Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בסביבות ה30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב ראשון והסכום שיש לי הוא סביבות ה30 אלף שקל. אני מעוניין שהוא יהיה חסכוני ולא גדול מפני שאני גר בחיפה ומצב החניות פה לא תמיד טוב. כמו כן אני מעוניין שהרכב יהיה חדש יחסית כי הוא הולך להיות איתי לתקופה ארוכה כנראה ואופציה שהסתכלתי עליה היא פיאט פונטו. במחיר הזה לפי מה שראיתי אפשר לקנות פיאט פונטו שנת 2010-2011 במצב טוב.

אשמח לדעתכם על הרכב ולהצעות רלוונטיות אחרות והאם כדאי ללכת על הפיאט.

כמו כן אשמח לדעה על האם כדאי לקנות ממגרש מכירת מכוניות או איך שלא קוראים לזה.

תודה רבה.

פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

רכבים קטנים מפונטו גם מתאימים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידני בא בחשבון, או רק אוטומט?

מאיזו קטגוריה? מיני, סופר מיני, משהו אחר?

חוץ מחיסכון, יש עוד סדרי עדיפויות? נוחות, כח, אבזור?

לגבי הפונטו - הגרסה הידנית די בסדר, האוטומטית (רובוטית מצמד יחיד) גם פחות נעימה וגם פחות אמינה.

לגבי מגרשים - אם אתה צריך מימון, ביחוד לרכב יד שניה, יהיה יותר נח לקבל מימון דרכם. בכל אספקט אחר, לדעתי עדיף לקנות מאדם פרטי, בהנחה כמובן שמדובר ברכב שמור ומטופל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עדיפות גדולה על ידני, אם אין ברירה אז אוטומט.

רכבים קטנים מפונטו לא זה הגודל שאני מחפש בערך. לגבי כח 1200 או 1400 זה מה שאני מחפש כי יותר נמוך מזה לפי מה שהבנתי הרכב לא יקח בעליות בחיפה. לא יודע לגבי אבזור כלכך.

אשמח לדעות ולא הבנתי כלכך לגבי המימון במגרשים מה זאת אומרת?

פורסם

פונטו באמת עדיף ידנית,עוד רכב שאפשר זאת הרנו קליאו,גם לא רכב חזק אבל לעיר אולי תסתדר איתה,הייתי בודק גם לגבי הפיאסטה הידנית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיג'ו 208 אקסס (הגרסה הפחות מאובזרת), פורד פיאסטה, יונדאי i20, פיאט פונטו. בשלושת הראשונות תצטרך קצת להתמקח, טיפה להעלות את התקציב וגם לבחור את האקזמפלרים הזולים יותר, שנסעו קצת יותר או עברו יותר ידיים. אף אחת מהן לא תהיה חזקה ( די ההפך, האמת).

לגבי מימון - סוחרי רכב (מגרשים, חברות ליסינג, טרייד-אין) לרוב כוללים את היכולת לארגן לך הלוואה בריבית סבירה כחלק מהשירות, בלי שתצטרך ללכת לבנק בעצמך. כל זה רלוונטי אם אין לך את הסכום האמור בבנק. אם יש לך - הרווחת. חפש את הרכב הכי שמור מפרטי שתמצא ונכנס לך בתקציב.

בהצלחה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני בדרך כלל לא נוטה להמליץ על הואגיות, אך נראה שכאן עשוי להיות להן יתרון אם תמצא דגמים שיש בהם Hill holder, מערכת שאמורה להיות מאוד שימושית בעיר כמו חיפה. גם הפיאט פונטו תתאים לך אם כך בדגמים שיש בהם את המערכת.

אפשר גם לחפש פנדות בתקציב הזה, אפשר לקבל שנתונים מתקדמים יחסית תמורת התקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני פחות יודע להמליץ לך עד דגמים אבל אני עובד בחברת מימון שעובדת בעיקר עם סוחרי רכב והרכבים שאני מקבל הם בד"כ רכבי ליסינג שחוטים שמוכרים לך במחיר מונפץ ככה שאם אתה מצליח למצוא מציאה ממליץ לך לפתוח את רישיון הרכב, לוודא מחירון ולהיות בטוח שלא עובדים עליך.

מגרשי טרייד אין של היבואניות יציעו לך רכבים טובים קצת יותר, לפעמים עם אחריות אבל במחיר גבוה יותר תמורת ה"שקט הנפשי".

מבחינת המימון: לא מכיר את כל סוחרי הרכב בארץ אבל מאמין שרובם המוחלט עובדים עם חברות המימון החוץ בנקאיות(אמנע מלהגיד שמות) שייתפרו לך ריבית של 7 אחוז במינימום.

מגרשי הטרייד אין עובדים עם הבנקים או חברות האשראי לריביות נמוכות יותר, קרסו טרייד אין לדוגמא יציעו לך 40 א' ללא ריבית.

ככה שאם אתה מגיע למצב של מימון חוץ בנקאי מציע לך לחפש אלטרנטיבה אחרת למימון

• תוכן חדש...