Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכב של אשתי נפגע מאחורה. הביטוח רוצה לתקן במוסך הסדר. מדובר ברכב חדש 4 חודשים על הכביש. האם אפשר לחייב את הביטוח לתקן את האוטו במוסך מורשה יבואן?

פורסם

זכותך לתקן היכן שתרצה ולהזמין את השמאי שאתה רוצה.

התפעול יותר פשוט במוסך הסדר, אבל אם אתה לא לחוץ על הכסף, עדיף שמאי ומוסך שלא עונים לחברת הביטוח.

פורסם

אתה רשאי לתקן בכל מוסך מורשה בו תבחר.

הביטוח מעדיף מוסכי הסדר - יוצא לו יותר זול - וכתמריץ להשתמש בשירותיהם מעניק לך הנחה בהשתתתפות העצמית.

אני רוכש את הביטוח שלי בסוכנות הביטוח הקשורה ליבואן, היתרון הוא שמוסכי היבואן הם גם מוסכי ההסדר.

כיון שמדובר ברכב חדש, שאני מניח שתרצה לנהוג בו עוד שנים ארוכות, לדעתי עדיף לשלם כמה מאות שקלים נוספים ולתקנו במוסך שבו אתה נותן אמון. ניסיוני האישי עם מוסכי הסדר מעורב - אחד שעשה עבודה מצויינת (נסגר לפני שנה-שנתיים), האחר תיקן על העוקם וצבע בטיפקס, האזורים שתוקנו החלו להעלות חלודה תוך חודשים בודדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום

רכב של אשתי נפגע מאחורה. הביטוח רוצה לתקן במוסך הסדר. מדובר ברכב חדש 4 חודשים על הכביש. האם אפשר לחייב את הביטוח לתקן את האוטו במוסך מורשה יבואן?

תקן היכן שתרצה, אם זה רכב חדש על הכביש עדיף לתקן במוסך יבואן מאחר ורק ככה תהיה בטוח שכל החלקים מקוריים מהיצרן

פורסם

כן הביטוח שלי תובע את הביטוח של מי שפגע בנו מאחור.

ועוד שאלה כי לצערי ( או למזלי) אין לי בזה הרבה נסיון - מה העניין עם השמאי? אני צריך למצוא שמאי ולהביא אותו למוסך היבואן שיבדוק שם את האוטו? או רק להביא קבלה של התיקון מהמוסך לביטוח?

פורסם

אם כך אל תתבע את הביטוח שלך. דאג שהסוכן יתבע ישירות את הפוגע והמבטח שלו, בלי לגעת בפוליסה שלך. התהליך עלול להיות קצת יותר ארוך, אך בדרך זו תבטיח שמירה על עבר ביטוחי נקי.

בודאי שהפוגע והמבטח שלו לא יוכלו להשפיע על הבחירה שלך, הם חייבים לשלם את כל נזקיך כמובן בהתאם לקביעת השמאי. והשמאי יודע להסתדר עם המוסכים, זה מקצועו.

לגבי שמאי - תוכל לבקש מסוכן הביטוח לתווך לך שמאי, או לבחור אחד בעצמך. לפעמים עלול להיות קצת בעייתי בגלל פוליטיקה בין השמאים לחברות הביטוח - בכל זאת הן מספקות לשמאי את עיקר פרנסתו - אבל עדיף שהשמאי יהיה מטעמך, לא מטעם מי שרוצה לשלם לך כמה שפחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...