Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור לשואב אבק גנרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתיאשתי משואבי אבק ממותגים קניתי לפני מספר שנים שואב אבק גנרי בהום סנטר, ממותג Home EF-184. קיים גם מיתוג זק"ש ם אותו סימול.

הצינור הגמיש נקרע, ואני רוצה להחליפו. האם מישהו יודע איזה צינור לחפש? האם יש מותג המשתמש בצינור תואם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי לשואב אבק של הובר נקרע הצינור הגמיש מסרתי אותו לשירות רם שם החליפו לי אותו בעלות של כ70 ש"ח אם אינני טועה.

פורסם

הצינור הגמיש נקרע, ואני רוצה להחליפו. האם מישהו יודע איזה צינור לחפש? האם יש מותג המשתמש בצינור תואם?

פירקתי את הצינור, חתכתי ממנו קטע של כמה ס"מ והלכתי לדובין בחולון (אני יודע שזה לא האיזור שלך). לפי דוגמא שהבאתי מכרו לי צינור גנרי בקוטר זהה אבל עם פיטינגים (מתאמים) בקצוות שלא התאימו לשאוב שלי. פירקתי את המתאמים הישנים והרכבת על הצינור החדש. הצינור שרשורי והם מורכבים בהברגה עליו. עובד מצויין.

כמו כן הצינור נקרע תמיד בסמוך לקוות. אפשר באופן זמני לפתור את הבעיה על ידי פירוק מתאם, חיתוך הקטע הקרוע והרכבה מחדש. אפשר לחזור על זה כמה פעמים עד שהצינור יהיה ממש קצר ולא נוח לעבודוה :-)

פורסם

אצלי הצינור כבר התקצר בגלל תיקונים עם איזוליר בנד. הבעיה היאשהצינור מחובר למתאם בהלחמה או הדבקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...