Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעורכה תתקיים בין התאריכים 9.3 עד 19.3

מישהו היה? יכול לספר? עד כמה עמוס וכמה אפשר להנות?

מלבד התערוכה שלהערכתי אפשר לנצל תוך יום אחד יש עוד המלצות באזור?

אשמח לעצות בעיקר ממי שהיה.

תודה.

פורסם

התערוכה הטובה בעולם לדעתי - תצוגה של כל היצרניות בשני אולמות מרוכזים וקטנים יחסית (לפאריז ופרנקפורט). אכן אפשר לראות הכל ביום אחד אם לא מתעמקים מדי. אם אתה מתאם נכון את שעת הטיסה, אפשר להגיע לתערוכה ישירות מהשדה ולחסוך כסף וזמן. קח בחשבון שאתה די ברגע האחרון מבחינת מציאת מלון באזור - ייתכן שתצטרך לנדוד מעט רחוק מהתערוכה.

צפה לעומס גבוה של מבקרים אבל לרמת סדר אירופאית וארגון מצוין, כך שאפשר לראות ולצלם את המכוניות למרות כמות הצופים האדירה.

בקיצור, מומלץ מאוד למי שרוצה לראות את כל מה שחדש בתעשיית הרכב המערבית.

פורסם

נהיגה בשוויץ לא מומלצת ברכב מעניין (האכיפה מאוד קפדנית). מנגד אתה נמצא בדיוק ב"אמצע" של הרבה מאוד אזורים מעניינים - מבחינת נופים או אטרקציות מוטוריות בכמעט כל כיוון שתבחר.

למשל כבישי הנהיגה של צפון איטליה מאוד קרובים, וטורינו במרחק של כשלוש שעות נסיעה. בעיר מוזיאון ה-"dell'Automobile", אטרקציה מאוד מרשימה לחובבי ההיסטוריה של המכונית ובכלל. זה מוזיאון עשיר בהמון מכוניות מכל הסוגים והתקופות, שגם בנוי באופן מקורי מבחינה ארכיטקטונית וסידור התצוגה, וכולל תצוגת מדיה אינטראקטיבית מיוחדת מאוד שיכולה להתאים גם לילדים.

פורסם

לא בטוח שצריך להתאמץ ולהגיע לאיטליה, קח שמאלה לצרפת, גג ארבעים דקות, אם יש פקקים, קפוץ לאגם אנאסי היפהפה, אם יש לך עוד חצי יום, סע לאלפים לשאמוני, במזג אוויר יפה כדאי לעלות למונבלאן, חזור לאנאסי, תפוס איזו מסעדה, יש שם נהדרות והמחירים בעונת היורו החלש מצחיקים לגמרי עכשיו. יש לך יותר זמן ? ליון היפהפיה עם המסעדות הכי טובות בעולם ועיר עתיקה משגעת, גם היא משהו כמו שעה וחצי שעתיים בדרך. מכוניות יהיו לך די והותר בתערוכה.

• אחראי פורום
פורסם
התעורכה תתקיים בין התאריכים 9.3 עד 19.3

מישהו היה? יכול לספר? עד כמה עמוס וכמה אפשר להנות?

מלבד התערוכה שלהערכתי אפשר לנצל תוך יום אחד יש עוד המלצות באזור?

אשמח לעצות בעיקר ממי שהיה.

תודה.

הייתי שנה שעברה עם כמה חברים מהפורום.

באנו ביום הראשון ישר משדה"ת עם המזוודות, המחיר היה חצי מיום רגיל (כי המקום נפתח רק לקראת ערב, כמה הגיוני ולא ישראלי).

יש מקום מסודר להשארת מזוודות ומעילים. היה דליל מאוד אך בגלל הזמן הקצר יחסית עד הסגירה,

התמקדנו באטרקציות והיה מספיק זמן לבדוק, לשבת ולפנטז.

ביום השני (יום שישי) באנו סמוך לפתיחה, היו המון אנשים, המון. זה הורגש בקטנה בכניסה אך גם זה זרם.

בפנים מן הסתם היה יותר לחץ ויותר אנשים בתור לכל רכב אבל טיפה סבלנות ויכולנו לטעום מכל מה שרצינו.

לא הייתי בתערוכות אחרות, אך ממה שהבנתי מחברים, זו תערוכה מספיק גדולה ומפורטת מבלי להיות ענקית ומפוספסת,

ביום-יום וחצי אתה רואה הכל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אבלה בג'נבה מה-13 עד ה16, התכנון קצת אחרי הימים הראשונים של התערוכה והפחות עמוסים.

תמהר להזמין מקום לינה, בbooking אפשר עוד למצוא מקומות טובים במחירים הגיוניים.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

המלצות-

חייבים נעליים טובות!

להתלבש בשכבות. חום אימים בפנים. להשאיר מעילים ותיקים במלתחה.

לא לקנות שם כלום. מחירים מטורפים.

למי שלן במלון בעיר, התחבורה הציבורית בחינם! ניתן לקבל כרטיס ממכונה באולם היציאה להגיע למלון. במלון מבקשים כרטיס חתום לכל ימי השהות.

טיול רגלי לאורך האגם מרתק הן מבחינת הנוף והן מבחינה מוטורית. כמות גדולה של מכוניות על חונות ליד בתי המלון.

שכירת רכב בשדה התעופה מומלצת רק לצורכי נסיעה לטיולים בסביבה - לוזאן, ברן ובצרפת לאגם אנאסי ולשאמוני - חובה לעלות למון בלאן. חובה לקחת צ׳יטה!

מלונות Etap הם הכי זולים וקרובים לתערוכה. רמה של אכסניית נוער, אבל נקי ונוח.

למי שיש כוח, ניתן להגיע לג׳נבה בבוקר, ללכת ברגל אל התערוכה, לאכסן את התיק צד והמעיל במלתחה, לחזור לשדה ברגל בערב או בלילה והיחידה הבייתה. תשנו במטוס (-:

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

גם אני הייתי לפני כמה שנים.

תערוכה מעולה ואירגון שוויצרי מתוקתק.

תקנה כרטיסים מראש באתר. באתי עם רכב והסתבכתי עם חניה. לך תבין את הצרפתית שלהם, איפה החניית רכבים ומאיפה יש שאטלים.

המון ברגל, כואבות הרגליים אח"כ. ושאני הייתי היו מלא אנשים, אבל אין דחיפות וצעקות. רב הרכבים סגורים ואין אפשרות להתקרב.

לגבי המון בלאן שכולם ממליצים - חובה לבדוק ראות לפני. אם ערפילי, חבל על הזמן. אני אכלתי אותה פעם אחת.

אנאסי אכן מקום מגניב, אבל קח בחשבון שהוא ממש קטן.

אני ישנתי בלוזאן - 40 דקות משם.

לא חסר טיולי נוף באזור. זו שוויץ, אתה כל הזמן חי בגלויה.

ליאור.

• תוכן חדש...