Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האחריות תקפה גם בנהיגת מסלול, הרי ההתחייבות כלפייך היא שהרכב יחזיק מעמד ויעמוד במטרתו באמינות. ההחרגה היחידה במובני מסלול הינה רכישת ביטוח ייעודי בעלות סמלית בימי המסלול, מאחר והמקיף שמקבלים מבמוו לא תקף שם.

מעבר לכך החבר'ה בבמוו שוודיה אפילו מארגנים חצי מסלול ייעודיים לרוכשי רכבי M עם מדריכים מקצועיים.

עם זאת, הכוונה אינה "יאללה אפשר לזמבר את הרכב והאחריות תסדר", אלא במובן של אמינות מובטחת ברכב מקורי וחדש אשר עושה את אשר יועד לעשות במרווח הבטחון ההנדסי שלו- לעומת רכב מיושן, ששופר למגבלות המכאניקה שלו, ואז נלקח לקצה על המסלול. אם אתה עוקב אחרי תחרויות ברמה הזאת אתה תראה שגם נסיעות אימון לרוב נגמרות על גרר (גם באירוע הדראג מהשרשור המקביל ניתן למצוא דוגמאות)

לגבי הקור הבימר תהיה מצוידת בחימום כסאות, חימום הגה ואפשרות להניע ולהפעיל את אלה וחימום מרחוק, מספר דקות לפני נסיעה.

אז כמו שהבנתם, סקייליין כרכב מסלול היא הגשמת חלום, אבל לא ממד הגיונית כרכב all round.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת, תמיד עניין אותי עניין הביטוח בימי מסלול במדינות מתוקנות.

תתחדש ותהנה.

פורסם

מאור לתשומת לבך, חורף אחד כזה יכול לחסל את הסקייליין כשהיא ככה בחוץ.

כל הקאליפרים יכולים בקלות להיתפס. הקלאץ מחבר את עצמו לגלגל התנופה. האלטרנטור יכול להיתפס בתוך מיסביו. וכו וכו.

לא רוצה להלחיץ אבל במקומך הייתי מוצא לה מחסה בתוך מבנה, בזריזות.

אני אמנם לא חוגג כמוכם (עידן, מאור) על מכוניות על באופן יומיומי, אבל אני כן מתמודד ביומיום עם מכוניות שסובלות מאחסון קלוקל בחורפים כאלה (טוב לא בדיוק כאלה, בכ''ז זרם הגולף בא לעזרתנו).

פורסם

כל הקאליפרים יכולים בקלות להיתפס. הקלאץ מחבר את עצמו לגלגל התנופה. האלטרנטור יכול להיתפס בתוך מיסביו. וכו וכו.

לא רוצה להלחיץ אבל במקומך הייתי מוצא לה מחסה בתוך מבנה, בזריזות.

אני אמנם לא חוגג כמוכם (עידן, מאור) על מכוניות על באופן יומיומי, אבל אני כן מתמודד ביומיום עם מכוניות שסובלות מאחסון קלוקל בחורפים כאלה (טוב לא בדיוק כאלה, בכ''ז זרם הגולף בא לעזרתנו).

יש רכבים ויש רכבים... שנה בקונטיקט עם פורסטר 2001 שחנתה בחוץ קיץ וחורף (שנמשך עד אפריל) כולל החוייה המפוקפקת WP_20150220_004.jpgWP_20160206_015.jpgWP_20150202_005.jpgלדוג אותה מתחת לשלג שכיסה אותה לגמרי. הכי קר היה מינוס 16 צלזיוס למשך כמה ימים מופרעים. הרכב נסע כל יום גם בשלג לא פיספס אף התנעה. משך שנה כל מה שנזקק להחלפה היה מצנן נוזל ממסרת וצמיגים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תודה, אקח לתשומת ליבי. בכל אופן הרכב מונע פעם או פעמיים בשבוע וזז בתוך החניון, שלא יתנוון לחלוטין במסגרת מה שניתן כרגע.

לגבי הM2, ישנה אפשרות לקבל רכב כבר בחודש הבא- *אבל* , שחור... שזה בערך הצבע היחיד שאני לא מוכן לקבל על הרכב. לטעמי בולע את כל הקווים.

מצד שני, קיצור זמן המתנה משמעותי והם מוכנים לזרוק הנחה נוספת.

אררג...:x

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אוי אויי כמה ריר,

קר קר אבל לא עושקים וגלגלי הבירוקרטיה מסתובבים מהר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תכלס, נשמע סיוט לחיות בקור כזה, למרות כל היתרונות הסקנדינביים הברורים.

אני, אפילו הקור של ירושלים בימים מסוימים מוגזם לי..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יא אללה, איזה כיף. ואני פנה נגנב מה-140M שלי, ואתה שם רוכש M2. יש לך איזה ספה לישון עליה? :lol:

נתחלק בחשבונות ואני אקנה גם M2 :lol:

פורסם
[ATTACH=CONFIG]479767[/ATTACH]

הם מתכוונים שם מתישהו לעבור למעלות צלזיוס מהשיטה המטופשת שלהם?

לאט לאט הם עוברים לשיטת מדידה מטרית, שזה מבורך (מאמין שאם יתחילו ללמד את זה באופן מאסיבי בבתי ספר, תוך דור הם ייפטרו מהאינצ'ים והמיילים), אבל מתי הם יפטרו ממעלות פרנהייט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ליד תיבת החיפוש (בצד ימין של הסרגל העליון) תתמצא את האות F, לחץ עליה והחלף ל-C. עניין של שתי לחיצות עכבר.

אני לא רואה שום סימן שהאמריקאים עוברים לשיטה המטרית או משהו דומה לה.

שלא לדבר על תעשיות שלמות, כגון הימאות והתעופה, שממשיכים לדבר ברגל, מייל (ויש כמה סוגים כאלה, הטייסים והימאים מדברים במייל ימי שהוא 1852 מ'), ליברה (פאונד) ודומיהם - וניסיונות מעבר לשיטות אחרות גרמו לא מעט בעיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז למה השוודים מתאבדים פי 2 מהישראלים?

אין מקום בעולם שבו הכל דבש - אבל הדשא של השכן ירוק יותר, ובודאי שהשלג לבן יותר. או שלא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...