Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר dsg מנוע TSI או גיר רציף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, קצת ארוך- מצטער.

אני לקראת קנית רכב יד שניה. אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות:

בראש ובראשונה אמינות, חסכוני, רכב מפנק [כמו סאן רוף, יציאת AUX ו- USB, מחשב דרך, חימום כיסאות, וכו'- בקיצור אבזור] ,רכב צעיר ויפה, שלא יהיה מיני כמו פיקנטו ודומיה.

מעין הכלאה של רכבי מנהלים [כמו אקורד למשל] עם נפח מנוע קטן יותר כדי לחסוך בעלויות הדלק והטסט והביטוח. אני נוסע לעבודה הלוך חזור כ- 50 ק''מ כל יום, גיר אוטומט בלבד, ובסכום של 50,000 ש"ח .

אציין כי אני מעוניין לקנות או רכב גרמני, או יפני, או קוריאני - לא צרפתיות .

התחלתי לחפש ולהתעניין, וחשבתי על האופציות הבאות:

יונדאי I25 - גיר אוטומט 1.6 נפח מנוע. שנת 2011-2012 בערך.

או

סיאט איביזה - למרות שמרחב הפנים די עלוב וריק, והיא נחשבת בקטגוריית המיני- המראה החיצוני מחפר על החסרונות.

או

סקודה רפיד- 2013 אבל אצטרך כנראה לחפש בנרות רכב בסכום שאני רוצה, רובם ליסינג ועשו המון ק''מ.

או

פולו - למרות שהיא קטנה, עדין זה גולף, והרכב יפה בעיניי.

או

מאזדה 2- אני קונה אמינות, למרות שאני לא מת על מרחב הפנים שלה.

בקיצור אני בהתלבטות.

ולעניין נושא הגיר-

אשמח לתשובות מאנשים שמבינים איך הגיר DSG 6 , DSG 7 מה ההבדלים בינהם?

איך המנועים של רכבי ה TSI ?

למה יש סטיגמה של "לא לגעת" ברכבים מהסוג הזה, ??

זה נכון שהגיר הולך כל 50,000 ק''מ??

מנועי הTSI בשילוב גיר ה- DSG נותנים חווית נהיגה מושלמת, ממש מרגישים את המנוע, וכל לחיצה נהנים מהרכב, והחיסכון בדלק, אך מצד שני ממש מפחיד שילך פתאום גיר ולך תוציא איזה 7,000 שקל על גיר חדש.

אשמח לתשובות מאנשים שמבינים, מישהו שיעשה קצת סדר.

תודה

עריכה אחרונה על ידי ben951
פורסם

איביזה זו סופרמיני, כנל הפולו.

בעקרון הגיר לא הולך , אלא.יש צורך בהחלפת מצמדים. השאלה היא אם משהו לא מתקלקל שמצריך תיקון החלפה יקרים.

הDSG7 הנפוץ הוא עם 7 הילוכים ומצמדים יבשים , ה6 עם מצמדים רטובים ונחשב לאמין יותר. ה6 מגיע עם מנועי 2.0 ומעלה או דיזל.

פורסם

איך הגעת מרכב מפנק סטייל רכב מנהלים ליונדאי I25, מאזדה 2 וסקודה ראפיד...? :shock:

לדעתי שברולט קרוז 1.6 טורבו תיתן לך גם "פוזה", גם אבזור וגם לא תעלה הרבה.

אתה יכול לבדוק גם סקודה אוקטביה מדור קודם מנוע 1.6 לפני הדור עם מנועי ה-TSI.

לשאלתך - אני עם השילוב הנוראי של TSI+DSG7 כבר 5 שנים על שני סיאט לאון שונים ומבסוט עד הגג.

מעבר לעניין החלפת המצמדים שטופלה במסגרת האחריות הרכב גם חסכוני וגם חזק.

פורסם (נערך)

א. הגיר לא הולך הוא פשוט מתחיל לקפוץ ולרעוד. זה קורה בעיקר אם אתה נוסע בפקקים. יש כאלה שממשיכים לסוע ומתעלמים.

ב. 7000₪ זה אם הלך המוח של הגיר. סיכוי סביר יותר שרק המצמדים יגמרו ואז זה רק ₪4500

ג. אם אמינות חשובה לך כדאי שתחפש משהו אחר. מוכן לשקול גיר ידני ?

הקרוז החדשה מגיעה עם טורבו , שווה בדיקה ב ₪96000

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
איך הגעת מרכב מפנק סטייל רכב מנהלים ליונדאי I25, מאזדה 2 וסקודה ראפיד...? :shock:

לדעתי שברולט קרוז 1.6 טורבו תיתן לך גם "פוזה", גם אבזור וגם לא תעלה הרבה.

אתה יכול לבדוק גם סקודה אוקטביה מדור קודם מנוע 1.6 לפני הדור עם מנועי ה-TSI.

לשאלתך - אני עם השילוב הנוראי של TSI+DSG7 כבר 5 שנים על שני סיאט לאון שונים ומבסוט עד הגג.

מעבר לעניין החלפת המצמדים שטופלה במסגרת האחריות הרכב גם חסכוני וגם חזק.

הגעתי לרכבים האלה מהסיבה הראשונה של תקציב. הם נראים יחסית הכי טוב, למרות שבאמת הם לא הכי מאובזרים.

לקבי הקרוז- אני לא אקנה קרוז כי זה אחד הרכבים הכי עגלות שיש והכי לא סחיר שיש.

ולעניין החלפת המצמד, תשמע אתה כנראה נוסע על רכב חדש שנמצא עדין במסגרת האחריות, כך שהחלפת מצמד לא עולה ככסף.

הרכב שאני מתכוון לקנות הוא הוא משנים יותר ישנות, כך שאחריות יצרן עברה.

מה העלות של החלפת מצמד?

פורסם

מעניין איך כל הרכבים שציינת הם הכלאות של רכבי מנהלים.

מעניין עוד יותר מי המכליא.

אתה רוצה רכב מאובזר ומצד שני בוחר בלא מאובזרים.

תחליט קודם.

alfa 156 2.5.

פורסם

1. כשבוי של סטיגמה " לא צרפתיות " אין לך צורך אמיתי לברר אם ה DSG ואמינותו זו סטיגמה או לא. אם אתה מאמין לסטיגמה הראשונה, תאמין גם לשניה, היא לפחות מעט יותר מבוססת.

2. חפש לך איזה I30 או סיד מליסינג, מכוניות ממוצעות אבל סבירות לחלוטין. שילוב של משהו שדומה לאקורד עם מנוע קטן וחסכוני קשה למצוא בתקציב שלך, יש כאלו אבל הן חדשות יותר ויקרות הרבה יותר.

פורסם

אתה יכול לחפש פוקוס טיטניום שדיי עונה על הדרישות שלך.

קראתי שבגרסת מנוע 2000 יש פחות בעיות בגיר - את זה עליך לבדוק.

חוץ מזה יש 5 שנים אחריות על הגיר + 10 שנים על המחשב.

• תוכן חדש...