Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות- סיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה בת חודש, ויש בדרך שלי לעבודה עבודות בכביש ובורות מוגזמים לרוחב הכביש- כבר שבועיים שהכביש ככה ופעמיים שהתקשרו אליי מאיתוראן שהחיישן תאונה אותת להם בגלל הבורות, וזה שאני מכיר את הדרך ונזהר עובר את הבור אולי על 20 בכביש של 70. אני מרגיש (או מדמיין) שהאוטו קצת רועד או נוטה שמאלה ופוחד שאולי התעקם אחד הג'אנטים (מגנזיום).

השאלה שלי האם האחריות מכסה את זה? כי לא הגיוני שצריך להחליף ג'אנט ברכב בן חודש וזה בנסיעה סבירה כמובן.

ועוד שאלה, אני רוצה להתקין קסנון בפנסים- יש דרך לעשות את זה בלי לפגוע באחריות (להתקין במוסך של סיאט או רק מורשה) ?

ואם אפשר לתת לי תמונה כללית מה מכסה האחריות על הרכב שנדע קצת יותר :)

פורסם

איך אתה מגדיר נסיעה בכביש משובש עם בורות כ"נסיעה סבירה"?

אם הרכב שלך מושך שמאלה כנראה שכיוון הפרונט שלך נפגע, גש לכיוון פרונט, תנסה להגיע למוסך מורשה יבואן אולי יעשו את זה על חשבונם.

בכל מקרה, אתה לא באמת מצפה מסיאט לספק לך ג'אנט במידה ושלך התעקם בגלל שאתה נוסע בדרכים עקלקלות נכון?

פורסם

הכתובת היא, בהנחה מתבקשת שסיאט לא יקחו אחריות, הרשות המקומית שהכבישים בתחומה הם הסיבה לנזק. אבל לא מבין מה פתאום צריך איתוראן באיביזה.

פורסם
הכתובת היא, בהנחה מתבקשת שסיאט לא יקחו אחריות, הרשות המקומית שהכבישים בתחומה הם הסיבה לנזק. אבל לא מבין מה פתאום צריך איתוראן באיביזה.

אתה מקבל שנה בחינם, גם לי יש וזה מצויין ואני מתכוון גם להמשיך עם האיתוראן.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

האיביזה נחשבת לרכב גניב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגדיר "בורות",

לדעתי רכב אמור להתמודד עם זה ביומיום

האיתוראן משתגע כי הוא נועד להתריע בזמן שהמכשיר מטלטל.. הוא מרגיש כאילו נוגעים בו,

קרה לי בכניסה לנתב"ג שיש איזה 4 במפרים צמודים

Seat Ibiza FR

פורסם
תגדיר "בורות",

לדעתי רכב אמור להתמודד עם זה ביומיום

האיתוראן משתגע כי הוא נועד להתריע בזמן שהמכשיר מטלטל.. הוא מרגיש כאילו נוגעים בו,

קרה לי בכניסה לנתב"ג שיש איזה 4 במפרים צמודים

משהו ברמה הזאת:

http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/117/177.jpg

תחשוב רק קצת יותר עמוד וכמו חריץ לרוחב כל הכביש בגלל התיקונים שעשו...

אני מרגיש שהאוטו קצת מושך שמאלה חשבתי אוויר בגלגלים ובאמת היה חסר ומילאתי, אבל עדיין ממשיך אותו דבר. אולי סתם מדמיין

פורסם

צא לכביש ישר כמה שאפשר ופשוט אל תגע בהגה, אתה רואה שהאוטו מתחיל לזוז ימינה או שמאלה(קח בחשבון רוחות צד גם)

אם זז צריך כיוון פרונט(במידה והג'נט עקום אתה צריך להרגיש רעידות בהגה גם), בדרך הבאה שלך צלם את המדרגות האלה(אם יש לך מצלמת דש פשוט תריץ סירטון וקח צילום מסך של המחשב)

ככה או ככה זאת אשמת הרשות המקומית, אם יגבו ממך כסף על כיוון ונזק נוסף למרכב אז תוכל להגיש תלונה לרשות המקומית ולנסות לגבות מהם את עלות הנזקים.

פורסם
משהו ברמה הזאת:

http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/117/177.jpg

תחשוב רק קצת יותר עמוד וכמו חריץ לרוחב כל הכביש בגלל התיקונים שעשו...

אני מרגיש שהאוטו קצת מושך שמאלה חשבתי אוויר בגלגלים ובאמת היה חסר ומילאתי, אבל עדיין ממשיך אותו דבר. אולי סתם מדמיין

מכיר את התיקונים האלה,

יש כמה כאלה ביציאה מאשדוד עכשיו בגלל כל השינויים בכבישים,

בעייתי מאוד, אני משתדל לעבור אותם כמעט במצב של עצירה

Seat Ibiza FR

פורסם

אם אתה עובר בורות כאלה על יותר ממצב של עצירה, תתכונן להרבה בעיות במערכת ההיגוי.

ברכב חדש פחות מרגישים מהמורות, אבל המכלולים חוטפים מכה וזה בכלל לא בריא.

תנהג בסבלנות, סע לאט ושמור על הרכב.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תוכן חדש...