Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נפל לי המכסה של הפנס האחורי השמאלי. אפשר לראות בתמונות המצורפות. בשני מקומות המתעסקים בפנסים שהייתי בהם, נאמר לי שאי אפשר להשיג רק את המכסה הפלסטי, אלא שצריך להחליף את כל הפנס.

האם זה נכון?

ואיפה אני יכול להשיג רק את מכסה הפלסטיק?

ואם אני חייב לרכוש את כל הפנס, איפה אתם ממליצים לעשות זאת?

וכמה זה יעלה בערך?

חבל לי לקנות את כל הפנס. זה נראה כאילו אפשר פשוט להכניס את מכסה הפלסטיק וזהו, אבל איפה משיגים?

אגב, אני מראש העין, כך שמקומות באזור המרכז יתקבלו בברכה.

אני מבקש לא להציע לי להתחיל להסתובב בפירוקיות למיניהן. דבר ראשון אין לי זמן להסתובבויות, ודבר שני אין לי מושג איפה הן נמצאות.

תודה רבה לכל העונים

20161219_150515.jpg

20161219_150455.jpg

Nothin really matters to me

פורסם

נסה את מזלך אצל TG חלפים, תרים אליהם טלפון ותשאל, לא מאמין שיפרקו בשבילך פנס לחלקים אבל תנסה...מקרה הכי גרוע תקנה פנס משומש.

פורסם

רק פנס חדש/ משומש.

משומש זה רק בפירוקיות / ב TG. אבל זה לא מומלץ היות והכיסוי אצלך נפל בגלל שהדבק התייבש וזה יכול לקרות תוך כמה חודשים בפנס משומש.

פנס חדש רק מחו"ל, יש חנות בשם Cars245 בלטביה עם מחירים טובים, רק צריך לבדוק מלאי. יש להם גם משתמש באיביי.

ושמתי לב שהפנס התקול אצלך בצבע שונה מהשאר - משמע זה כבר פנס חלופי ולא המקורי שאמור להיות אדום.

פורסם
תראה גם ב"מאגר" ואכן בארץ סביר להניח שלא תמצא רק את הפלסטיק, אולי חיפוש באיביי/אמזון אולי תתקל בו

ניסיתי בעלי אקספרס ובאמזון אבל אין לי מושג מה לרשום בחיפוש.

ניסיתי cover rear light

אבל יצאו לי בתוצאות רק פנסים קומפלט.

פורסם
רק פנס חדש/ משומש.

משומש זה רק בפירוקיות / ב TG. אבל זה לא מומלץ היות והכיסוי אצלך נפל בגלל שהדבק התייבש וזה יכול לקרות תוך כמה חודשים בפנס משומש.

פנס חדש רק מחו"ל, יש חנות בשם Cars245 בלטביה עם מחירים טובים, רק צריך לבדוק מלאי. יש להם גם משתמש באיביי.

ושמתי לב שהפנס התקול אצלך בצבע שונה מהשאר - משמע זה כבר פנס חלופי ולא המקורי שאמור להיות אדום.

זה היה אדום. ואז גם האדום נפל.

פורסם

מוזר, האדום לא אמור ליפול גם אם הפנס ישן.

אתה לא תמצא את הכיסוי הזה באיביי, הוא חלק אינטגרלי מהפנס. גם אם תמצא אחד (שנפל מפנס אחר) לא תהיה לך דרך להדביק אותו בצורה טובה.

פורסם

טוב, אז נראה שאין מנוס מלקנות פנס קומפלט, לצערי.

תודה לכל העונים.

אגב, אפשר לקבל דו"ח על זה אם אני משאיר זאת ככה?

ומה עם טסט? יעבור?

• תוכן חדש...