Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליה,

נכון, קר. אבל אני משווה את זה לחום והלחות בישראל, בשלב מסויים זה כבר לא ממש משנה אם זה 38 מעלות או 39 עם מליון או חצי מליון אחוז לחות- יהיה לך חם, תצטרך להתלבש בהתאם ולהסתגל.

כשרק הגעתי היה קשה מאוד. היום אחרי מחיה והסתגלות של שנה למדתי להתלבש בהתאם וזה כבר לא כ-ז-ה נורא.

סמירו, הרכב שלך לפחות אצלך ביד. שלי "על הנייר" בתקווה להגיע לכאן באוגוסט.

מה שנקרא שתי ציפורים על העץ ;)

וזאת הייתה מטרת השרשור האמת- לאו דווקא לספר על הרכישה (או הזמנה?) , אלא לתת קונטרה משעשעת לשרשורי ההשוואה בין המוטוריקה בישראל לזאת של אירופה. לפעמים מרוויחים ולפעמים מפסידים.

אז.... ספריאל, את התגובות הלא מועילות תשמור לשרשורי יוקר מחיה באוף טופיק. בבקשה לא לדרדר גם את השרשור הזה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הM2, ישנה אפשרות לקבל רכב כבר בחודש הבא- *אבל* , שחור... שזה בערך הצבע היחיד שאני לא מוכן לקבל על הרכב. לטעמי בולע את כל הקווים.

מצד שני, קיצור זמן המתנה משמעותי והם מוכנים לזרוק הנחה נוספת.

אררג...:x

גם להקדים קבלה וגם עוד הנחה, נשמע מושלם.

מצד שני, ב.מ.וו שחורה ואיך שאתה נראה (חתיך הורס וכהה :wink:) ועם בעיית המהגרים/פליטים בשבדיה, אני צופה שלא תהיה ניידת שלא תעצור אותך לבדיקת רשיונות, מה שלא בטוח שיקרה באחת כתומה או תכלת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

שכחתי לעדכן לגבי הרכב השחור!

אתחיל ואומר ששהשוודים לא ממש טובים בניהול משא ומתן, גם כצרכנים. דורשים מהם מחיר והם שולפים את הפנקס. עבור רכבים כמו 320d לרוב הם יקבלו הנחה של 3-6% תלוי ברצון של המוכר.

עם הM2 יצא לי להכיר כמה שהצליחו לקבל הנחה כזאת, אבל הרוב רכשו במחיר מלא כי "אין הקצאות וימכר גם ככה"- ואפילו כאלו שרכשו רכב משומש במחיר גבוהה מחדש.

מחירי ה1M כרגע (להזכירכם, שנתון 2010-11) באיזור ה400-440k קרונה כאשר כחדשות עלו כ500. הM2 מתחילה ב512.

אז לעניינו:

עשיתי תרגיל כאילו ההצעה הזאת הוציאה אותי מאיזון, כבר לא בטוח מה לעשות ועצם העובדה שהם אלה שהעלו עסקה חדשה על השולחן מבחינתי פותחת את המשא ומתן מחדש.

בסופו של דבר נשארתי עם ההזמנה, אבל הצלחתי לסחוט הנחה אפילו גדולה יותר ממה שהציעו על הרכב השחור + ציפוי קרמי ע"י דיטיילר מקצועי (חברה חיצונית).

לגבי גודל ההנחה רק אגיד שבאחוזים היא גדולה יותר ממה שצי רכב גדול מקבל על 320 דיזל (!).

וכל זה כשכבר יש לי עסקה חתומה ומקדמה אצלהם ביד... יש יתרונות בהיותך מהגר מזרח תיכוני במדינה סקנדינבית:lol:

בנוסף במוו המקומית מציעים ביטוח מקיף וטיפולים ל3 שנים. אם תקחו בחשבון את ההנחה העצומה שקיבלתי, סחירות ה1M\M2 ועלויות אחזקה שבעצם דיי הוצאו מהחשבון- אמנם הרכישה עצמה יקרה, אבל בחישוב עלויות כולל של סוף תקופה הM2 הזאת, עבורי, כלכלית יותר מ328 שנתון 2011:roll:

בקיצור, כמה שזמן ההמתנה הורג אותי, זאת פשוט עסקה שאי אפשר לסרב לה.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אתה ורוני מנצלים את התמימות של הסקנדינבים המסכנים האלה. הם לא מכירים ישראלים, אין שם הרבה ישראלים ולכן אתם חוגגים :lol:

הלוואי עליי :twisted:

פורסם

סמירו,

רוני לא בסקנדינביה.

מאור,

ברכות על הרכישה החדשה, רכב מעולה!(אני אוהב לברך מראש:lol:) גם מבחינה כלכלית רכישה טובה, תהנה מהרכב ותמכור כמעט בלי להפסיד, במיוחד ברכב במחיר כזה.

אם יורשה לי קצת אוף-טופיק, ספריאל העלה נקודה מעניינת וחשובה.

כמות ההתאבדויות בסקנדינביה היא מאד גבוה, והפרדוקס שדווקא החיים הטובים, השלווים והשקטים גורמים לזה. הם מתייחסים לחיים האלה כמשהו סטנדרטי, אין להם למה להשוות, בגלל זה הם לא כל כך מעריכים את זה. נקודה שניה, בגלל השלווה, הם לא חסינים ללחץ, וכל דבר מוציא אותם משווי משקל, גם מזג האוויר לא תורם, זמן ארוך חשוך וקר, אז הם בדכאון. וגם לא כדאי לשכוח את הגנטיקה, מדובר על עמים שמאות שנים לא התערבבו עם עמים אחרים, אזמן הסתם זה תורשתי, הרי בעיות נפשיות עוברות בין הדורות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

גירי גירי - אני לא רוצה להסיט את השרשור מהנושא.

הסיבה שבגללה כתבתי את הפוסט היתה הפוסט הקודם, שמשתמע ממנו שמישהו מקנא בחיים בשבדיה (או כל מדינה אחרת, שאינה ישראל). התגובה שלי נועדה להדגיש שלכל מקום יתרונות וחסרונות, וכל אחד יעשה את הבחירה שלו לפי האפשרויות העומדות בפניו. התעלמתי מנושאים אחרים, למשל ידיעה לא סימפטית שהיתה היום בטמקא ועסקה במאלמו.

פות"ש עבר להתגורר בשוודיה מסיבות שכלל אינן קשורות לרכב, אבל הוא, כמו עוד כמה חברי פורום, מספרים לנו מחוויותיהם בארצות שונות, כולל החוויות המוטוריות. מעניין לקרוא, לא בהכרח סיבה לקנאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מראש הייתי גלוי בנושאי היתרונות והחסרונות. מעולם לא אמרתי שהכל דבש. הרי השרשור הזה החל מהומור עצמי על המצב הזה.

על האמירות שלך ספיראל, כאן ובשרשורים אחרים, יש לי הרבה מה לכתוב- גם על "הכתבה שלא תזכיר" שהוצגה כפי שהוצגה בכדי לשרת אג'נדה מסוימת. אבל לא לשם כך התכנסנו.

אז.....

מה שנקרא שתי ציפורים על העץ ;)

וזאת הייתה מטרת השרשור האמת- לאו דווקא לספר על הרכישה (או הזמנה?) , אלא לתת קונטרה משעשעת לשרשורי ההשוואה בין המוטוריקה בישראל לזאת של אירופה. לפעמים מרוויחים ולפעמים מפסידים.

אז.... ספריאל, את התגובות הלא מועילות תשמור לשרשורי יוקר מחיה באוף טופיק. בבקשה לא לדרדר גם את השרשור הזה.

בבקשה לעצור את הדיון הזה כאן. אתם מוזמנים להקפיץ את אחד משרשורי יוקר המחיה אם אתם מעוניינים בעוד דיון ממורמרים/פטריוטים VS העולם.

תודה

פורסם
גירי גירי - אני לא רוצה להסיט את השרשור מהנושא.

הסיבה שבגללה כתבתי את הפוסט היתה הפוסט הקודם, שמשתמע ממנו שמישהו מקנא בחיים בשבדיה (או כל מדינה אחרת, שאינה ישראל). התגובה שלי נועדה להדגיש שלכל מקום יתרונות וחסרונות, וכל אחד יעשה את הבחירה שלו לפי האפשרויות העומדות בפניו. התעלמתי מנושאים אחרים, למשל ידיעה לא סימפטית שהיתה היום בטמקא ועסקה במאלמו.

פות"ש עבר להתגורר בשוודיה מסיבות שכלל אינן קשורות לרכב, אבל הוא, כמו עוד כמה חברי פורום, מספרים לנו מחוויותיהם בארצות שונות, כולל החוויות המוטוריות. מעניין לקרוא, לא בהכרח סיבה לקנאה.

ספיראל אתה לוקח את הדברים יותר מדי ברצינות .

ה"איחולים" וה"קנאה " הן בחיוך ובאהבה.

ובעצם דרך לומר , מעניין אני עוקב , תתחדש ובהצלחה.

רוב הנפשות הפעולות כאן הם אנשים בוגרים שבחרו בדרך מסוימת ויודעים שיש בה יתרונות וחסרונות .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...