Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד מוביל [פיקנטו]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש קיה פיקנטו ידנית עד 30 אלף.

בתקציב הזה נכנסות השנים 2011 ובלחץ 2012 (ממש בלחץ) יצרו איתי קשר מטרייד מוביל ויש להם שמה קיה פיקנטו 2011 עם 60 אלף קמ שזה נחמד מאוד יחסית לשנה.

עכשי השאלה שלי האם מישהו התנסה איתם בקניה ? חוות דעות יעזרו לי מאוד

פורסם

בסך הכל חברות הטרייד-אין הממוסדות והגדולות משתדלות מאד להיות בסדר - פעמים רבות מי שמפריע להן בכך הם אנשי מכירות שלפעמים לא בוחלים בשום אמצעי כדי לגרום לך להגיע לאולם התצוגה.

לפיכך - ההתרשמות חיובית - אבל כבדהו וחשדהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התעניינתי אצלם ברכב שטח (סוזוקי גרנד ויטרה).

אחרי שראיתי את הרכב אמרו לי שעל רכבי שטח אין שום אחריות.

בדוק מה המדיניות בקשר למכוניות "רגילות".

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם (נערך)

כמו כן לך לראות את הרכב ואם יגידו לך שהרכב בדיוק "בתהליך השבחה" או בסניף אחר אז סע לשם. אל תתן להם מקדמה של ₪1000 להביא את הרכב. הרבה פעמים מה שטוב על המסך , במציאות הרבה פחות טוב.

הבעיה במקדמה שאם הרכב בסוף נבלה הם מנקים מהמקדמה ₪300 . דמי ניוד. זה רשום באותיות הקטנות.

או לחלופין לקחת את החוזה ולשנות אותו במקום כך שלא תהיה התחייבות מצדך לכל תשלום במקרה שהאוטו לא מצא חן בעיניך. המוכרן אמנם יתפלץ כי הוא אינו עו"ד אבל רק ככה הייתי עובד.

בכלל המקדמה הזו היא נושא בעייתי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הלכתי לקרסו טרייד אין לרכב שעניין אותי אבל הם דרשו 2000 שקל מקדמה.

"ואם לא ארצה? "

תשובה בסניף פתח תקווה -

"למה שלא תרצה ? אין החזרים "

אז לא קניתי וחבל

פורסם

היתה לי חוויה לא נעימה בטרייד מוביל

הרבה שקרים ואי הגינות

למזלי הייתי חכם והסכמתי לשים את המקדמה רק אם כתוב במפורש בחוזה שכל הכסף חוזר אליי במלואו אם אני לא משלים את העיסקה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הרבה שטויות יש פה

פשוט תמצא נציג נחמד ותדבר איתו, תראה שאתה לא פראייר ותדרוש הכל בכתב וחתום,

אני קניתי רכב מטרייד מובייל, היה נציג נחמד מאוד מסניף גלילות, הסכמתי לשים 1000 שקל מקדמה, לא דמי ניוד ולא כלום, נחתם שהכסף יחזור אליי במידה ולא אהיה מעוניין ברכב

כפי שהובטח, הרכב הגיע יום למחרת שטוף ונקי, הלכתי לבדיקה מסודרת איפה שאני בחרתי, הייתה שקיפות מלאה, לאחר שבועיים הייתי צריך לממש משהו במסגרת האחריות שנתנו לי, לא היו שום בעיות והנציג קישר אותי למנהל התפעול הארצי.

הרגשה כללית- רכבים שמורים וטובים הם לא לוקחים זבל, ובכלל לא מתנערים ממך. חשוב להם השם.

זוהי התרשמותי. ממליץ בחום.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
הלכתי לקרסו טרייד אין לרכב שעניין אותי אבל הם דרשו 2000 שקל מקדמה.

"ואם לא ארצה? "

תשובה בסניף פתח תקווה -

"למה שלא תרצה ? אין החזרים "

אז לא קניתי וחבל

יצא לי לבלות בכמה סניפים של קרסו בזמן האחרון (פתח תקווה, כפר סבא, חיפה), החוויה שלי בפתח תקווה הייתה פחות נעימה משאר הסניפים, אני ממליץ לנסות בסניף אחר.

אגב אני שילמתי מקדמה של 1000 ש"ח בקרסו חיפה והבטיחו לי שאם אני לא מעוניין בסוף ברכב יחזירו את הכסף.

לדעתי בשורה התחתונה מדובר בנציג שמטפל בך, אוכל לקשר אותך עם הנציגים שנתקלתי בהם בכפר סבא וחיפה שלדעתי היחס שלהם היה מצוין.

פורסם

ממליץ לנסות בשוק הפרטי, מחירים נמוכים בהרבה ממה שתקבל בחברת טרייד מוביל.

העצלנות של האנשים מובילה אותם למכור את הרכבים שלהם במחירי זנות לטרייד אין, שם גוזרים עליך קופון - יכול בהחלט להיות שתוכל למצוא גם פיקנטו 2014 עם קילומטראז' דומה, באותו מחיר - פשוט ממישהו רגיל, שרוצה למכור את רכבו...

נכון, זה לא נוצץ ושטוף ואין איש מכירות עם עניבה - אבל התמורה משמעותית יותר גדולה. תגיע עם מזומן - תוריד את המחיר פלאים, קח לבדיקה וסע לדואר להעביר בעלות.

• תוכן חדש...