Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה לי משהו מאוד מוזר... כשיצאתי מהאוטו לאחר נסיעה של כחצי שעה בגשם, ראיתי שפשוף קטן בפינה, העברתי עליו את האצבע כדי לראות אם זה לכלוך או שריטה וראיתי צבע לבן על האצבע!

ניסיתי להעביר שוב את האצבע בנקודה אחרת על האוטו ובכל נקודה שהעברתי ירד לי קצת צבע לבן על היד...??

האם מישהו כאן יודע מה זה אמור להיות? איך יתכן שהצבע יורד בגשם - או שמא זה סתם לכלוך או משהו? זה נראה כאילו הצבע פשוט יורד במים...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני חושב שהאונו שלך שנת 92 אצלי קרה אותו דבר,, שניקתי שפכתי מים ופתאום אני רואה לבן יוצא מהאזור שאני מנקה,:? ,הצבע יורד אחי ** זה עובר בגנים של האוטו אצל אחים ***אין מה לעשות..

זה הזמן לצבע :), אפשר פוליש או ווקס כנראה זה יעזור..אני ממלית לך לשים את האוטו במקום ללא מים הכי טוב

מצתער שאני מבאס אותך.. ככה זה ברכבים ישנים :\

Suzuki Jimny

פורסם

שלי 94... (אח שלי** זה עובר בגנים של האוטו אצל אחים *** - אתה לא עוקב בפורום...)

הדבר האחרון שאני צריך על הראש עכשיו זה לצבוע.. אין מצב למקום בלי מים - קוראים לזה גשם... :)

מה עוד ניתן לעשות כדי להגן על הרכב?

...Carpe Diem

פורסם

ווקס בנאדם!

זוכר שלי הייתה תופעה דומה של גירוד צבע מהגשם? תעשה רק ווקס אחת לחודשיים [במצב שלך] והימנע מפוליש שמוריד שיכבת צבע קטנה ומצפה ב"גלאס" מה שלא יהיה טוב לרכב שלך כיוון שהאונו שלך כבר עם השיכבת צבע הראשונית .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוקי.. אבל אני מניח שזה בלתי אפשר לעשות ווקס בגשם...

יש איזשהו ווקס מומלץ? (ראיתי שהיה לך שרשור שלם על איזה ווקס הכי טוב...)

נראה לי שאני יתקן כמה נקודות חלודות עם צבע, ואז יעשה ווקס על כל הרכב...

...Carpe Diem

פורסם

אני לא מזמן בעיקבות המלצות [בעיקר של שמר -שהסביר לי למה ומדוע..] רכשתי ווקס בתצורה נוזלית ולא מישחה לבנה ..הוא עדין וקל יותר לשימוש -מריחה וניגוב, ופחות הורס את הצבע שנישאר כיוון שאיתו אין צורך לשפשף במאסיביות בדומה לווקס מישחה לבן בכל אופן הווקס שקניתי הוא ווקס נוזלי חדש על המדפים של טרטל ווקס [הצב] מחירו כ70 שקלים והוא מניב תוצאות לא פחות טובות מווקס לא נוזלי וביותר קלות בזמן השימוש :

תמונה מצורפת:

בהצלחה צביקו!

P1251046.JPG

פורסם

וואלה באמת לא להאמין !!!

שמעתי על תופעה כזו אבל לא בכזו צורה ובטח שלא בצבע שמגיע מהחברה.

עקרונית זה קורה כשבמהלך הכנת הצבע מדללים אותו יותר מדיי ,מתקבלת שכבת צבע דקה וחסרת איכות ואמינות. אך קשה לי להאמין שכך פיאט מוציאה רכבים מהחברה,למרות שנראה לי יותר הגיוני שרכב שעבר ווקס ידני לפני זמן רב יכול מאוד להיות ששיכבת הווקס יורדת וזה טבעי שהיא תהיה בצבע הרכב.

תגיד יכול להיות שירד אולי גשם כימי בסביבה שלך? זה כבר לא יפתיע אותי מכמות הזיהום שיש לנו במדינה.

פורסם

תגיד יכול להיות שירד אולי גשם כימי בסביבה שלך? .

LOL

בשביל דבר כזה צריך נשורת גרעינית

נשמע יותר כמו שאריות של פוליש שלא נוקה כמו שצריך.

פורסם

הרכב אצלי כבר שנה וחצי שבה הוא לא עבר פוליש כך שאין מצב שזה שאריות של משהו...

גשם כימי? הייתי בירושלים... אני די בספק...

יש לכם אולי פתרונות לענין?

...Carpe Diem

פורסם
תודה רבה... ואיך היו התוצאות?

המחיר נשמע קצת יקר האמת... די מבאס...

זה רק 70 שקל, אתה תוכל למנוע נזקים של סכומים יותר גדולים

אוקי.. אבל אני מניח שזה בלתי אפשר לעשות ווקס בגשם...

יש איזשהו ווקס מומלץ? (ראיתי שהיה לך שרשור שלם על איזה ווקס הכי טוב...)

נראה לי שאני יתקן כמה נקודות חלודות עם צבע, ואז יעשה ווקס על כל הרכב...

אפשרי לך לתחנת דלק או חניון..

Suzuki Jimny

פורסם

תוצאות די מרשימות,מחיר קצת יקר ,לסיכום: מוצר מצויין קל ביותר ונוח לשימוש וזה מתבטא במחיר [במקרה הזה]ז

בהצלחה

אסף.

פורסם

זה קורה אחרי שהאוטו לא מטרטב המון זמן ואז יורד גשם או שעושים שטיפה

בפעם הראשונה שעשיתי שטיפה זה קרה לי(איביזה 94 אדומה) ואחרי כמה ימים שטפתי שוב ואין כלום

זה שכבה ולכן מומלץ לעשות ווקס

פורסם

היום כאשר הפסיק הגשם והרכב התייבש בדקתי שוב, והפעם לא ירד כלום מהרכב (כאשר הוא יבש) וגם בנקודות שעדין היו רטובות לא ירד שום צבע... מה קורה כאן?

מאוד מוזר לי שזה קרה בכלל, אבל השאלה אם ווקס מומלץ עדיין או שזה לא קריטי?

אולי אפילו הצבע כבר במצב שצריך לצבוע מחדש?

...Carpe Diem

• תוכן חדש...