Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 208 או 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

יש לי התלבטות קשה מאוד

פג׳ו 208 דיזל חדשה מהחברה ב90 אלף ,

שתי חסרונות, פחות נוחה מה308 וידנית

אני נוסע 5 אלף קילומטר בחודש, גר בתל אביב, יוצא כל יום מתל אביב ובדרך חוזר ללא פקקים, לפעמים נתקע בפקקים אבל לא יותר מידי.

אני מקבל כסף על כל קילומטר נסיעה שאני עובר(חוץ מנסיעות פרטיות מדי פעם,אין הרבה כאלה) , 100-200 קילומטר ליום שאני מקבל כסף עליהם.

פג׳ו 308 אוטומט יד 2 עם 8 אלף קילומטר מחירון יד 2 90 אלף,

אם לקנות במחיר מחירון יוצא אותו המחיר.

בגלל שאני נמצא הרבה ברכב, על הכביש אחד הדברים החשובים בשבילי זה נוחות נסיעה ושלא יהיה רצון לעוף מהרכב כמה שיותר מהר בסוף היום, אני רוצה לקנות מהרכב.

דבר נוסף זה החסכון בדלק, אני מצפה ממכונית שאני קונה ב90 אלף ש״ח שתהיה מאוד חסכונית.

והדבר החשוב ביותר זה האמינות, אני רוצה לנסוע במשך שנתיים- שלוש ללא תקלות וללא טיפולים יקרים והפתעות יקרות.

נהגתי בעבר במשך 3 שנים על סוזוקי ספלאש ידנית שהצריכת דלק שלה הייתה 1 ל11, אז חשבתי שהיא מאוד חסכונית מסתבר שלא כל כך.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ,

אוליי יש לכם הצעות לרכבים אחרים שיתאימו לצרכים שרשמתי?

פורסם

אין לי בעיה עם ידנית, אם יש הבדל חסכון ממש גדול

יאריס תתאים לנסיעות ארוכות , תל אביב - דרום - אשדוד, אשקלון באר שבע , תל אביב - צפון, חיפה ולפעמים ירושלים על בסיס קבוע מבחינת נוחות?

פורסם

מבחינת נוחות לא, לטעמי ה208 היא כנראה הטובה ביותר בקטגוריה מהבחינה הזו , היאריס לא הייתה לי נוחה בנסיעה של שעה, לא המושב ולא השיכוך.

פורסם

לי אישית יש את 308 חצי שנה . אני אוהב את הרכב מאוד כי חייב לנהיגה בו ממש כפית לא אוטו משפחתי אפור . נוחות סבבה כמו גרמניות .

עכשיו צריכת דלק משולב יוצאת ל14-15 אם לא לוחצים וזה קשה לא ללחוץ כי אתה מרגיש שאתה נוסעה על 70 ובפועל אתה על 110 בכביש מהיר .

בידוד רעשים מצויין

יצא לנהוג ב 208 דיזל מאוד אהבתי את הרכב אבל מרגיש פחות רכב מ308 כי אין מה לעשות זה סופר מיני .

צריכת דלק אצל חבר זה 1-20 אם רגל מאוד כבדה על הגז .לדעתי בנסיעיה רגוע אפשר להגיע ל 1-25 בכיף

מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות תשאל אני יענה בכיף יום טוב

פורסם

אני חושב שרכב מצויין לנסיעות ארוכות (נוחות) וחסכוני בדלק - קקטוס דיזל.

אבל בקילומטארז' הזה - תבדוק ליסינג תפעולי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מאד אוהב את ה-308 - היא נוחה מאד, נוסעת יופי וצריכת הדלק שלה סבירה לחלוטין. ה-208 מפתה כי היא במחיר ממש שפוי וגם כן, מאד סימפטית. לקחת את שתיהן לנסיעת מבחן?

פורסם

ה308{מ2014} רכב מעולה,אמין,נוח,חזק,בגלל שאתה נוסע הרבה מאד אני הייתי לוקח 208 דיזל,הוא הרכב החדש הכי נוח וחסכוני שתוכל לרכוש.

פורסם

לי יש 208 דיזל כבר 5 חודשים, היא מאוד נוחה והצריכת דלק שלה היא 1:20 כולל נסיעה יומיומית בפקקים. אני ממליץ עליה בחום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

היום 308 מיובא ארצה רק בגרסה אחת: בנזין אוטומטית, כך שאין כאן יותר מדי בחירה - וחבל.

208 עם מנוע 1.6 HDI היא תמורה מצויינת לכסף. רכב מאוד חסכוני ונוח לנסיעות יום יומיות.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
אני חושב שרכב מצויין לנסיעות ארוכות (נוחות) וחסכוני בדלק - קקטוס דיזל.

אבל בקילומטארז' הזה - תבדוק ליסינג תפעולי.

+1

עדיפה על ה-208 לדעתי, עם אותו מנוע דיזל מצויין וחסכוני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...