Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני אמין וחסכוני - עד 6k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הרכב שלי הלך בתאונה (אני בסדר ב״ה)

ואני מחפש רכב זמני תאכלס ל3-4 חודשים

שיהיה רכב אמין רק דלק ולסוע שלא אצטרך להשקיע בו מחשבה בתקופה הזאת, ידני, שיסע סבבה עירוני וגם בינעירוני לפעמים עם עליות לאריאל פעמיים בשבוע.

תקציב עד 6, עדיף פחות..

בגדול רכבים שחשבתי עליהם:

פיאסטה

גולף/פולו

(בגדול נמנע מצרפתיות ופיאט למיניהן תקוע לי בראש שהן בעייתיות..)

אשמח להמלצות ורעיונות נוספים אם יש

עריכה אחרונה על ידי asaf1008
טעות בכותרת
פורסם

בתקציב כזה כל רכב, לא משנה איזה, הוא הימור.

חפש רכב שמור ומטופל כמה שיותר. הרכב הראשון שלי היה מיצובישי לנסר 92' שקניתי בשנת 2009 מאישה מבוגרת שהיה מטופל רק במוסך מורשה מיצובישי. קניתי אותו עם 144000 ק"מ במחיר של 7000 ש"ח (היא לא הייתה מוכנה להוריד שקל ואולי בצדק, הרכב היה מלוקק בצורה פסיכית וחנה בחנייה מקורה, צבע בורדו במצב חדש).

לא חשבתי פעמיים וקניתי את הרכב, נסעתי איתו שנתיים ו 40000 ק"מ וכמובן שהמשכתי לטפל כמו שצריך, אבל כעבור שנתיים היגיעו התקלות...

לכן, כמה שהרכב יהיה שמור זה רק יתרום לאמינות אבל כמובן זה שהוא מתיישן משפיע לא פחות.

פורסם

לתקופה של 3 חודשים עדיף לשכור לדעתי.

יעלה קצת יותר יקר אבל הרבה פחות כאב ראש ותסע באוטו תקין חדש.

פורסם

השכרת רכב זה מינימום של 2.5 לחודש.. לפני דלק.. מעדיף לקנות אם יש אופציה טובה ככה גם באמת לא להיות בלחץ לשומדבר כי יש לי איך לזוז בראש שקט..

אשמח אז להמלצות על רכבים כאלה שידועים כ״סוסי עבודה״ באמינות.

ורכב שהתווסף לאפשרות: ניסאן אלמרה

פורסם

תשווה תפוחים לתפוחים - גם רכב שתשכור וגם רכב שתקנה לא נוסעים על אוויר אלא על דלק

אני נוסע עכשו על ספארק ידנית שכורה ב2100 לחודש

תוסיף רישוי , ביטוח , תקלות והתעסקות למצוא רכב נורמלי במחיר הזה ותבין שלשכור זה הפתרון הנכון במצבך

כי יש סיכוי לא קטן שתהיה תקלה משביתה ברכב כזה ואז הלך הכל

פורסם

צריך לעשות ביטוח ואולי גם טסט בתקופת אחזקה, וסיכוי שלא יהיו תיקונים בכלל בתקופה של 3-4 חודשים ברכב שעולה 5000-6000 ש"ח קיים, אבל הוא רחוק מ 100%.

בסיכום הכללי, רכב שכור יעלה כנראה יותר יקר אבל לא בהפרש גדול, והוא חוסך את כל ההתעסקות. אתה יודע ששילמת נניח 7000 ש"ח ל3 חודשים ויש רכב תקין שנוסע, אין יותר הוצאות חוץ מדלק.

תחשוב אם כדאי לך.

פורסם

חבר מהעבודה שכר מיצובישי לנסר לתקופה של חודש ושילם 2100 ש"ח. אני מאמין שאפשר למצוא רכבים קטנים עם מחירי שכירות סבירים, נסה לבצע סקר בין החברות השונות.

פורסם

בכל מקרה, אם תחליט לקנות, חפש משהו עם טסט לחצי שנה לפחות ודבר שני - רכב שאפשר למכור אחר כך בקלות.

אם לא תוכל למכור במחיר קורב למה שקנית, אז כדאיות השכרה משתפרת.

לדעתי, אין הרבה ביקוש לא לפיאסטה ולא לגולף/פולו בשנים האלו.

חפש משהו "יותר יפני".

פורסם

טוב ממה שאתם אומרים אני בהחלט אחשוב על זה שוב..

אם כך אשמח להצעות לחברות השכרה (גם בה"פ) טובות. בנתיים הכי טוב שמצאתי ברשת היה באזור ה2200 לרכב מיני

• תוכן חדש...