Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג - אוקטביה VS ג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני אמור לקבל רכב ליסינג בימים הקרובים והמועמדות שהגיעו לקו הסיום הן: אוקטביה 1.2 וג'טה 1.4

אנחנו משפחה עם שלושה ילדים שישובים על כיסא תינוק ושני בוסטרים, הרכב ישמש בעיקר אותי וחשובה לי גם ההתנהגות של הרכב.

אשמח שתאירו את עיניי לגבי היתרונות והחסרונות של כל אחת מהמועמדות.

פורסם (נערך)

אני אומר שהכסאות לא יכנסו בשתיהן. מדדת ? לך תנסה את כל הבוסטרים ברכב כזה של חבר לפני שיהיה לך מפח נפש.

אם יכנסו אז רק בלחץ/אלכסון ככה שהשניים הבוגרים בכלל לא יצליחו לחגור או לפתוח בעצמם את החגורה.

עם איזה רכב אתה נוסע כיום ? (ברור לי שזה לא אוקטביה)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אז אומר רק זאת: במבט ראשון אוקטביה נראית הכי מרווחת אבל זו אשליה אופטית רווחת. הספסל האחורי שלה לא ממש רחב . אל תתעצל למדוד עוד רכבים עם סרגל ואל תפסול מראש. זה משהו שהיצרנים לא כותבים אותו בפרוספקט.

מצד שני , אם הרכב משמש אותך כל השבוע והילדים רק לסופש אז הייתי דוחס אותם בערימה ולוקח את הג'טה כי 80% מהזמן אתה תסע לבד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מניסיון לא מועט עם שתיהן אין הרבה הבדל ברוחב של המושב האחורי.

באוקטביה יש יותר מקום לרגליים אבל זה לא שהג'טה צפופה.

אם שתיהן היו 1.4 הייתי לוקח את האוקטביה, מתחבר יותר לעיצוב שלה אבל בגלל שהג'טה 1.4 לדעתי אין הרבה התלבטות, היא חזקה ומאובזרת יותר ואחרי מתיחת הפנים תא הנוסעים שלה ישר קו מבחינת איכות.

פורסם

זה לא סטרטאפ, זה טסלה.

וחבל שלא מיבאים ארצה, אגב.

לגבי תא המטען, באוקטביה יותר פרקטי (לאומת ג'טה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האוקטביה עברה מתיחת פנים שטרם הגיעה לארץ. אם מציעים לך עדיין את הדגם הישן ולעומת זאת הג'טה היא עדכנית ועם מנוע 1.4 ל' טורבו, ברור שהיא עדיפה.

אבל באוקטביה יש פחות בעיות מג'טה, והבדי של הרכב יותר חזק

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

מאיפה הבאת את זה שה"בדי" חזק יותר? פולקסווגן ג'טה וסקודה אוקטביה דומות מאוד ובנויות על אותה פלטפורמה. פולקסווגן ידועים בבטיחות הגבוהה שלהם. מדובר ברכב ליסינג חדש. לא צפויות תקלות רבות ברכב חדש ובמידה ויש תקלה, הוא מקבל מייד רכב חליפי.

פורסם (נערך)

מכיוון שרוב הזמן פות"ש נוהג ברכב לבד ושני הדגמים מתנהגים דומה רק הבדלי כוחות סוס אז ברור שעבורו מנוע 1.4 יתן יותר kick .

לגבי אמינות:היא לא משהו בשני הדגמים אבל למי אכפת: זה ליסינג .

לגבי החיסכון: ליסינג אמרנו ?

לגבי הילדים: אז כמו שכתב, הוא כבר יסתדר איכשהוא. ילדים הם מאד גמישים כשצריך.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...