Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע צובר פיח פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עם הרבה חששות ולמרות כל חוות הדעת מבעלי ניסיון אתה לא באמת רגוע.הייתי מציע לך לקנות מותג אחר וזהו

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם (נערך)

לאשתי היה 207 עם המנוע המדובר. במהלך 3 שנים בין טיפול לטיפול נכנסו כ 4 ליטר שמן. בגלל שזה היה רכב ליסינג לא עניין את המוסך כלום , הוא ראה מדבקה של חברה ודלקן והבין שגם ככה עוד 3 שנים הוא הולך למכירה.

בנוסף נורת check engine נדלקה פעמיים או שלוש , אין לי מושג אפילו מה המוסך עשה עם זה , הם מלמלו משהו על ממיר אבל זה לא עניין אף אחד מהסיבה שהרכב היה בליסינג.

לדעתי הייתה עוד תקלה או שתיים אבל אני כבר לא זוכר, בסביבות מאי 2012 אשתי קיבלה רכב אחר ונוסעת עליו עד היום.

בעבר שקלתי לקנות 208 כזו והתקשרתי גם לגבע וגם לאורן , שניהם אמרו לי שאם יש אלטרנטיבה אז עדיף לא לקנות.

אם אתה ממש נעול על הרכב הזה כבר עדיף הדגם עם מנוע 1200 , יש אטמוספרי עם גיר ידני או רובוטי ויש טורבו עם גיר אוטומט 6 הילוכים.

אתה מוזמן לעשות מה שאתה חושב , אני שנים נסעתי על צרפתיות ואין לי מילה רעה לומר עליהן בכל מה שקשור למנוע והגיר למרות ה al4 .

כתבתי את מה שכתבתי רק על סמך ניסיון עם רכב כזה ושיחה עם 3 בעלי מקצוע שכולם עוסקים בתחום ומתפרנסים מכניסת רכבים למוסך. 3 אמרו לי שעדיף לא לקנות.

הדבר היחיד שיש לי לומר לזכות ה 208 הזה שהוא אחד הרכבים היפים לדעתי ובנוסף הנח ביותר בקטגוריה .

מה שלא תבחר , שיהיה בהצלחה.

אם אתה רוצה אתה מוזמן לבדוק באחד ממוסכי היבואן 207 צבע לבן אני כמעט בטוח שמספר הרכב 20-627-68

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם לומר את האמת. אני נעול על הרכב גם בגלל המחיר הנוח שקיבלתי וגם בגלל שהרכב מאוד מעניין אותי(גם מבחינת נוחות נהיגה וגם מבחינת מראה ואבזור)

ממה שהבנתי ממך זה שאם חום ואהבה וטיפול נכון ובזמן + תוספת של שמן(והרבה) אפשר סך הכול לשמור על אמינות הרכב ולמשוך איתו שנתיים-שלוש עם מינימום ביקורים במוסך.

אני רואה שיש לך נסיון עם צרפתיות ובגלל זה לקחתי את מה שאתה אומר בכובד ראש וגם נחמד שאתה אומר שאין לך מילה רעה להגיד על הגיר ועל המנוע.

אז לסיכום.

פשוט לשמור, לטפל ולהיות עם האצבע על הדופק ולא אמורה להיות בעיה יוצאת דופן?

ודרך אגב. כרגע אין לי אלטרנטיבה ראויה מספיק.

פורסם

הכל בערבון מוגבל.

קח בחשבון שרכב שקל מאד לקנות גם קשה מאד למכור.

לא סתם המחיר נח.

מגרשי הליסינג תקועים עם פוקוס ומוכרים אותם בחצי מחיר כי אף אחד לא קונה רכב עם גיר נורא כזה.

מציע לך אם אתה נעול עליו לקחת לבדיקה מקיפה אצל אורן או גבע אבל גם אז לא תדע אם יום לפני לא הוסיפו שמן או שנורת check engine לא דולקת כי מישהו עשה מעקף ודאג שתשאר כבויה לנצח.

אצלנו ב 207 בשלב מסוים התרגלנו לחיות איתה כי זה לא שינה כלום והרכב עבר טסט.

מקווה שאם תקנה כזו אז לפחות שתיפול על אקזמפלר שמור ואמין.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לוקח את הרכב לבדיקה במעבדה לרכב בחולון. שמעתי עליהם הרבה המלצות ודברים טובים.

תודה רבה ואני מקווה שאכן אני יפול על רכב שמור ואמין!

• תוכן חדש...