Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האופל זפירה שאני מקבל מהעבודה בת3, ואני אמור להחליפה.

אני מרוצה מהאופל, אך היא ספרטנית - ללא מערכת שמע, דיבורית, ואבזור מינימלי.

האופציות שעומדות בפני הן:

סיטרואן פיקאסו C4, אופל זפירה, רנו גראנד סניק דיזל, שברולט אורלנדו.

הפרמטרים החשובים הם: נוחות - מרווח, בטיחות, ואבזור.

מה לדעתכם יתאים?

תודה רבה

פורסם

אמנם לא ניסיתי את השורה האחורית , אבל הפיקאסו החדש מספיק חזק עם מנוע הבנזין ודיי מרווח ונוח ויחסית גם קצת יותר מאובזר.

הסניק עומד לפני החלפה , הזפירה כנראה גם בקרוב.

פורסם

מכיוון שמומנט מקסימלי אינו פרמטר אצלך:

מבחינת נוחות ומרווח פנים הייתי מדרג:

סיטרואן פיקאסו C4

אח״כ רנו גראנד סניק דיזל

אח״כ הזאפירה.

אח״כ שברולט אורלנדו (כי היא קצת פחות מרווחת).

פורסם
מכיוון שמומנט מקסימלי אינו פרמטר אצלך:

מבחינת נוחות ומרווח פנים הייתי מדרג:

סיטרואן פיקאסו C4

אח״כ רנו גראנד סניק דיזל

אח״כ הזאפירה.

אח״כ שברולט אורלנדו (כי היא קצת פחות מרווחת).

בערך אותו דבר רק שהאורלנדו יותר מרווחת משמעותית מהזפירה גם מהרנו במושב האחורי, ובפיקאסו החדשה טרם נסעתי,

האורלנדו גם מאובזרת לא רע.

פורסם

שים לב שבתחילת 2017 מושקת מתיחת פנים לזפירה, שיתכן שתכלול עדכוני אבזור.

לגבי האופציות שהבאת:

1. בניגוד למקובל לחשוב ה-C4 פיאקסו היא הצפופה ביותר בשורה השלישית.

2. האורלנדו המרווחת ביותר בשורה השלישית בפער די גדול, אבל תא המטען שנשאר הוא מאד קטן יחסית לאחרות.

3. הגראנד סניק דומה במימדיה לאופל זפירה, תא המטען שלה גדול יותר ב-25%.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הסיבה שרשמתי שהאורלנדו צפופה יותר היא בגלל השורה השנייה וגם הראשונה. בפיקאסו ,ביטול תיבת ההילוכים בין המושבים הקידמיים מאפשר מרחב יפה לרגלי הנהג וזה שלידו וגם לכלב שרוצה לנמנם שם. שים לב לתמונה: הקופסה בין המושבים הקדמיים ניתנת לניתוק ואחסון.

https://media.apnarm.net.au/img/media/images/2016/01/18/9-3115314-sdr140116grandpicasso02_t640.jpg

בשורה השנייה נכנסים שלושה בוסטרים בגודל מלא (מה שלא הצלחתי להכניס באורלנדו) .השורה השלישית באמת צרה אבל מעטים באמת משתמשים בשורה שלישית באופן תדיר.

לגבי הפורד: אני לא רואה מתי יביאו אותה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני גבוה וגדול (מעבר לסטנדרט), והאורלנדו הייתה יותר ממרווחת, ילדי גם גדולים וגם שם היה להם הרבה יותר נוח מבפיקאסו (דור קודם), למי שצריך 7 מקומות אפילו מידי פעם. לא יצליח לדחוף ילד למושב האחורי אלא זעטוט ואז לך תגיע אליו שהוא בוכה...

פורסם

לצערנו פורד ישראל לא מתכוונים לחדש יבוא של ה S-Max והגלאקסי בטענה שאין ביקוש. הם טועים כמובן...

אומנם קרוסאוברים יותר אופנתיים היום אבל למי שבאמת צריך 7 מקומות מרווחים, השניים של פורד נתנו פיתרון מעולה וחבל מאוד שהיבואן לא מביא יותר את הדגמים החדשים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

לפי שמועות שהגיעו לאוזניי היחסים בין פורד העולמית לדלק אינם כתמול שלשום, ולכן היצרן לא שש ללכת לקראת היבואן ולכן ההיצע מצומצם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הליסינג של אימי על הS-max עומד להיגמר בפאב' והחברה אצלה תמיד מזמינה לפני רכב, לא רואים תחליף ראוי לרכב בקבוצה הזו שהיה פשוט פנטסטי כמעט בכול יבט ( נופל באיבזור לדעתי ).

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

זה ליסינג דרך החברה הם לא יעשו דבר כזה, מה גם שהטיפול ברכב דרך שלמה סיקס היה פשוט זוועתי, אני די בטוח שבגלל הטיפולים שלהם הברכב בחצי שעה האחרונה הוא סבל מהרבה תקלות, אבל זה לשרשור אחר.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...