Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מאזדה 3 2.0 2008,

בעמידה ברמזורים הטורים לפעמים יורדים והרכב רועד קצת ומפסיק. (הטורים לא יצבים בעמידה).

אשמח להמלצות.

תודה.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קורה בהפעלת צרכנים כמו מזגן/אורות/מערכת ?

אם הסל"ד נמוך ואחיד זו בעיה אחת - אולי באלטרנטור .

אם סיבובי המנוע עולים ויורדים (בהילוך D נמוכים עד כדי כיבוי של הרכב וב N יותר גבוהים זו בעיה אחרת לחלוטין -יש לפרק מצערת ומנוע צעדים ולנקות היטב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה,

זה קורה גם בלי וגם עם צרכנים נוספים, לדעתי רועד קצת יותר כשהמזגן פועל.

הסל״ד לא אחיד ונמוך, אלא פתאום יורד לכמה שניות, הרכב רועד ואז זה מפסיק או שאני ממשיך לסוע ואז הסל״ד עולה והרעידות מפסיקות.

איך מנקים ומפרקים מצערת ומנוע צעדים?

פורסם

ניקוי מצערת ומנוע צעדים אמור לשפר את המצב עד ללפתור אותו, שים לב כי המצערת הינה אלקטרונית לדעתי, כמו כן מומלץ לנקות את המצערת באמצעות פירוק ולא כאשר הרכב מונע

פורסם

תודה על התגובות.

מישהו יוכל להסביר איך מנקים את המצערת, ואם ניתן לעשות את זה לבד?

פורסם

הגישה אל פירוק המצערת יכולה להיתבצע לאחר שאתה מסיר את צנרת האויר המחוברץ אליה ואץ מה שיכול להפריע בהוצאה. מכיוון שהמצערת חשמלית תנתק תחילה את כל הקונקטורים המחוברים אליה. מה שמחזיק אותה לרוב מחוברת לסעפת היניקה זה 4 ברגים בכל פינה שלה בורג. שים לב שיש צורך לאחר ההוצאה שלה מהסעפת על מנת לפתוח את הפרפר שלה פשוט לחבר אותה לקונקטור שמניע את הפרפר בעת לחיצה על דוושת הגז. מישהו לוחץ, הפרפר ניפתח ואץה מרסס פנימה.

פורסם (נערך)

^^ניתן לפתוח את הפרפר ידנית בעדינות, הניקוי יתבצע באמצעות ספרי לניקוי קרבורטורים כמה מטליות ומברשת עדינה(אפשרי להשתמש במברשת שיניים).

בנוסף למצערת יש שני צינורות חימום(שמאלי עליון וימני תחתון שאינם שימושיים בארץ-מניעת קיפאון, אבל עדיין צריך לפתוח אותם כדי להסיר את המצערת, את הימני התחתון מומלץ לפרק בסוף מטעמי נוחות), מומלץ לפרק את המצערת לגמרי מהאוטו(4 ברגים של 8 או 10 מ"מ לא זוכר בדיוק שים לב גם למצב האטם) ולנתק מינוס מהמצבר לבצע ניקוי מלא ולפני ההכרבה ללחוץ עוד כמה פעמים על ברקס על מנת לפרוק את החשמל שנותר במע'.

לאחר הרכבה לחבר את המינוס ולהניע את רכב,ההנעה הראשונה יכולה להיות קצת קשה, לאחר שהרכב הניע להמתין עשר דקות עד שהמצערת תלמד את הIDIAL ואחרי זה לצאת לסיבוב של כמה דקות לא עמוסות(לא ללחוץ פול גז וכו') המצערך תלמד גם את השאר(הכי חשוב זה הIDIAL כי זאת נק' התחלה להכל)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אני אישית לא הייתי פותח את פרפר המצערת ידנית. המנגנון הפנימי שמניע אותה עשוי מגלגלי שיניים מאוד עדינים, אבל הוא בהחלט מוזמן לנסות ולעדכן שהכל עבר כשורה.

פורסם

^^אז מה אתה מציע לעשות?! פתיחה ידנית עדינה לא פוגעת בדבר, אז אתה מציע שיפרק את המצערת אחרי זה לחבר את הקונקטור ולסובב חצי סויצ' ולנקות בזמן שמישהו לוחץ על גז? או לנקות אותה בחאפריות ללא פירוק שלה ורק עם התזה של ספרי קורברטורים וניגוב עם מטלית,ואחרי שהרעידות יחזרו אחרי כמה חודשים?

• תוכן חדש...