Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתוצאה מטמטום שלי, השארתי את הטסות המקוריות שהיו שרוטות אצל הפאנצ'רייה...

כרגע, הרכב נראה מאוד מכוער והגלגלים עירומים מכל...

יש לכם רעיונות מה אני יכול לשים במקום, אבל שיהיה עמיד ולא יקר במיוחד?

מדובר בחישוק 14 אינץ' צמיגים 155-65-14

תודה.

פורסם

שום טסות לא משתווה למקורית. גם מבחינת איכות וגם יופי.

לי גנבו את המקוריים, חיפשתי כמה חודשים עד שבסוף רכשתי משהו "זמני" (עדיף מאשר ערום)

אני הייתי חוזר לפנצ'ריה ולוקח את הטסות בחזרה -עושה להם טיפול כולל צביעה.

זה יהיה עדיף, יפה, וזול יותר. למרות שהסיכוי שזה נשאר אצלו? קלוש.

פורסם

קניתי את הצמיגים לפני שנה וחצי והשארתי את זה שם... אין שום סיכוי שזה כבר שם.

החלפתי לטאסות ג'נריות שנפלו לי, כי הטאסות המקוריות היו שרוטות ודהויות.

פורסם

לך לפירוקייה ותנסה למצוא טאסות כמו שהיו לך, אפילו אם הן דהויות ושרוטות, קצת שיוף וצבע יחזיר לך אותן למצב טוב ואפילו כמעט חדש, אני לצערי עם טאסות על המאזדה שלי קיבלתי אותן שחורות בקושי אם שאריות צבע, אחרי ניקיון עם סקוטצ' כמה מעברי אלכוהול מעט שיוף וכמה שכבות של צבע כסוף של יעקובי החזרתי אותן כאילו יצאו אתמול מהמפעל(כמובן פה ושם יש מקומות שאיאפשר לתקן אבל פסדר עדיף מכלום או להראות ערס חסר תקציב אם טאסה מכוערת, עדיף שיראה כליסינג מעט משופר חיצונית:wink:)

• תוכן חדש...