Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי גולף 2009 דור 6 ידנית 1.6. בקרוב אני מגיע ל120 אלף ק"מ וצריך להחליף טיימינג ולעשות טיפול גדול.

האם אתם ממליצים לבצע זאת בצ'מפיון ? האם כדאי לפנות למוסך אחר ?

מה העלות המשוערת לטיפול כזה ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התשובות חברה,

זה מנוע BSE 1.6 ליטר.

כל הדאגה שלי נובעת מזה שאני מפחד שלא ירכיבו את החלקים כראוי וכשתהיה תקלה אף אחד לא יקח אחריות על זה. מוסך רון משתמש בחלקים מקוריים ?

פורסם

זה אחד הטיימינגים הפשוטים, הנוחים והקלים לביצוע. ברכב בגיל שכזה אין שום צורך לגשת למורשה בטח שלא לצמפיון! תכתוב מהיכן אתה בארץ כי אם אתה מאילת גם עד מוסך רון יהיה לא הגיוני להגיע עם כל הכבוד לרון!

פורסם
אני מחיפה, האם יש לך המלצה על מקום טוב שיקח אחריות במקרה של תקלה ולא ישחט אותי במחיר ?

כל מוסך שציינו כאן למעלה והחלקים ממנו והעבודה שלו במקרה של תקלה הוא אחראי.

פורסם

אני פחות מכיר מוסכים באיזור חיפה, אז אשמח להמלצה על אחד טוב שיצא למישהו לטפל אצלו. אם אין אני אשקול להגיע עד לתל אביב. אני מעדיף שלא.

פורסם

שוב לא צריך מקורי כי החברה לא מייצרת מקורי היא קונה מיצרני משנה כמו אינה גייטס קונטי הפו רוויל ועוד יצרנים. תחליף גם משאבת מים שווה את השקט הנפשי. אני קונה חלקים מגרמניה יש סט של גייטס מגיע כל מה שצריך כולל משאבת מים.

פורסם

אז קיט של חברת GATES נחשב לאיכותי ומומלץ ? זה עולה כולל משאבת מים כ620 ש"ח.

מוסך רון נתן לי הצעת מחיר על החלפת טיימינג ובנוסך טיפול 120K (ללא החלפת משאבת מים) בעלות של 2500 ש"ח כולל מע"מ. זה מחיר סביר ?

פורסם

מאיפה קיבלת את ההצעת מחיר לטיימינג? נשמע גבוה קצת...

תנסה לבדוק אצל אבי חלקי חילוף ובנוסף תבדוק אצל ש.י.א יבואנים שמייבאים חלפים לרכבי VAG.

פורסם

ראיתי את זה בhttp://topparts.co.il/autoparts/vw/golf/1.6/engine/timing-belt-set/?of=m7873;t29991;s10505 . אני אנסה לבדוק אצל החנויות שרשמת גם כן. הטיינג פה כולל משאבת מים. בלי משאבה זה יעלה 380 בערך. השאלה היא למה צריך להחליף משאבת מים (אין לי שום ידע בנושא ולכן סליחה על הבורות) ?

פורסם

מחליפים משאבת מים מהסיבה הפשוטה שהיא מסובבת על ידי רצועת הטיימינג.

ואם כבר מפרקים את הטיימינג עדיף על הדרך להחליף את המשאבה גם אם היא תקינה כדי שלא יקרה מצב שזמן קצר אחרי ההחלפה היא תתחיל לעשות לך בעיות ואז צריך לפרק טיימינג רק בשביל להחליף את המשאבה.

פורסם
ראיתי את זה בhttp://topparts.co.il/autoparts/vw/golf/1.6/engine/timing-belt-set/?of=m7873;t29991;s10505 . אני אנסה לבדוק אצל החנויות שרשמת גם כן. הטיינג פה כולל משאבת מים. בלי משאבה זה יעלה 380 בערך. השאלה היא למה צריך להחליף משאבת מים (אין לי שום ידע בנושא ולכן סליחה על הבורות) ?

אם אתה מעוניין לקבל אחריות, קח בחשבון שלא יתנו לך אחריות אם אתה מביא חלקים בעצמך.

אם תהיה תקלה, יטענו שבעיה בחלקים שאתה הבאת ואתה תיפול בין הכיסאות.

רוצה 100% אחריות - תזמין את החלקים דרך המוסך, תבקש את היצרן שאתה מעדיף.

יעלה יותר יקר מרכישה עצמאית (לפעמים משמעותית יותר יקר) אבל אין דרך אחרת לקבל אחריות מלאה.

משאבת מים מחליפים כטיפול מונע.

• תוכן חדש...