Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבת רכב בתחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלאו אבל לא חייב להשאיר את הרכב לבד, השבוע קרה מקרה דומה בפרדס חנה, בנאדם יצא לתדלוק עצמי, יצאו לו שני ערבים וניסו לגנוב לו את הרכב בפנים, למזלו הוא היה חזק והם ברחו יכל להיגמר גם בדקירות.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבוע בערך ראיתי קיה פיקנטו נוסעת כמו מטורפת, עמדתי איתה ברמזור אדום והמיכל דלק היה ממש פתוח, וברמזור הוא פשוט טס לסגור אותו, לכו תדעו...

PEUGEOT 206XS

פורסם

אדי הדלק יכולים להידלק בגלל המגע עם הגזים הנפלטים מהאגזוז כאשר הרכב דולק ( תרתי משמע )

דין דומה רק ממקור פוטנציאלי אחר להדלקה זה שימוש בנייד.

כן, חברת הביטוח תסרב לשלם על הנזק שנגרם עקב השארת רכב מונע ללא נהג , בכל מקום ולא רק בתחנת דלק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגלל זה יש בפתח התדלוק לוחית עם קפיץ שסוגרת את פתח התדלוק מבפנים, ונדחקת עם הכנסת פיית התדלוק. מצמצמת מאד את פליטת אדי הדלק. גם משיקולי בטיחות וגם משיקולי זיהום הסביבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. חברת הביטוח שילמה את עלות הרכב כי העובד טען שהוא כיבה את הרכב והמפתחות נפלו לו על מושב הנהג. שווי הרכב לא גבוה יחסית עבר 250k שנת 2011.

2. לא מדובר בליסינג אלה ברכב שהחברה קונה. גם לי יש בדיוק כזאת מכונית (ניסן נוט).

הרכב אצלי כבר 5 שנים ואני לא יודע מתי יחליפו אותו לכן אני שומר עליו כאילו זה הרכב הפרטי שלי, אם זה היה ליסינג שמחליפים כל 3 שנים אולי הייתי נוהג אחרת (מקווה שלא).

3. ה"עונש" של העובד הרשלן, קיבל שברולט אוואו ידנית שעברה 350k עם רדיו טייפ קסטה חחח...

תאמינו לי אפילו הגנב הכי נואש לא יגנוב אותה עדיף אוטובוס.

פורסם
אנשים מגיעים לתחנת דלק ומשאירים את הרכב מונע. עבורי (כמתדלק לשעבר) זה ממש לא חדש. לא בדקתי את העניין הבטיחות, אבל מדריך הבטיחות לעבודה דרש מאיתנו לבקש מכל לקוח לדומם מנוע. בתחנה אחת זו הייתה גם דרישה מהבוס, והיו לי ויכוחים עם לקוחות: הם טענו שאף תחנה לא דרשה מהם לדומם מנוע. בתחנה אחרת: הבוס אמר לי בפירוש לא לריב עם לקוחות, מי שרוצה שיכבה.

בחודשי הקיץ אנשים לא רצו להתקדם למשאבה הראשונה בתור, כי היה שם שמש וחם להם. רחמנא ליצן, ומה איתי? עם העובד פשוט שמרוויח שכר מינימום בשביל לחיות במדינה? הוא צריך לסבול? כנראה שכן.

מדהים אותי מחדש איך אנשים מתנהגים.

פורסם

"מחכה בקוצר רוח לשרשור שלך :)

ולא, לא השארתי רכב מונע בתדלוק בכל 32 השנים שאני נוהג."

ואף פעם לא הוצאת כסף מכספומט כשהרכב מונע? עצרת להשתין בצד הדרך בכביש חשוך כשהרכב מונע? וכו'...

פורסם

התשובה שלי היא חד משמעית - לא השארתי רכב מונע אלא אם ישב בו מישהו בעל רשיון נהיגה, במושב הקדמי. מדומם ונועל אפילו כשאני חונה ליד תיבת הדואר ושולח מכתב ברבע לשש בבוקר בשכונה שקטה לגמרי.

אה. לא 32 שנים. 40.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואף פעם לא הוצאת כסף מכספומט כשהרכב מונע? עצרת להשתין בצד הדרך בכביש חשוך כשהרכב מונע? וכו'...

אני מבין שזה דפוס התנהגות שיטתי אצלך.

בהצלחה.

יום אחד באמת תישאר, כמו שאומרים, עם הזXן ביד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מה כל כך קשה בלדומם את הרכב ואח"כ להתניע שוב?

פורסם

כמה מוזר.

אני נוהג כבר בערך 18 שנה, מעולם לא היה לי רכב משלי, תמיד זה היה רכבי חברה וכדו' ואני לא זוכר מצב שהשארתי את הרכב דולק לבד, גם לא לשניה אחת.

הפעם היחידה שזה קרה, ואני יודע שזו הייתה טעות, כשרכב אחר עשה איתי תאונה קלה בתוך צומת ויצאתי לבדוק מה הנזקים. למזלי זו הייתה נהגת שלא ידעה לנהוג ולא חבורת שודדים שזה מה שהם אוהבים לעשות.

אההה.... על אף שהרכבים לא שלי, אני "מפנק" ומטפח אותם מאוד ודואג שלא תהיה עליהם שום שריטה ויהיו תמיד נקיים, כי בשורה התחתונה זה הרכב שאיתו אני אמור להתנייד בשלושת השנים הקרובות וזה כיף לי להיכנס לרכב נקי ומטופח.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מנסה בכוח להצדיק השארת פרצה לגנב.

גם אם אני נוסע לזרוק מכתב בתיבת דואר וחונה הכי קרוב אליה, אני מדומם את הרכב ויוצא עם המפתחות ביד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
בגלל זה יש בפתח התדלוק לוחית עם קפיץ שסוגרת את פתח התדלוק מבפנים, ונדחקת עם הכנסת פיית התדלוק. מצמצמת מאד את פליטת אדי הדלק. גם משיקולי בטיחות וגם משיקולי זיהום הסביבה.

כפי שראינו רק שבוע שעבר, התאוריה שלך לא עומדת במבחן המציאות כשגברת שתידלקה פרקה חשמל סטטי ממנה לרכב (או ההפך) בזמן תידלוק וכל הרכב נדלק.

אותו "גיבור" נשוא השרשור הוא גם דביל, גם עבריין, יש שלטים מאירים עינים בכל תחנת דלק שחובה לדומם רכב בשעת התדלוק וגם שם ז על כל מי שמסביבו כשהוא מרעיל את כולם באדי הדלק שלו כי לא בז' שלו לכבות את הרכב.

אנקדוטה הפוכה, מגיע בשישי הבייתה, בחניה בכניסה לבית עומד טנדר טויוטה ישן וחבוט של מתקין דודי שמש, דלתות פתוחות, ומוציא עשן כחול, מסריח ומחניק, עשה לי מהחצר תאי גזים.

חיפשתי אותו אצל השכנים וכשלא מצאתי, פשוט הושטתי יד לתוך הרכב וכיביתי אותו!

רבע שעה אחרי זה שמעתי את היללות ש"הרכב נכבה ואיך נתניע אותו עכשיו, אין לנו סטרטר..." :lol:

כמובן שלא גילית כלום והתחזיתי לשומרוני הטוב ורצתי להביא כבלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...