Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכייף, אני מקשיב ונהנה מדיון פורה אך שים לב, כשאני מגיע דעה אישית מוכיחים לי כי אני טועה, וזה חוזר על עצמו שוב ושוב, זה בסדר.

לגבי קליפורניה, המצב פה בטטה, הערים הגדולות מנוהלות כל כך רע שזה עצוב, סן פרנסיסקו השתנתה כל כך בשלוש השנים האחרונות בשם הנאורות שעכשיו אפילו יותר מגעיל לבקר בה.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
ההבדל הקל בין ״פרגמטי״ ל״תבוסתני״, נו.

מילא החיפוש אחר כל פיפס שטראמפ עשה, נניח שזה תחביב משונה שכזה -

אבל הקלות שבה אתה קופץ ברגע שמישהו מעז להטיל צל של ספק ב״גלובליזציה״ היא פשוט... מוזרה.

אתה מגן עליה במין להט דתי, תוך כדי האשמת ״הצד השני״ בלהט דתי.

יש אלף ואחת דרכים לממש אספקטים שונים של גלובליזציה שייטיבו עם כולם

(או לפחות עם הרוב) בלי ליצור מנגנונים בירוקרטיים שהם מעל למדינות

ובלי כפייה של ראיית עולם אחידה על פני שלל תרבויות שונות מאוד זו מזו.

אחד הקשיים של האיחוד האירופי הוא שהעומדים בראשו והפקידים הקובעים את סדר היום באופן מעשי

(וחורץ גורלות) לא נבחרו על ידי האזרחים של המדינות הפרטניות. קרא קצת על המבנה, זה מעניין -

דווקא הפרלמנט, שהוא הגוף היחיד שנבחר באופן ישיר על ידי אזרחי האיחוד, הוא בעל הכי פחות ״שיניים״ .

אין סוף שהאיחוד מנוהל בצורה מאוד כבדה ויש המון להשתפר. לא טוען אחרת. מכאן ועד להגיד שעדיף בלעדיו - המרחק אדיר.

ואני שמח להתדיין גם על הצדדים השליליים של גלובליזציה. רק שהדיון פה, מעצם היותו קיצוני (כמו כל דבר באינטרנט - איך אחרת תמשוך אנשים לתקשר), לא מאפשר שיח שבו הצדדים מתקרבים אחד לשני.

אני גם לא מצליח להבין איזה מאבק בדיוק אתה מנהל בחייך...

כרגע? בעיקר מתרכז בלשכנע את חברה שלי להחליט סוף סוף לגבי שידה חדשה לטלוויזיה. נשים, אני אומר לך.

פה - אני סתם נהנה להעביר את הזמן בדיונים.

עזוב אמיר, הוא גם חושב שהמהגרים איתם הוא מתעסק בעבודה הם "פליטים",

לא אני לא. אתה טועה.

אני תמיד טועה, רוני תמיד צודק.

סוף סוף, תודה :-P

זה שברמה המדינתית קליפורניה היא כישלון כלכלי, זו עובדה.

זה שכל דיבורים על ניתוק של קליפורניה זה חינטרוש, זה בגלל שהיא חייבת את כל הכסף הזה לאותו גוף שהמחנטרשים רוצים להתנתק ממנו.

הכל דיבורים בעלמא.

שיהיה ברור, כי אני מניח שמההודעה הראשונה שלי בנושא זה לא היה ברור - אני לא באמת חושב שקליפורניה תתנתק מארה"ב, או שהיא צריכה. ולהבדיל, אני גם לא חושב שגרמניה תתנתק (או צריכה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם גרמניה פורשת, המשחק נגמר. דרך אגב, מספיק שעוד כלכלה משמעותית אחת נוספת פורשת או קורסת, והמשחק נגמר.

איטליה יכולה לפרוש עוד לפני גרמניה תוך זעזוע ענקי לאיחוד, ובמבנה הממשלה הנוכחית שם זה בכלל לא בלתי סביר.

בגרמניה אנגלה מרקל כבר לא מצליחה להשתלט על הקואליציה שלה מפלגת הימין AfD מתחזקת מה שגורם לתזוזה ימינה גם במפלגה של מרקל CDU ויותר מזה במפלגת האחות CSU. היציבות בגרמניה מתערערת, ובהחלט מה שהיה ברור אתמול יכול להיות בכלל לא ברור מחר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יכול להיות, ולדעתי זה צריך להטריד כל בנאדם שגר באיחוד, זוכר את ההיסטוריה וחושב על העתיד. אפילו אם הוא מפחד מפליטים או סתם מהגרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יכול להיות, ולדעתי זה צריך להטריד כל בנאדם שגר באיחוד, זוכר את ההיסטוריה וחושב על העתיד. אפילו אם הוא מפחד מפליטים או סתם מהגרים.

למה החלטת שזו או מלחמה או פדרציה?

מה היה רע ב-EC?

נאטו לא מספיק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא החלטתי שזה או מלחמה או פדרציה. אבל זו עובדה שאנחנו חיים בעידן הכי שקט אי פעם באירופה, ולאיחוד יש השפעה רבה מאוד על המצב הזה. נאטו זה ארגון. ה-EU זה איחוד של מדינות - משהו הרבה יותר חזק. וזה לפני שמגיעים לחירויות שהוא מספק לאזרחים - מעבר חופשי של אנשים, סחורות, שירותים והון - בלי לוותר על התרבות והריבונות של כל מדינה בנפרד (אבל - כמו שנאמר, בהחלט יש פגיעה בעצמאות של מדינות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חג שמח!

מה אומרים על הסכם הסחר החדש עם קנדה ומקסיקו? יאמר לזכותו של טראמפ או נגדו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ראוי רק לציין, למדקדקים ולמי שלא מצוי בנבכי הדאו ג'ונס, שמדובר בקפיצה נחשונית של, ובכן, קצת פחות מאחוז.

שזו תנועה די סבירה של מדד (כולל הדאו ג'ונס) ביום כזה או אחר, ולא לגמרי ברור מה (ואם בכלל יש) קשר בין הקפיצה הנחשונית הזו לבין ההסכם.

סתם ככה, ענין של איך מציגים דברים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בנצי, זה כמו שקורה ספורטיבו העלה איזה מם על כך שהנאסדק עבר 8000 נקודות לראשונה בהיסטוריה (עם אזכור של טראמפ כמובן) - מראה על חוסר הבנה לא רק של הבורסה ושוק ההון, אלא גם של חשבון פשוט.

בערך כמו הכתבות המצחיקות האלה בדה מארקר או כלכליסט "אמזון איבדה 20 מיליארד משוויה ביום אחד!" כשמדובר כולה ב-2% ירידה במניה - בחלק מהמקרים במהלך יום העסקים ואפילו לא בסופו... :screwy:

טוב נו, עדיף שאני לא אתחיל להתלונן על העיתונות. בסוף אני אסכים איתכם שהכל פייק ניוז :wink:

ואגב - כן, לדעתי ההסכם הוא צעד חיובי בהחלט אחרי שורת צעדים שליליים. מי יודע, לדונלד טראמפ אולי יש באמת א-מוח גדול מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1. בקריביים בגדים זה אופציונאלי.

2. הם בסך הכל משחקים אבן נייר ומספריים - הגרסה הצרפתית: מקרון מוציא אבן, משמאלו מוציא מספריים, והשלישי מוציא מטה קסמים שכידוע מנצח הכל.

Screen-Shot-2018-10-02-at-01.27.50-copy.jpg

פה מקרון מודה לחברים על המשחק המעולה ושלמרות שהפסיד הוא נשאר עם החולצה.

_103661624_hi049684807.jpg

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ידעתי שיש סיבה למה הוא מסרב בתוקף לפרסם את דוחות המס שלו:

https://www.themarker.com/wallstreet/1.6517721

מסתבר לבייבי טראמפ היה W-2 כבר מגיל 3.

בין היתר ניתן למצוא חשבוניות פיקטיביות, תשלום שכר פיקטיבי, הערכה בחסר של שווי נכסים, חברות קש, הלוואות שאף אחד לא טרח לגבות (במילים אחרות מתנה שצריך לשלם עליה מס) ועוד ועוד.

פורסם

קודם כל, דונלד טראמפ מעולם לא התחמק מתשלום מיסים, זה פייק ניוז.

שנית, מי שמאשים אותו בהתחמקות מתשלום מיסים - הם בעצם אלו שמעלימים מיסים.

שלישית, הילארי קלינטון לא שילמה המון מיסים והעיתונות אף פעם לא מדווחת על זה.

רביעית, אם הוא לא שילם מיסים אז הכל בוצע בצורה חוקית, וזה בכלל המערכת שדפוקה שהיא מאפשרת להתחמק מתשלום מיסים.

חמישית, דונלד טראמפ הוא איש עסקים סופר-מצליח והוא יודע יותר על מיסים משאתם אי פעם תדעו.

שישית, הבורסה בשיא של כל הזמנים וכל מה שאתם רוצים לדבר עליו הוא המיסים של דונלד טראמפ.

שביעית, המחקר של הניו יורק טיימס הוא ציד מכשפות פוליטי.

שמינית, השאלה האמיתית היא איך עוצרים מהגרים לא חוקיים מאי תשלום מיסים.

תשיעית, אי אפשר לדעת מה היה לפני עשרות שנים וזה ממילא לא משנה כי עבר המון זמן.

ולסיום, דונלד טראמפ גרם במו ידיו להקטנת המיסים הגדולה ביותר בהיסטוריה של ארה"ב כדי שכל אזרח ואזרח באמריקה יוכל לשלם פחות מיסים, חוץ מהעשירים מאוד כמובן שממש לא אהבו את רפורמת המס, שבכלל לא עוזרת לאנשים כמו דונלד טראמפ, אז מה אתם בכלל רוצים ממנו.

(גניבה חסרת בושה מג'ימי קימל)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...