Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם קונים קפה שחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה חזרתי לשתות קפה השחור (קרי "קפה בוץ"). הכנה פשוטה לעומת בישול הקפה, זולה יחסית (סטודנט) ונגישה (מעט מצרכים, מים רותחים והקפה מוכן).

לאחר שניסיתי את הקפה השחור של עלית, אלנח'לה (עם הל ובלי) ולנדוור רציתי לשאול את באי הפורום- איפה ואיזה קפה שחור אתם קונים?

האם יש חברות נוספות ששווה לנסות? האם יש מקומות שטוחנים פולי קפה (ערביקה או תערובת כלשהי), אורזים באריזה הרמטית ומוכרים?

וגם, איפה מומלץ לרכוש הל טוב? בחנות התבלינים ליד הבית או שיש משהו מומלץ אחר?

בברכת לרוויה,

אריאל

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הו, זה יהיה שרשור ארוך :)

אני ממליץ בד"כ על "קפה לוי" ברח' האצל 34 בשכונת התקווה בת"א. השירות שם מצוין. יש שם מגוון רחב של קפה שהוא טוחן לך במקום, אורז לך וכו'.

החנות היא גם חנות תבלינים וטובה בשביל זה בלי קשר לקפה. במעמד טחינת הקפה אתה יכול לבקש שיטחן לך גם תרמילי הל פנימה. אני אפילו מבקש שיטחן אותם פעם נוספת לפני.

אני קונה את מה שהוא קורא לו "איטלקי" בטחינה שמתאימה לקפה בוץ.

פורסם

יש לך את קפה פאהום בנצרת,

בד''כ שאני או אבא שלי מגיעים לשם אנו קונים באותה הזדמנות להרבה

מהמשפחה שמבקשים.

יש לו מטחנת קפה והוא טוחן במקום,לידך.

הוא מביא את הפולים מדר' אמריקה, ונדמה לי גם מאתיופיה,

פעם הוא סיפר לנו בדיוק אבל שכחתי.

(יש לו גם תבלינים,ממתקים וסוכריות מנטה מאד טעימות)

אבל תיטעם פעם אחת ותתמכר כמו כולם.

פורסם

יש לנו כמה עובדים ערבים במשרד שדואגים לאספקה של נחלה ירוק עם הל, אישית לא אוהב, זה ישמע אולי מצחיק אבל מהסוגים הזולים של הסופר אני הכי אוהב את הלנדור "קפה שחור על הבוקר" עם הכיתוב הצהוב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

בסופר רק לנדוור בטעם אספרסו .

יש את נגרו שהוא תותח על , הוא מזמין אנשים לבוא אליו בימי שישי לטעימות . קוראים לו גלעד שמחי .

המהדרין קונים קפה ירוק וקולים אותו , וטוחנים אותו במטחנת קפה ברמה דקה , בדרך כלל קולומביה סופרימו , שווה את המאמץ .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

אם טחון במקום - קפה פאהום.

קפה נוסף שאני מאוד אוהב - אבו סלמא

0498c0ac30002fbfde2a824de94663ad.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הורג אותי התוקף במוצרי קפה .

אחרי שעתיים מרגע טחינת הפול הטעמים נעלמים כאילו לא היו .

תוקף של שנה , נו באמת ....

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם
הורג אותי התוקף במוצרי קפה .

אחרי שעתיים מרגע טחינת הפול הטעמים נעלמים כאילו לא היו .

תוקף של שנה , נו באמת ....

אני מאכסן אותו אחר כבוד במקפיא קבוע ובקופסא אטומה.

קפה של פאהום נשאר אותו דבר גם 3 חודשים.

פורסם

דווקא קפה שחור פחות רגיש מאספרסו ההתיישנות ועדיין עדיף כמויות קטנות וטחינה על המקום למקסימום טעם.

לא ממליץ על קפה שקלוי לאספרסו לשחור מעדיף קליה יותר בהירה (אצל הערבים יש גם קלייה שרופה פחם שלטעמי מזעזעת). טחינה של שחור בבית גם לא מומלץ (המטחנות להבים הקטנות מחממות והורסות את הקפה והמטחנות אספרסו לא מגיעות לרמת טחינה דקה יותר שצריך לשחור.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

השחור החדש של עלית - הברזילאי, שקית של 100 גרם בערך ב 10-12 ש"ח שווה כל שקל הקפה נהדר ובעל טעמים וארומות מצויינים, הרבה יותר טובים מהקפה השחור הרגיל (טורקי), מה שמפתיע אותי כי אני לא אחד שמת על קפה שחור.

יש גם את הקפה שחור בקליה בהירה, הוא טעים מאוד והטעם קליל, יורד בגרון מצוין - עולה גם בערך 10 ש"ח.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...