Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נס חג חנוכה [הרכב נשרף בחנייה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיוק לפני כמה ימיים ראיתי רכב שרוף זרוק בכביש החוף , עוד אחד בעיר שלי והוא עוד היה בתהליכים של השריפה עם מכבי אש לידו

זה וגנבת רכב טפו טפו טפו לא עלינו הסיוט של כולנו . אבל העיקר שכולם בריאים..

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

לא הייתי קורא לזה "נס חנוכה" אם שרפו לך את האוטו... וקשה לי להאמין שהוא פתאום החליט להישרף מרצונו החופשי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מזל שאין נפגעים והנזק לרכוש לא גדול מדיי.

אני חושב שכעת אם הוזמנה ניידת כיבוי אש, אין צורך לשלם כי הוזמן על ידי "עובר אורח".

כדי לך לבדוק נושא זה.

מצרף קישור לנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4764030,00.html

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
לא הייתי קורא לזה "נס חנוכה" אם שרפו לך את האוטו... וקשה לי להאמין שהוא פתאום החליט להישרף מרצונו החופשי.

לפעמים רכבים נשרפים גם מרצונם החופשי.

מקרה שאני מכיר אישית, לפני כמה שנים פיג'ו 306 של חבר עלתה באש באופן ספונטני בחנייה בזמן שהייתה כבויה ואף אחד לא הצית אותה. :roll:

V5

פורסם

כנראה התכוון שהדליקו בלילה (במוצ"ש) נר שמיני

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...