Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל גז

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל הממליצים, נרכש סדרה 1000, בחנות מקסימה, זולה, ויעילה בשם D&S באזור התעשייה של פתח תקווה, והאכיל באופן מפתיע ומוצלח 8 מבוגרים ו- 6 ילדים :roll:

עכשיו השאלה - כיצד מנקים?

תודה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מנקים...

על מגש הניקוז אני מניח רדיד אלומיניום שאותו אני מחליף בכל שימוש, על הרשת אני מעביר בצל חצוי לפני השימוש כשהגריל עוד מתחמם

מנקה ניקוי כללי פעם-ים בשנה רק שכבר המבער מתחיל לשרוף את מה שנדבק בחלק התחתון של הגריל, משפריץ מנקה תנורים קר לכל עבר ועם לחץ מים, את המבער מפרק ומנקה באותה צורה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תודה לכל הממליצים, נרכש סדרה 1000, בחנות מקסימה, זולה, ויעילה בשם D&S באזור התעשייה של פתח תקווה, והאכיל באופן מפתיע ומוצלח 8 מבוגרים ו- 6 ילדים :roll:

תודה!

אם אני לא טועה הוא היבואן שלהם.

הניסיון שלי איתם פחות טוב.

הגריל מעולה. אם היה יבואן אחר הייתי מעדיף לרכוש ממנו

פורסם

אחרי שניסיתי מלא שיטות ניקוי הגעתי למסקנה שניקוי פירוליטי הכי טוב. עוטף את הרשתות ברדיד אלומיניום עבה ומחמם למקסימום במשך חצי שעה. יוצא כמו חדש. הבעיה שאם טפטף הרבה שומן למטה זה יכול להתלקח מהחום.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תודה!

לפני הכנה: מדליק על עוצמה הכי גבוהה, סוגר את המכסה, נותן לזה כמה דקות ואז פשוט מגרד עם מברשת פליז. אחר כך עובר עם בצל על הרשת וזהו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
במקום רדיד אלומיניום, ניתן לקנות תחתיות מיוחדות שניתן להחליף (פעם בחצי שנה) בעלות של 30 ש"ח לחבילה של 10 יחידות.

לינק ועוד אחד.

במגש הזה מצטברים מלא נוזלים בכל שימוש, אם לא מנקזים אותם זה מושך נמלים, צרעות ושאר פרוקי רגליים זוחלים ומעופפים.

אם מכסים את הגריל עם הכיסוי שלו אז בכלל הדבר הזה נהיה מסריח.

אז אני דיי רואה כחובה לפנות את השאריות האלו לאחר כל שימוש ואין טעם בכל שימוש לזרוק "חמגשית" לפח, גם כנפח המוצר באשפה וגם בעלות כספית בהשוואה לפיסת רדיד אלומיניום

פורסם

פעם ב.. אני מפרק הכל לגורמים ומנקה הכל יסודי

על הדפנות ועל המכסה מבפנים יש ציפוי שחור מיוחד שעקב ניקוי עקשני התחיל לרדת, אז שימו לב.

מעבר לכך, התחלתי לכסות את התחתית הדפנות של המנגל ברדיד אלומיניום, כך יוצא שבעת הניקוי לאחר ההסרה הרוב יחסית נקי ונשאר רק להעביר קצת סבון.

לגבי המגש אני שם רדיד אלומיניום גם שם, מחליף כל תקופה שמתמלא יותר מדי, לא נתקלתי אף פעם שזה משך חרקים או יצורים, וגם אף פעם לא הרחתי ריח מיוחד משם.

פורסם

כנראה שהמרינדות שלי בעייתיות (דבש וכו')

פורסם
קאמפטאון זה זבל.היה לי כזה.נמכר אחרי שבועיים.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

לי דווקא יש קמפטאון שנקנה לפני 6 או 7 שנים. עובד מעולה גם היום. אני מאוד מרוצה. דגם 3 מבערים.

• תוכן חדש...