמת גן.

מי שעבר ראשון זכה, כי כל מי שנכנס אחריו שילם יותר, וכך גם מי שבא אחריו ואחריו וכו'

לישראלים יש תכונה מאוד מעצבנת שלא יכולים לראות מטר קדימה מעבר לאופק.

נכון, השכונה שאני גר בה בבנייה, אין עדיין קניון או סופר. אבל אני מסתכל על הגבעות ליד ורואה איזה שכונות בנו פה לתפארת בשנים האחרונות. לכן אני סבור שעוד כמה שנים של סבלנות גם פה יהיה בסדר.

עדיין מדובר בערי רפאים. הדיירים זוחלים הביתה עם הלשון בחוץ אחרי ששרפו שעתיים בפקקים. החסכון בקניית דירה בעיר כזאת הוא פשוט פיקציה.

פורסם
עדיין מדובר בערי רפאים. הדיירים זוחלים הביתה עם הלשון בחוץ אחרי ששרפו שעתיים בפקקים. החסכון בקניית דירה בעיר כזאת הוא פשוט פיקציה.

זה לא שונה מכל מקום אחר בעולם: או שגרים בצנטרום של הפיילה ומשלמים הון, או שגרים בפרברים ומבזבזים המון זמן בנסיעות.

העניין הוא שרבים לא יכולים להרשות לעצמם לגור במרכז ולמעשה פורסים את זה לתשלומים לאורך השנים. כמו כן צריך לזכור שישנם רבים אחרים שיעשו הכל כדי לגור בצמוד קרקע, ואז המרכז שוב לא בא בחשבון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
זה כי לא קל לשכנע את הישראלי המצוי לצאת מגוש דן בכדי לבלות. לפני שבוע רציתי לקחת את המשפחה לארוחה במסעדה מאוד מומלצת ברחובות, התגובות היו נוראיות. וזה לא שכל בני המשפחה גרים במרכז תל אביב.

טיפה off off topic. אבל בפסח רציתי לצאת לנופש עם המשפחה וכבר נגמר החשק לצפון או לנגב. אז בילינו שני לילות בצימר ברחובות. נהנינו מאד - למשל, גילינו את קסמיה של רמלה - אבל התגובות בסביבה היו בין הלם ללגלוג. להזכיר, אני חיפאי. נהנה מדירה ענקית שעלתה כמו 3.5 חדרים בת"א.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המושג הוא ערי שינה

הוא מקובל בכל העולם ולא רק בפלשתין א"י

פעם בן אדם היה מתחיל לעבוד במקום עבודה ויוצא משם לפנסיה

היום הוא עובר 7-8 -900 מקומות עבודה

האם תרצה שהוא יעבור 7-8-900 דירות.

השוני העיקרי הוא שהתחבורה הציבורית כאן מפותחת פחות, לכן כל ישבן יושב בליסינג ומקטר למה בכל רכב נוסע רק בן אדם אחד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אדם יכול להחליף 7-8-200 מקומות עבודה בתל אביב ועדיין רובם כנראה יהיו במרחק 15-20 דקות הליכה/רכיבה על אופניים/נהיגה מביתו. כתוצאה מכך מחיר הדירות בערים הגדולות מרקיע לשמיים, אנשים נדחקים לפריפריה מחוסר ברירה והכסף שהם חוסכים על דירה הם מוציאים על אחזקת רכב(ים) ובריאות בגלל שמקומות עבודה איכותיים פשוט לא נודדים לפריפריה והעומס בכבישים איום ומחמיר משנה לשנה.

התכנון העירוני הכושל בפריפריה שמשעבד אנשים באופן מוחלט לשימוש ברכב. ישראל מדינה קטנה מאוד וצפופה ויכלו לעשות כאן יופי של תחבורה ציבורית, אבל פוטנציאל לחוד וביצועים לחוד. בפועל תחבורה ציבורית טובה קיימת דווקא בערים הגדולות ותושבי הפריפריה אוכלים אותה גם מהבחינה הזאת.

צעירים בכל העולם מעדיפים לחיות בשכירות בערים הגדולות ומשאירים בפריפריה את המבוגרים והחלשים. הפערים גדלים, הכעס מתגבר ואנחנו מקבלים תופעות כמו ה"ברקזיט" ומר דונלד טראמפ.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אתה קצת חוטא למציאות בייפוי המצב ב"חו"ל".

מי שגר בתל אביב ברחוב שערי ניקנור מתנייד לעבודה ברגל/ אופניים/ תחבורה ציבורית בדיוק כמו זולצבויים מהלסינגפורס.

מי שגר בגבעתיים/ רמת גן ואפילו ברחובות ברחוב עקיבא קולומורצנקו מתנייד לעבודה בקלות בתחבורה ציבורית כמו שמי שגר בפרבר של סטוקהולם.

מי שגר בנהלל אין לו כמעט שום תחבורה, בדיוק כמו אותו אחד שגר בסרג'מיגיג'יהובההאבה ועובר לו שם אוטובוס ביומיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמו כן צריך לזכור שישנם רבים אחרים שיעשו הכל כדי לגור בצמוד קרקע, ואז המרכז שוב לא בא בחשבון.

בסוף כולנו נגור בצמוד לקרקע אז למה להקדים את המאוחר :wink:

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...