Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע צובר פיח פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רגע לפני רכישה של פיג'ו 208 אקטיב 1.6 שנתון 2013 ואחרי שפחדתי מהגיר(AL4) והבנתי שהוא בסך הכול בסדר רק שחסר איזה הילוך או שניים ושזה דבר נסבל. המשכתי לברר עם חבר שבירר אצל בחור שמטפל ברכבים של פיג'ו והם אמרו לי להתרחק מהרכב בגלל המנוע הבעייתי שלו(1.6 120כס שפותח עם BMW)

הבחור אמר שהמנוע צובר פיח בגלל כשל הנדסי כזה או אחר. ורכבים כבר ב60אלף ק"מ נכנסים למוסך עם בעיות רציניות של צבירת פיח במנוע. ובעיות כאלה ואחרות שנובעות בגלל הצבירת פיח.

היית שמח לשמוע מחברה שיש להם את המנוע הנל(C3-C4-C5 פי'גו 207/308/3008 ומיני קופר)

אם הוא מכירים את הבעיה או שנתקלו בה. ובכללי לחברה שמבינים ויודעים על מה מדבר.

אני ממש אהבתי את הרכב ודי סגור עליו אבל כמובן שדבר כזה משנה את כל התמונה.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

את אומרים את זה בוודאות. כי אני די בטוח שהבחור שמתעסק בפיג'ו דיבר על הדגמים הקודמים עם המנועים האטמוספריים(1600 120 כס)

חברה זה סופר חשוב. אשמח לעוד התייחסיות

פורסם

פיח בשסתומים מצטבר רק בדגם הטורבו כי שם יש הזרקה ישירה מה שאומר שדלק לא מנקה את השסתומים.

בדגם האטמוספרי 120 כ"ס יש הזרקה רגילה לסעפת היניקה ואין בעיה של פיח בשסתומים.

פורסם

דיברתי עם מוסך גבע כרגע והם אמרו שאכן מדובר במנועי טורבו עם 160 כ"ס בכל מקרה אשמח לשמוע עוד אנשים כדי להיות בטוח ב101 אחוז שאכן אין בעיה במנוע!

תודה רבה

פורסם

כלומר מה שגבע (המוכרים כמקצוענים בתחום) אמרו, זה מחייב עוד אישוש של גולשים שאינך מכיר מהפורום? :roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כל המרבה הרי זה משובח חח

תשמע חשוב לי ממש לוודא שאכן אין בעיה בדגם הנ"ל. מקווה שאתם מבינים אותי ותמיד נחמד לשמוע עוד אנשים שיש להם את הרכב או אנשים עם נסיון כזה או אחר

פורסם

חבר עם כזה רכב בן שנה וחצי גם לא חווה בכזאת בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל הוא גם אמר לך שזה במנועי הטורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש בחור בשם ישראל מהטרייד אין של פיג׳ו סיטרואן בכפר סבא. תתקשר אליו ותשאל אותו מתי נכנסו הרכבים הראשונים של פיג׳ו 207 למוסך (זה אותו מנוע 1600 אטמוספרי ) , אם אני זוכר נכון כבר אחרי חצי שנה או פחות משנה התחילו להגיע רכבים עם המנועים האלה במסגרת האחריות בגלל בעיות כאלה ואחרות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet

זה כבר דיון שני שאני פותח לגבי רכבי פיז'ו שאתה אומר שיש בעיה ולא מציין מהי ורק מפנה אותי לבעלי מקצוע. דרך אגב דיברתי היום עם מוסך גבע והוא לא ציין אישזהיא בעיה במנוע ואפילו די המליץ על הרכב.

אשמח שתשים אצבע על הבעיה ותיהיה יותר ספציפי.

הלכתי היום לראות את הרכב הוא בן 3 והבעלים לא נכנס פעם אחד למוסך במשך הזמן הזה, הרכב אחרי 50 אלף קמ. אתה מדבר על חצי שנה - שנה ראשונה. ודרך אגב ממה שקראתי והבנתי ברכבים הראשונים של ה207 היה מנוע אחר כזה ששופר ועודכן מאוחר יותר והוא נמצא בפיג'ו 207 ובפיג'ו 208.

אתה גם ציינת שלאשתך היה רכב מסוג פיג'ו 208? אתה נכנסת איתה למוסך שלא לצורך בדיקות סתם ככה בשנה הראשונה? או השנייה? או השלישית?

• תוכן חדש...