Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעסה היחידה היא שלפני חצי שנה ביצענו לרכב טיפול ענק כולל צמיגים, רצועות, בולמים וכו'. טיפול שהסתכם ב 5k כי ידענו שנחזיק את הרכב עוד אי אלו שנים. והרכב באמת מתוחזק ברמה שאפשר לצפות טיפולים בלבד לשנה וחצי-שנתיים הקרובות. דבר שלא בטוח נקבל במידה ונחליף לרכב אחר...

מה השתנה?

רכב שמור תמיד תמצא קונה במחיר טוב.

אתה יודע בדיוק מה יש לך ביד

ברכב משומש אחר, אין לך מושג למה לצפות.

נשאר איתו ונהנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תמיד רכב שמור מוצא קונה במחיר טוב.

תשמע, אם אתה מעוניין במשהו אחר תמכור, אם לא אז לא.

אני קיבלתי על האוטו מספר הצעות מפתות כשלא חשבתי בכלל למכור, סברתי לכולן (3 במספר).

היום אני סוג של מתחרט. כמה מחבריי מכרו ככה את רכבם בהזדמנות. לא הפסידו כסף

אלא אפילו הרוויחו כסף על האוטו. יכול להיות שזה חכם, יכול להיות שלא. בסופו של דבר רכב זה לא השקעה.

פורסם

הייתי מתחיל בבדיקה בכמה נמכרים ג'ימינים "רגילים" כיום. אולי תגלה שגם קרועים שראו שטח נמכרים בכמה אלפים מעל המחירון.

מצד שני, סביר להניח שעוד 3 שנים השוק שלהם ירגע בגלל הייבוא.

הצעה: לך עם האשה לנסיעת מבחן על פנדה חדשה מהסוכנות (אישית ,לא הרכב עבורי, אבל רכב מצויין). זה רכב דיי גבוה. יחסית לגימיני הוא נח ויותר חסכוני בדלק (זה יקזז את ההלוואה להפרש). כנראה שחוץ מטיפולים לא תשלמו על מוסך בשלוש, אולי ארבע שנים הקרובות וההפנדה גם יותר בטוחה. לדעתי אפשר להשיג בכל מיני מבצעים בפחות מ60K.

פורסם

היה בסיינפלד פרק שבו קרמר מוכר את המכנסיים שעליו במחיר מצוין בקניון יוקרתי, ואז מגלה שכדי לחזור הביתה הוא צריך לקנות מכנסיים במחיר יותר גבוה ממה שהוא קיבל.

בקיצור כשתרצה למכור, תמכור

פורסם

בדקת שהרכב לא נמכר גם ככה בשוק החופשי ב X+5?

גם רנגלרים בשנים האחרונות מחזיקים מחיר מצויין וחלקם אף עלו בשנתיים האחרונות (וזה רכב אמריקאי).

גם לי יש רכב שטח, הרבה פעמים מציעים לי הרבה מעל המחירון ואני לא מתפתה. פשוט לא מוצא אלטרנטיבה ראויה בלי להוסיף עוד לפחות 100K.

פורסם

מחירים כאלו לא ראיתי כי פשוט אין כרגע רכבים עם נתונים דומים בלוחות, ושלא נדבר על הנעלמים שלא יודעים כאשר קונים רכב מלוח. בכל מקרה, על הכי קרוב שמצאתי דורשים x+2. לגבי עלות הטיפול הגדול - הוא נעשה כי נדרש. לעולם לא ציפיתי לקבל את עלות הטיפול חזרה. מבחינתי זה היה כסף אבוד ברגע שהוא יצא מהכיס. כך שלקבל אותו חזרה זה רק בונוס.

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אל תמכור.

לג'ימני שוק חזק מאוד. ואקזמפלר כמו שתיארת תמיד (היום, מחר,אתמול,מחרותיים) ימכר מעל המחירון!

הכסף שכביכול הרווחת עכשיו, ילך לך לירידת ערך לרכב הבא ומכירה מתחת למחירון של הרכב הבא.

רק אם חשקך נפשך ברכב אחר, והג'ימני באמת לא מנוצל לשטח (כי תכלס הוא עדיף לשטח וכלל לא לכביש) אז זו הזדמנות להציע לקונה שימתין עד שתמצא רכב אחר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לפי דעתי זה שהשקעת קצת ברכב (סכומים שהוזכרו כאן),לא עושה אותו לייחודי בצורה מסויימת אלה רק שמור ומטופל.

לפי דעתי הייתי כן מוכר ב 5 מעל מחירון, קיבלת פה מחיר סופר דה סופר למצב השוק העגום של היום, תיקח תאמר יפה תודה ויש לך הזדמנות להוסיף קצת משלך ולהשתדרג או פשוט לעשות "שינוי", יש פה הזדמנות פז למכירה מהירה בלי בלבולי מוח ועוד 5 אלף בספאר, ותחשוב על זה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מנקודת מבטי האישית,

יכול להיות שהמחיר שהציעו לך משתלם,אבל השקעת את אותו הסכום

כדי להישאר עם הרכב עוד 2-3 שנים...תישאר אתו ותהנה עוד 2 שנים.

רכב הוא כלי שמשרת אותך להגיע מA לB ולא תכנית חיסכון ארוכת שנים.

אלה אם כן יש לך כסף מיותר ואתה רוצה,לא בגלל שצריך.

פורסם

טוב שאמרת עכשיו שהאוטו זה ג'ימני. חשבתי שזו איזה פיקנטו או I20. הג'ימני זה רכב שכרגע נהנה משוק חזק, ועדיין יש פער גדול בין החדשים יותר למשומשים.

אם מישהו היה מציע לי על הלנדקרוזר שלי 5.0 מעל מחירון הייתי נעלב ממש. לא חולם למכור אותו בפחות ממחירון + 20.0.

המחיר שהוצא לך הוא פשוט מחיר השוק.

צרף לזה את העובדה שהשקעת באוטו לא מעט לאחרונה, ובמחיר הזה לא שווה לך.

אם בא לך לשחרר, לך לשכן, תגיד שחשבת על זה, ובמחיר המוצע אתה לא מוכר פשוט בגלל שהאוטו שווה יותר. ב 10.0 מעל מחירון אתה מוכן למכור. לא בשביל להתמקח ולסגור על 7.5 מעל מחירון אלא פשוט כי זה מה שהאוטו שווה. תן לו לעשות חיפוש אחרי ג'ימני אחר, ואז או שהוא ימצא רכב אחר או שיחזור אליך.

סוגייה נוספת היא סוגיית מכירת הרכב לשכן. כל תקלה שתהיה לו אתה תשמע על זה, והוא יטרח לעדכן אותך. עדיין לא הייתי פוסל עסקה בגלל זה, אבל זה עוד שיקול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מה שהוא הציע. 10 מעל המחירון. x היה המחירון כשרכשנו אותו לפני כשנתיים.

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

^ בדיוק מה שרציתי להגיד.

זה אכן מחיר השוק (ואפילו לא הקצה העליון) של ג'ימני "קודם", כלומר לפני שחידשו את היבוא. לא חושב שזו איזה הצעה יוצאת דופן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יצחק לוי מנסה כבר זמן מה להוריד את בעלי הג'ימנים מהעצים.

לא מצליח לו יותר מדי, הם פשוט הכריזו על תוכנית התנתקות ומוכרים לפי מה שנראה להם לנכון.

הראשון שלי נמכר ב-מחירוו עם גיר, מנוע וטראנספר דפוקים.

השני נמכר משהו כמו 15 (-/+) מעל במצב מושלם.

ככה זה עובד שם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...