Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, התייעצות קטנה:

ברשותנו רכב דיי פופולרי (ג'יפון) במצב דיי נדיר מבחינת ידיים, קילומטראג' ובמצב מעולה מבחינה קוסמטית ומכאנית.

אין עוד אקזמפלרים כאלה בשוק בוודאות. ובדקתי אחד אחד...

מה שעוד מוסיף לערכו הוא - אפשר לספור את הפעמים שירדנו איתו לשבילי עפר בשנתיים שהוא ברשותנו על יד אחת. והבעלים הקודם לא ירד לשטח בכלל.

לצורך העניין, רכשנו את כלי הרכב לפני שנתיים ב X, כרגע יש קונה שלוחץ ומציע X+5k.

זאת אומרת, לא רק שלא הפסדנו ירידת ערך, הוא גם יימכר קרוב ל 10k מעל למחירון.

ההצעה מאוד מפתה.

מה אומרים?

מצד אחד, זו הצעה שקשה לסרב לה. וסיכוי נמוך שתהיה הצעה דומה בעתיד כשכן נרצה למכור.

מצד שני, זה בא מאוד בהפתעה ואין לנו מושג לאיזה רכב להמשיך וגם לא תכננו להיתקע עכשיו בלי רכב.

אף פעם לא ביצענו רכישה תחת לחץ ולא מעוניינים להתחיל עכשיו.

דילמה.

לציין אגב שלא היתה כל תכנית למכור, לא פירסמנו את הרכב, ולא הצענו לאף אחד. הקונה הוא שכן שמכיר אותנו ואת הרכב ופשוט לא מוכן לשחרר.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נניח שמכרת. קיבלת X+5.0 , עכשיו מה? אתה מוציא עוד 20,000 שקל על רכב אחר?

רשמת שלא תכננת למכור אבל מה אתה עושה מחר בבוקר?

ולמרות הכל...הייתי משחרר, מחייך, ועובר הלאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמריקאי אומר שכל דבר הוא למכירה , השאלה היא במחיר.

אני בניגוד לדיסקו לא מתפתה.

רכב שמחירו במחירון 100K ומציעים עליו 110K זה לא כמו רכב שמחירו במחירון הוא 30K ומציעים עליו 40K

יש לך רכב , אתה מכיר את ההיסטוריה שלו, משרת אותך בנאמנות...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני הייתי מוכר , הרי גם ככה אתה לא באמת צריך רכב כזה , ולא להפסיד כסף על רכב זה נדיר עד כמעט ולא קיים.

תמנכור וקח לך איזה משחפתית או משהוא שיתאים לצרכים שלך :)

2017 Type R

פורסם

תמכור ותמשיך ,קשה למכור רכבים משומשים בארץ.אם חשבת למכור את הרכב בתקופה הקרובה זאת הזדמנות.

במקרה שלך אתה מרוויח יפה אז למה להפסיד את זה ?

פורסם

לג'ימיני שוק חזק. צופה שגם כשתחליט למכור תקבל הצעות יפות מאוד עם הנתונים שהצגת.

לצורך העניין חבר רכש לא מזמן ג'ימיני שקרוב מאוד לתאור שנתת. הוא שילם מעל מחירון יד 2...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי מוכר ... למרות שעם היסטורית טיפולים מוכרת אתה בראש שקט

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

ואם יש לי בית שקניתי אותו ב X, ועכשיו אם אני מוכר אותו אז הוא ימכר ב X + 300000

גם למכור ?

אם חשבת להחליף רכב וקיבלת הצעה מעניינת, לך על זה וחפש את מה שרצית

אם לא חשבת להחליף, עכשיו תתקע בלי רכב תקופה, תאלץ להתפשר וכנראה שלא תוכל לקנות רכב שמור כמו שהיה לך

את הרווח שעשית תבזבז על תיקונים עתידיים, אז מה עשית כאן ?

פורסם

תוך כדי הפוסט עלה לי רעיון, יכול להיות שהבחור יסכים להמתין עד שנמצא רכב אחר ואז יהיה אפשר לבצע קניה-מכירה בלי הבעיה של להישאר בלי רכב.

תכלס, אישתי התעקשה על הג'ימני כי רצתה רכב גבוה. אבל זה לא רכב שישאר עוד הרבה שנים בכל מקרה כי כבר יש מחשבות על הרחבת המשפחה.

מה גם, שהג'ימינים נמכרים כרגע במספרים יפים וזה עניין של שנתיים שלוש עד שהשוק יהיה רווי באקזמפלרים שמורים. כך שבעתיד נוכל למצוא משהו דומה במידה ונתחרט.

הבעסה היחידה היא שלפני חצי שנה ביצענו לרכב טיפול ענק כולל צמיגים, רצועות, בולמים וכו'. טיפול שהסתכם ב 5k כי ידענו שנחזיק את הרכב עוד אי אלו שנים. והרכב באמת מתוחזק ברמה שאפשר לצפות טיפולים בלבד לשנה וחצי-שנתיים הקרובות. דבר שלא בטוח נקבל במידה ונחליף לרכב אחר...

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
כרגע יש קונה שלוחץ ומציע X+5k.

הבעסה היחידה היא שלפני חצי שנה ביצענו לרכב טיפול ענק כולל צמיגים, רצועות, בולמים וכו'. טיפול שהסתכם ב 5k

הנה קיבלת הזדמנות למימון הטיפול.

פורסם

תמכור ותקנה את הג'ימני של אלי ביותר זול, גם שלו מטופל, הנה יש לך עוד כמה שקלים בעו"ש :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...