Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^אולי לקחת לכה או שריססת בטכניקה חובבנית

בגדול כדי שלא יהיה מרקם תפוז צריך לרסס ממרחק של 30ס"מ בערך כמה שכבות ולראות שלא מגזימים עם הכמות

פורסם

בדיוק מה שבתמונה קניתי , אין לי הרבה ידע בצביעה עם ספריי מן הסתם זה היה חובבני.

ובשביל לנסות אחרי כמה שכבות שנתתי לזה להתייבש נייר שיוף 2000 הוריד את החספוס עדין אני אישית מעדיף להתעסק בפנסים עם לכה נוזלית או ציפוי כרמי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חיספוס בצביעה בספריי זה בדרך כלל כשמרססים קרוב מדי או שיש אבק על החלק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יאקי...איזו לכה נוזלית אתה משתמש?

ראיתי סרטון ביו טיוב של בחור שמשתמש בתרסיס הזה ע"מ לתחזק את השיוף של הפנס שלא יצהיב שוב.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

^^יאכט ווארניש בדילול עם טרנפנטין או משהו יעודי שמגיע בקיטים לחידוש פנסים

בכל אופן הלכה הזאת בעבודה מתאימה תעשה עבודה טובה, רק לרסס אותו ממרחק של 25-30 סנטים וכמובן למסך את כל האזור מסביב לפנס במידה והעבודה מתבצעת ללא פירוק פנס(כמובן הכנה מכובדת עד למצב שמורידים את הלכה הישנה והעכירות).

פורסם

אני חידשתי פנסים עם שימוש בלכה של Rustoleum.

לאחר הריסוס אכן נוצר מרקם תפוזי על הפנס. כדי להגיע לתוצאה מושלמת צריך לשייף ביסודיות את התפוזיות עם נייר מים 2000 ואחרי שהפנס חוזר להיות חלק ובגוון חלבי ניתן לעשות עליו פוליש גס ואז עדין. התוצאה הסופית מצויינת והפנס יראה כמו חדש.

לכה מסוג יאכט וארניש לא מומלצת לחידוש פנסים מאחר והיא דוהה עם הזמן (זו לכה על בסיס טרפנטין, דהייה תופיע שוב בין שנה לשנתיים לאחר היישום). לקה אקרילית או לקה ייעודית לרכב לא אמורה לדהות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582507-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-T-SPORT

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני חידשתי את הפנסים בעזרת הספריי לכה של

Rustoleum, השגתי בחנות של חומרי בניין בצפון עלה לי 25 שקל למיכל.אכן המרקם בסוף יצא תפוזי אך כמו שאיתמר אמר, שיוף חוזר עם נייר 2000 ואז פוליש גס לרכב נתנו את הגימור הרצוי והורידו את השכבה התפוזית.

הבחור שקנה ב-50 שקל בהום סנטר, נראה לי שקצת עבדו עליך לא?

פורסם

אם מיישם את תרסיס הלכה של

Rustoleum , באמת צריך להמתין כ-24 שעות עד שמשייף עם נייר 2000?

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

• אחראי פורום
פורסם

אכן עדיף לחכות לייבוש מלא של לפחות חצי יום, בעיקר בימים קרים.

צביעה בספריי לאכה, היא מאוד מוגבלת ו"יבשה" יחסית,

הייתי אפילו מתקרב לרמה של 20 ס"מ מהחלק וכמובן דואג לצבוע

כשאין רוח ולמסך היטב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הנוזלית זה יאכט ורניש מה שאני משתמש לבנתיים עבר 7 חודש הפנס עדיין במצב מצוין, לגבי המחיר זה היה המקום היחיד שזמין באיזור שלי אז קניתי כל מקרה אני מעדיף להשים על הפנס car pro cquatrz החזיק לי מצוין יותר משנה והרכב נמכר כבר אז לא יכולתי לעקוב אחריו

• תוכן חדש...