Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם אדם אשר השתחרר עם פטור 21 (בריאותי/נפשי) יכול להגיש בקשות ולפתוח דף חדש עם הצבא

להתגייס מחדש ושכל האופציות יהיו פתוחות בפניו (לפי הנתונים המקוריים) ולא רק להגיש בקשה להתנדבות

יותר ספיציפי, אדם עם פטור נפשי שמביא מסמכים ומעיד שהמצב השתפר ויש מוטיבציה יכול להגיש בקשה להתגייס מחדש עם הפרופיל המקורי שלו כך שגם אופציות קרביות יהיו פתוחות בפניו.

תודה מראש.

פורסם

יש אפשרות לערער על הפטור (לא יודע תוך כמה זמן או מה התהליך), ובמידה והערעור מתקבל יש אפשרות לקבל אפילו פרופיל קרבי.

במקרה ולצה"ל הייתה סיבה טובה לתת את הפטור, ולא מדובר על טעות (במקרה רפואי - יחס מוגזם לאלרגיה פשוטה, לדוגמא) תצטרך להתחיל תהליך התנדבות.

פורסם (נערך)

או שזה יחשוף את העובדה שמלכתחילה שיקרת כדי לקבל פרופיל 21 (בהנחה וזה אכן המצב, ואין מחלת נפש אמיתית), והאמת שתצא לאור, תסבך אותך הרבה יותר.

או שאכן יש מחלת נפש אמיתית, אז במצב כזה לא הייתי חוזר לצבא בשום צורה, כי לך תדע מתי המחלה תחזור (כי מחלות והפרעות נפשיות למיניהן זה לא משהו שמבריאים ממנו, במקרה הטוב לומדים לשלוט בזה), אז היית באמת רוצה להיות בצבא ליד אחד כזה, ועוד עם נשק בידיים?

זה לא הסיפור של מלכוד 22 ? רצון להתגייס מעיד על בעייה נפשית ולכן פוסל את האדם מגיוס.

או שעלייה פתאומית במצב הרוח, שגורמת לבן אדם לרצות להתגייס, היא בעצם אחד הסימפטומים של המחלה (דיכאון/הפרעה דו קוטבית למשל).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פטור נפשי לא ניתן רק עבור מחלות נפש פרופר, כלומר מי שאתה מדמיין כפסיכי בראש שלך.

מספיק קצת דכאון+קשיי הסתגלות לפטור נפשי ואני מדבר על המקרה שלי, לא שיקרתי ולא ביקשתי לצאת, אבל יצאתי בכל זאת.

לא אומר שלא שמחתי לצאת אבל יש חרטות.

התקופה לערעור היא 30 יום ועברתי את זה.

פורסם

מאניה דפרסיה זה מחלה.

חוץ מזה, למה אתה צריך את זה עכשיו? תמשיך בחיים האזרחיים וזהו. בצבא יש יותר מדי חיילים גם ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מכיר אישית 2 אנשים שניסו זאת ולא הצליחו וזה אפילו טרם קיבלו את הפטור אלא מייד אחרי הורדת הפרופיל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה עדיין בגיל צבא (18-21) ממליץ לך בחום לעזוב את הארץ או לחיות בבועה התל אביבית. מחוץ אליהם זה סיוט למי שלא עשה צבא.

אחר כך זה כבר על הז** וכל מי שמתעסק בשיחה הזו אלו רק הזויים שמאוננים על מדים, וכאלו אנשים עדיף לא לשמור לידך.

אתה יכול ללכת להחתים כרטיס בשירות לאומי אם זה עד כדי כך מדאיג אותך אם יום יבוא ולא תוכל לעבוד בעבודת חלומתייך במשטרה/אלביט/וואטאבר (ותהיה בטוח שלתפקיד רציני יש גם דרישות רציניות ולרוב שירות לאומי לא יענה עליהם - שירות ביחידה טכנולוגית/מסווגת/עבר מסויים)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...