Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרתכם בנושא הבא..

לאבא שלי יש סקודה סופרב 2011 1.8TSI, מהשנתון עם המחלות.

המוח של הגיר הלך לפני כמה ימים, האחריות נגמרה באפריל.

בארץ דורשים מחירים מופקעים להחלפת המוח או החלפת הגיר לגיר משומש במקום.

אני רוצה להזמין לו את החלק באיביי או כל אתר טוב אחר, אבל אין לי מושג מה לחפש באנגלית.

יש לכם מושג איך קוראים לחלק הזה באנגלית?

תודה מראש.

פורסם

לפני הכל תנסה להוציא מהם השתתפות בתיקון למרות שהאחריות פגה. הבעיה ידועה ומוכרת.

זה נקרא "רצון טוב".

אם הרכב טופל במוסך מורשה יבואן כל ימיו, לא רואה סיבה שלא יקחו חלק בעלות התיקון.

לא ירצו? תן פניה ליצרן בגרמניה.

seat leon 1.8 20v

פורסם
לפני הכל תנסה להוציא מהם השתתפות בתיקון למרות שהאחריות פגה. הבעיה ידועה ומוכרת.

זה נקרא "רצון טוב".

אם הרכב טופל במוסך מורשה יבואן כל ימיו, לא רואה סיבה שלא יקחו חלק בעלות התיקון.

לא ירצו? תן פניה ליצרן בגרמניה.

תודה אבל חבר ניסה, היבואן הציע להשתתף אבל רק במוסך מטעמם. בכללי, זה יצא כמו מוסך לא מורשה. אין טעם.

אם אני לא טועה, זה נקרא Mechatronic.

ניסיתי אחי למצוא עם המושג הזה אבל לא מוצא לי כלום..מכיר אתר אמין לחלקים כאלו?

פורסם (נערך)

תודה TOGI מצאתי 2 אופציות.

בעיקרון חבר נתן לי את הקוד של החלק אבל לא מצאתי מידע עד שהוספתי DQ200 לחיפוש.

הקוד 0AM325065s או UM0325065S.

מצאתי 2 אופציות באיביי:

http://www.ebay.com/itm/0AM-0AM927769D-Transfer-Case-Double-Clutch-DQ200-Control-Unit-For-Audi-VW-Skoda-/232090828446?hash=item3609b0fe9e:g:rGQAAOSwawpXv7LN&vxp=mtr

או

http://www.ebay.com/itm/0AM325065S-Gearbox-Automatic-Transmission-Valve-Body-DQ200-DSG-For-VW-Audi-Skoda-/192037378267?hash=item2cb651d8db:g:MzsAAOSwHMJYProh&vxp=mtr

מה מהם?

כמובן שאמשיך לחפש את החלק חדש..

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Maor404
פורסם

קח בחשבון, לדעתי כשמרכיבים יש לעשות אדפטציה של המכטרוניק החדש לגיר הספציפי של אותו הרכב ואת זה עושים בד"כ ע"י חיבור למחשב היצרן במוסך מורשה, אלא אם כן במקום שבו אתה מרכיב את החלק קיימת את האפשרות להעתיק את הנתונים מהמכטרוניק הישן לחדש.

פורסם
תודה על השיתוף

מה העלות ?

העלות נעה בין 700$ ברוסיה ל-1100 אירו בגרמניה והסביבה. כל זה לפני משלוח ומיסים, ככה שההבדל לא גדול מהארץ - משיפוץ שלך החלק. החלפה של החלק עולה כמעט כפול בארץ לעומת חו"ל.

מחפש מקומות יותר זולים כרגע.

יש תחליף סיני אבל לא בטוח לגבי האיכות.

קח בחשבון, לדעתי כשמרכיבים יש לעשות אדפטציה של המכטרוניק החדש לגיר הספציפי של אותו הרכב ואת זה עושים בד"כ ע"י חיבור למחשב היצרן במוסך מורשה, אלא אם כן במקום שבו אתה מרכיב את החלק קיימת את האפשרות להעתיק את הנתונים מהמכטרוניק הישן לחדש.

מודע לנושא, תודה. יש לנו מישהו שיעשה זאת.

• תוכן חדש...