Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נס חג חנוכה [הרכב נשרף בחנייה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון , אני כבר שנים עוקב אחרי הפורום פשוט לא הייתי פעיל.

נמשיך בסיפור , יום שבת האחרון , נר שמיני של חג חנוכה . השעה 7:30 בבוקר , שומעים צעקות ברחוב והאינטרקום מצפצף (חושב מי הדפוק שמצלצל לי באינטרקום ביום שבת על הבוקר ועוד לא מפסיק).

קם עונה לאינטרקום , שומע את השכן מהבניין ליד - יש אוטו שנשרף בבניין , תפנו מהר את הבניין.

בלי לחשוב פעמיים , קם , מעיר את האישה , את הילד , מתלבשים מהר (וחם עדיין חורף), יורדים למטה , מסתכל על החנייה ולהפתעתי - האוטו שלי עולה באש (סובארו אימפרזה 2002).

לא עוברות 3 דקות , מכבי האש,משטרה,אמבולנס ולא לשכוח את המוקד העירוני כבר פה ומתחילים לכבות את האוטו.

עוברת שעה שלמה עד שכוחות הכיבוי עוזבים את המקום , נזק: סובארו אחת שסיימה את חייה (שירתה אותי בנאמנות מופלאה במשך 6 שנים ללא תקלות חריגות), כל הציוד מחנאות שלי שרוף (מלבד הערכת קפה שהייתה אצל חבר), בניין מפוחם מהשריפה, 2 דירות שנפגעו מעשן (מזל שרק נזקי עשן ולא אש) והכבל של הוט שמסתבר שעבר מעל החנייה שלי.

לטענת החוקר של מכבי האש, לא זוהתה הצתה של הרכב וכנראה זה נגרם בעקבות קצר חשמלי כל שהוא.

ועכשיו , מהו הנס של חג החנוכה:

החנייה גובלת בחדר אשפה, שיש בתוכו 2 בלוני גז (הגדולים) של הבניין , והקו שמעביר את הגז לכל הבניין עובר ממש ליד החנייה (יש סימנים על הקיר של אש שהגיעה לקו גז) ולא נגרם שום נזק למערכת (נבדק ע"י טכנאי של חברת הגז).

הרכב מבוטח (צד ג') אז כך שכל הנזק שנגרם משולם על ידי חברת הביטוח.

6f21e22d-1dd0-4921-a3a2-7585ab6bbf75.jpge6f7fcd8-bab8-4703-b428-95f11fe632b1.jpg20161231_102856.jpgIMG-20161231-WA0015.jpgIMG-20161231-WA0017.jpg

אז לסיכום של הנושא, הלך האוטו , אבל לא היו נפגעים , כמו שאומרים , זה רק נזק של רכוש .

שיהיה לנו המשך יום ושנה נפלא .

לגבי רכב חדש - עוד לא יודע , בתהליך של בדיקות תקציב, שיהיה כיוון , אני יעדכן

20161231_103214.jpg

פורסם

טוב לשמוע שלא היו נפגעים בנפש.

צר לי על הרכב ועל המקרה.

אגב,

הקצר החשמלי קרה כשהרכב היה חונה, האם זה סביר?

איך הם יודעים שזאת לא הצתה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
למה צד ג משלם נזק ברכב שלך?

מדובר על נזק שנגרם לכל שאר האנשים , אין כיסוי על הרכב (גם ככה הוא כבר לא שווה יותר מ 6000 ש"ח)

פורסם (נערך)

תמונות נוספות באתר HNN. אכן היה לכם מזל גדול וטוב שהיה שכן ערני שדאג להעיר את כולם.

מעניין אותי מה נעשה עם הרכב מאז? האם חברת הביטוח דואגת לפנות אותו או שזה באחריותך?

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם
זה קרה בגבעתיים?

אכן,קרה בגבעתיים.

ולגבי התקנה של מצלמת רוורס: הדבר היחיד שלא היה מקורי ברכב היו רמקולים שהותקנו לפני מספר שנים , אפילו הרדיו היו המקורי של היבואן (היה מתאם קסטה ל AUX) .

כמו שנאמר קודם , החשד הוא כרגע איזה קצר (כנראה באזור לוח המחוונים) שגרם לדליקה . לא רלוונטי כל כך מבחינתי .

כרגע הרכב בתהליך של הורדה מהכביש ומכירה לפירוק/ברזל.

פורסם

לביטוח צד ג׳ יש מגבלה לגובה הפיצוי.

במקרה הזה מזל שהנזק קטן.

אם הבניין היה עולה באש, היית עשוי לגלות שאתה חייב מליונים רבים.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

למעליי גם אם היית נכנס בפרארי קליפורניה חדשה היית צריך לשלם כמה מיליונים...

הכל תלוי במגבלה של הצד ג שלך.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

^^^

נכון, ולכן אני משתדל לא להיצמד לרכבים כאלו, למרות הפיתוי :)

ועם כל הכבוד לפרארי קליפורניה, ׳כולה׳ +/- 2 מליון שח.

בניין דירות שווה הרבה יותר.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הביטוח מכסה את כל הנזק שנגרם,

אכן תודה לאל שלא קרה שום דבר מעבר אחרת , גם אם הייתי מוכר את הדירה שלי לא עדיין הייתי בחובות ....

• תוכן חדש...