Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ללאס וגאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספציפית וגאס יעד מעניין לרילוקיישן. ממה שזכור לי נוואדה אחת המדינות הבודדות ללא מס הכנסה כלל! (אני חושב שיש מס של מחוז קלארק בוגאס, לא בטוח). מזג האויר נוח למי שרגיל לארץ ישראל, רגוע יחסית לניו יורק, לוס אנג'לס וכו' ועדיין קליפורניה קרובה מספיק.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב תודה לכולם,

אני בשלבי סיום של קורס גינון שלב 1 וכ5 שנים עצמאי אז אני חושב שלזרוק את הכל לגמרי זה חבל אז אני לא פוסל את האופציה אבל כרגע בשביל להגיע וישר להתחיל לעבוד+ללמוד אנגלית בלי להתחיל לחפש עבודות נראה לי יותר טוב מגנן אצל מישהו שאני לא מכיר ושהוא לא יודע עברית כנראה,

אם נראה שאנחנו נשארים שם הרבה זמן אז יש מצב שאני אפתח שם עסק לגינון,

חוץ מזה שאני צריך לדעת מה מצב הגינון שם מבחינת מחירים+מזג אוויר, פה בארץ בקיץ אתה יכול לעבוד ולהכניס סכום יפה אבל אתה לא יכול לעבוד {אם אתה עובד לבד} אחרי השעה 1/2 בצהריים אם התחלת מהבוקר.מצד שני בחורף אין כמעט עבודה ויוצא שכל מה שהכנסת בקיץ מתקזז עם החורף לסכומים לא גדולים בחודש.

לגבי טיסות בדקתי באפליקציה שנקראת skyscanner וזה המחיר לצד אחד לזוג.

לגבי הרכב, בארץ אני לא נוסע על רכב שנת 2017 אלא על 2001 וכל תקלה שיש לי אני משתדל לתקן לבד אז המצב שם לא יהיה שונה בטור התחלה.

לגבי החברה שתמלא טפסים אני מעדיף אותם כי אין לי את הכוח להתחיל לתרגם שאלות, לשלוח בדואר/ללכת למסור ביד, להתקשר לקבוע פגישה, מעדיף לשלם 200 ש"ח {זה לא יקר אבל אני צריך לבדוק בעוד חברות אולי יש יותר זול} ולהיות בראש יותר שקט.

לגבי ציוד שם, לא הכנסתי את זה לחישוב כי זה תלוי עם כמה כסף נגיע מפה, בטור התחלה מספיק לנו מיטה מקרר ואולי איזה טוסטר אובן לאט לאט נתחיל לקנות כל מה שאנחנו צריכים, אין לנו בעיה עם יד 2 גם ככה שזה מוזיל,

לגבי להמשיך לנסות בארץ, אני חי פה 25 שנה כבר, עובד מגיל 18 {תוריד שנתיים של צבא} והצלחתי לחסוך בערך 30K {לא מחשב רכב וכלי גינון} זה משהו שאני רוצה לשנות ולתת לו צאנס במקום אחר אולי ילך לי יותר טוב לחסוך.

פורסם

לגבי ציוד שם, לא הכנסתי את זה לחישוב כי זה תלוי עם כמה כסף נגיע מפה, בטור התחלה מספיק לנו מיטה מקרר ואולי איזה טוסטר אובן לאט לאט נתחיל לקנות כל מה שאנחנו צריכים, אין לנו בעיה עם יד 2 גם ככה שזה מוזיל,

לגבי להמשיך לנסות בארץ, אני חי פה 25 שנה כבר, עובד מגיל 18 {תוריד שנתיים של צבא} והצלחתי לחסוך בערך 30K {לא מחשב רכב וכלי גינון} זה משהו שאני רוצה לשנות ולתת לו צאנס במקום אחר אולי ילך לי יותר טוב לחסוך.

לדעתי אין בכלל מה לחשוב כאן. בארה"ב יש יותר אפשרויות להצליח במיוחד לאנשים במסלול שלך. יש סיכון אבל יש לך הרבה יותר מה להרויח מאשר להפסיד.

פורסם

לפחות הצלחת לחסוך. רוב האמריקאים חיים בחובות.

פורסם

דבר ראשון, אל תמכור את הרכב ואת הציוד שיש לך בארץ, אם אתה יכול תשאיר אצל המשפחה, במקרה ולא תסתדר תמיד תוכל למכור או לחזור ולהמשיך מהכין שהפסקת.

עכשיו לגבי המעבר, אני גם עשיתי צעד כמו שלך, רק למקום אחר לגמרי, ומה גם שאישתי תושבת המקום, להגיד לך שהיה קל? לא לא היה קל.

הנה כמה נקודות מהצד שלי:

1. הדבר הכי חשוב זה השפה, כמו שכולם רשמו לך, אני היתי מתמקד בזה כמה שיותר (ככל שאתה שולט יותר בשפה האפשריות שלך גדלות יותר).

2. לצמצם ציפיות, צריך להבין שאף אחד לא ממתין לך, וכל מה שמבטיחים לכם עכשיו (חברים, משפחה), יכול להשתנות (וכנראה שישתנה), אם זה בעזרת מציאת עבודה או עזרה כלכלית כזאת או אחרת.

זה רק אתם לעצמכם, כשאני הגעתי לשוויץ כל הקשרים שהיו לי עוד מהארץ (מנהלים של חברות גדולות ועוד), ברגע האמת לא עזרו בכלל, ולא היה משנה כמה שרצתי ונסתי להפעיל קשרים, פתאום כולם לא ידעו בכלל מי אני ומה אני רוצה מהם.

3. אם בכל זאת אתה רוצה להמשיך להשאר, אז ללכת עד הסוף, הכוונה היא לדעת שניסת את הכל בשביל להצליח ולדעת מתי לפרוש לפני שזה יהפוך לעסק יקר מאוד, האגו להשאיר בצד, גם עם זה אומר לעבוד בניקיון בשביל להגשים את החלום שלך.

4. הכי חשוב, בהצלחה.

פורסם

העניין הוא שהוא מצפה לעבור כדי לתת מכה ולחזור עם כסף בתקופה קצרה.

לא לעבור כדי לעבור.

זה מצב שונה - וקשה לי לראות איך זה נגמר ככה.

בנצי ידידי - נהג חדש , כיסוי נורמאלי - נראה לי מספר לא ריאלי.

אבל בכיף.

אני עשיתי פה רק מקיף אז אני פחות מתמצא (מצד שני המרתי רישיון לפני שנה וחצי)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שני השקלים שלי:

במקום לרדוף אחרי חלומות בארצות הברית (ובשביל המון אמריקאים החלום האמריקאי באמת הפך רק לחלום), נסה לשפר את מצבך הכלכלי בישראל.

המחייה בארצות הברית יקרה, המיסים דומים, ביטוח בריאות יקר בטירוף (אין לך מעסיק שישלם עבורך), השתתפות מעסיק בהפרשות סוציאליות קיימות רק אם אתה סוגר את הפינה בחוזה עבודה והמון תנאים סוציאליים שבארץ תופסים כמובן מאילו בארצות הברית פשוט לא קיימים.

אנשים שמצליחים בארצות הברית הם אנשים שגם בארץ הרוויחו 30-40 אלף שקל בחודש וחברה אמריקאית עשתה להם רילוקיישין על כרית משי.

2 השקלים שלי

יש שכבה של אנשים שאין להם שום אפשרות לשפר את המצב הכלכלי בישראל לא משנה מה יעשו. השוק בישראל ריכוזי מאד, ולשכבה הזו הדרכים לשיפור המצב הכלכלי חסומות מכל הכיוונים.

המחייה בארה"ב לא יקרה (תלוי איפה), המיסים לא דומים כלל, וביטוח הבריאות לא בהכרך יקר גם אם אין מעסיק שישלם.

ובשורה התחתונה - אנשים שמצליחים בארה"ב הם בדיוק האנשים מהשכבה ההיא שהזכרתי שמוכנים לעבוד קשה, רק שבישראל הם לא יגיעו לשום דבר והסיכוי שלהם להגיע להצלחה בארה"ב הוא הרבה יותר גבוה. הייתה סדרה לא מזמן של 6 פרקים בערוץ הראשון, בדיוק על האנשים האלה שלא הגיעו לכלום בארץ ובארה"ב הם לא התעשרו אבל חיים מאד יפה מאותה עבודה שלא הביאה אותם לכלום בישראל.

פורסם

אחד החששות שלך זאת השפה.

יש לך מורה לאנגלית שצמודה אליך 24 ש' ביממה.

אם תדברו בינכם רק אנגלית מהר מאוד תדע את השפה הבסיסית.

פורסם
2 השקלים שלי

יש שכבה של אנשים שאין להם שום אפשרות לשפר את המצב הכלכלי בישראל לא משנה מה יעשו. השוק בישראל ריכוזי מאד, ולשכבה הזו הדרכים לשיפור המצב הכלכלי חסומות מכל הכיוונים.

ובארצות הברית זה לא ככה? תעשה לי טובה...

• תוכן חדש...