Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל גז

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש גריל גז פשוט, עם 2 מבערים, סביב 1000 ש"ח. מה מומלץ מבין הבאים שמצאתי ב- ZAP (אין ביקורות):

אמגזית: http://www.e-mor.co.il/items/1004297

CAMPTOWN: http://www.ginaplus.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C%2D%D7%92%D7%96%2D2%2D%D7%9E%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9D%2Dsmart%2Dchef%2D%D7%A7%D7%9E%D7%A4%D7%98%D7%90%D7%95%D7%9F%2Dcamptown?aff=Zap&aff_a=1

סטרלינג: http://www.shivookyashir.org/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C_%D7%92%D7%96_%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92_btu_30000/

או לחלופין WEBER פשוט [עצמת חום נמוכה מידי?]:

http://www.shivookyashir.org/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C_%D7%92%D7%96_%D7%93%D7%92%D7%9D_Weber_Q1200_%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7/

תודה לממנגלים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לחשוב בכלל, כמובן שוובר. רק תוודא שהגודל מתאים לצרכים שלך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדירוג הזה די חרטה, מה שמעניין זה היכולת של הגריל לשמור על חום ואיכות הבניה של הגריל (כמה קל לנקות, האם הרשת מסיבית ולא מתעקמת וכו׳). מניסיון עם גריל-גז אחרים* ההבדל מובחן. אצלי יש את ה2000 שהוא אמנם 12,000 אבל גם זה לא מתקרב לרמות של החברות האחרות, אבל אין לו בעיה להכין אוכל ל8-10 אנשים בכלום זמן.

*אני לא מתייחס לחברות הספציפיות שהוספת כי אני פשוט לא זוכר עם מה השתמשתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה שחשוב זה לא רק התפוקה אלא פיזור חום, מבנה ומה הבשר מרגיש בסופו של דבר.

אני מעדיף פחמים אז לא מכיר סוגים ספציפיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וובר עובדים בשיטה אחרת של פיזור החום ולכן אל תירתע מנתונים נמוכים משמעותית מאחרים. יש להם מוצרים מעולים. היה לי את הדגם הבכיר יותר,3200 ,שהיה מדהים.

כמו כן,היה לי גם את הסטרלינג, שמגיע בכמה שמות נוספים, וגם עשה עבודה לא רעה בכלל ועדיין עובד,שלוש שנים אחרי, אצל זה שמסרתי לו אותו.

פורסם

אני לא אוהב שמדברים על וובר בזמן עבר.

לאחי יש q2xx כבר 20 שנה ממוקם בחוץ כל השנה ללא כיסוי ועובד יופי.

לי יש מאותה סדרה כבר 5 שנים.

זה כלי שניתן לניקוי בכל צורה וכל חומר והוא לא נשחק ומתבלה.

הגוף יציקת אלומיניום, הרשת יציקת פלדה, המבער נירוסטה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קניתי את ה Q3200 של וובר, לפני כחודש, על סמך ניסיון של כמה שנים (ניסיון אישי כי יש להורים כזה כבר 3 שנים - וגם לחברים).

המכשיר הזה שווה כל שקל לדעתי. בנוי בצורה איכותית (מכל הבחינות) וצולה את הבשר כמו שצריך.

לאחי יש את הקמפטאון (וגם לשכן שלי יש, אבל דגם יותר קטן) - שניהם סובלים מהתלקחויות שנובעות מתכנון כושל של הגריל (השומן מטפטף ישירות על המבערים במקום שיטפטף לצידם). כמובן שרשת הצליה דקה יותר וקלה יותר (בוובר היא הרבה יותר מאסיבית).

את ה Q3200 מכרו לפני חודש במסגרת יום מכירות של "בא לגור פה" (דגם 2017) עם כיסוי מקורי ומברשת מקורית ב 2400 ש"ח.

כן - זה רחוק מהתקציב שלך אבל אם אתה מחפש מכשיר טוב כמו שאתה מחפש אוטו טוב, עדיף לא להתפשר על הזולים ב 1000 ש"ח ולהשקיע קצת יותר (וזה, אגב, בכלל לא הרבה כסף. יש מנגלים ב-ה-ר-ב-ה יותר כסף).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וובר חד משמעית

לי יש כבר 5-6 שנים את הדגם שדומה לכל אלו שציינו כאן (היה נקרא פעם Q200 אני חושב)

מארח את כל המשפחה בלי שום בעיה, וגם אירוח כבד יותר (20-25 איש עשה את העבודה בכבוד עם כמה נגלות)

לגיסי יש את הגנסיס, פשוט מפלצת אבל גם המחיר שונה לחלוטין..

אגב, מבחינת שטח צלייה, הקטנים נראים קטנים אבל יש להם תכולה ..

שניהם הוזמנו מחו"ל במחירים נמוכים משמעותית מהארץ.

פורסם

זה שהbtu של הוובר נמוך, בסהכ אומר שהוא יצרוך פחות גז.

לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל מהכירות עם המוצרים שלהם, אני מניח שהם לא יחתמו על גריל שלא צולה כמו שצריך.

הקאמפטאון, לעומת זאת, לא מצדיק את הסחיבה של הקרטון מהחנות הביתה.

עשוי מחומרים זולים, פח דק במפזרי הלהבה, ומבערי פח שמחזיקים בקושי עונה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

@haranza שים לב שאם אתה קונה מחול צריך לדעת לאיזה סוג גז המנגל מתאים .

בארה"ב זה פורפון LPG לא מתאים לארץ!!! צריך להחליף דיזות,

ניתן לקמבן שזה כן יעבוד על גז טבעי כמו בארץ צריך ווסת מסויים....

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
php- מאיזה אתר הזמנת?

היה בזמנו אתר שאפשר להזמין דרכו והוא מזמין מארהב, סוג של "קניה עבורך" ב buy2

את הגנסיס הזמנתי מאמזון ושילחתי עם BUY2, למרות המשלוח היקר זה עדיין היה משתלם.

@haranza שים לב שאם אתה קונה מחול צריך לדעת לאיזה סוג גז המנגל מתאים .

בארה"ב זה פורפון LPG לא מתאים לארץ!!! צריך להחליף דיזות,

ניתן לקמבן שזה כן יעבוד על גז טבעי כמו בארץ צריך ווסת מסויים....

יש סוג גז שמאוד דומה לארץ (צריך לחפש לא זוכר איזה), אין צורך להחליף דיזות בכלל - זאת טקטיקת הפחדה של היבואן הרשמי כדי שלא יעקפו אותו

פשוט מפרקים את המתאם שמגיע עם המנגל וקונים בחנות גז מתאם לצינור גז רגיל ב 15 שקל.

פורסם

מצטרף לתגובה של איציק.

ממליץ בחום :-D על וובר.

לי יש וובר סדרה 2000, אומנם לוקח לו טיפה יותר זמן להגיע לטמפ' עבודה, אבל כשהוא מגיע, הוא עובד מעולה ולא מאבד חום תוך כדי עבודה.

יש לו מבער יחיד בצורת P או Q שעוטף את הגריל בצורה מקיפה, סדרה 3XXX מגיעה עם מבער נוסף באמצע הגריל.

• תוכן חדש...