Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כנראה שהגיע זמנם של הצלחות והרפידות אצלי במאזדה 3,

אשמח לשמוע איזה דגמים מומלצים לקנייה?

ואם מישהו יודע עלויות, יהיה בכלל מעולה.

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני שמתי במאזדה 3 רפידות חלופיות (נדמה לי REMSA) לפי המלצת המוסך ומצטער על כך . כל הזמן שורקות . חזרתי אליו וכלום

גם הצלחות חלופיות (לא זוכר כרגע מי היצרן) ויש רעידות בבלימה במהירות גבוהה.

נאמר לי שאין בעייה בטיחותית אבל זה מעצבן.

בדיעבד , הייתי שם מקוריות או החלופיות הטובות ביותר שבנמצא

פורסם

צבי, לא יודע על מה אתה מדבר, כניראה התקינו לך את הרפידות ולא גירזו טוב, שמתי שני סטים של רמסה(קדמי+אחורי) אין שריקה בשום מהירות אסף המכנופיה עשה לי את כל ההתקנות(את כל הטיפול עם אליקו), צלחות אחוריות ברמבו, אין שריקות, אין רעידות, בלימה מעולה, אז תעשה חושבים איפה עשו לך את ההתקנה ומה רמת העבודה שלהם. אני רואה שיש פה יותר מידי אנשים שמתלוננים על פארש על התקנות פשוט רשלניות.

פורסם

אתה צודק , חזרתי אליו והוא סיפר לי סיפורים ובגלל זה עזבתי את המוסך שהתקין אבל גם אחרים מומלצים הסתכלו ואמרו שעדיף מקורי

לבן שלי יש ניסאן מיקרה ושם הרכבנו ברמבו והכל טוב

פורסם

שמע אין על מקורי בדרך כלל התאמה מקסימאלית ועמידות גבוהה יותר(לא תמיד אבל בדרך כלל), אם מדובר בסטים סטאנדרטיים לרכב ממוצע ללא פאן ספורטיבי ודרישות מיוחדות יש המון חלפים שלא יורדים מבחינת ביצועים ממקורי, ויחס עלות/תועלת טוב בהרבה מהמחיר שאתה קונה חלפים מקוריים בארץ.

במקרה שלי צלחות מקוריות היו עולות לי מעל ל600 שקל לזוג, הברמבו עולה חצי ועושה עבודה לא פחות טובה, רפידות של ATE/TRW עולות מעל ל200 שקל לזוג(תלוי אם זה לקדימה או אחורה) נכון שהם היצרניות עבור הסט המקורי אך המחיר אינו מצדיק בהכרך.

וכמובן כל מה שמומלץ ע"י מוסכניק לא באמת בא עם גילואי נאות, תמיד יהיה נסיון למכור מה שעולה יותר וזה לא יהיה בהכרך טוב יותר בהרבה מחברה אחרת שמעט זולה יותר(אבל עדיין בעלת שם ולא משהו עלום שם מסין)

• תוכן חדש...